Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 5 Ψήφοι

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
3513 replies to this topic

#3211 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.925 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2013 - 18:16

http://www.youtube.com/watch?v=cUg7wD7QDV4

Νταξει οχι οτι ειμαι τοσο θυμωμενος,αλλα λιγο πολυ η εκφραση του KOL στην αρχη τα λεει ολα για αυτο το chapter! xD

image.jpg

#3212 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2013 - 18:26

http://www.youtube.com/watch?v=cUg7wD7QDV4

Νταξει οχι οτι ειμαι τοσο θυμωμενος,αλλα λιγο πολυ η εκφραση του KOL στην αρχη τα λεει ολα για αυτο το chapter! xD

LOL he mad! Πάντως εδω και 100 chapters αυτό γίνεται στο fairy tail και ακόμα να το πάρουν χαμπάρι μερικοί... ^____^

#3213 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.925 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2013 - 18:29

Ισως ειναι απογητευμενοι με το πως εχει εξελιχθει το story αυτα τα 100 τελευταια chapters και ελπιζουν για κατι καλυτερο.(χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν θα του κανουν σκληρη κριτικη)...^____^

image.jpg

#3214 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2013 - 18:31

Ισως ειναι απογητευμενοι με το πως εχει εξελιχθει το story αυτα τα 100 τελευταια chapters και ελπιζουν για κατι καλυτερο.(χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν θα του κανουν σκληρη κριτικη)...^____^

Ναι και εγώ είμια ολίγον απογοητευμένος. (Το μερικοί δεν πήγαινε σε εσένα αλλα τον τυπά στο vid. Just sayin')... ^____^

#3215 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.925 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2013 - 18:39

Συγκεκριμενα για αυτο που λες, ο Mashima καταφερε να με πορωσει απιστευτα στην αρχη των 2 τελευταιων arcs(και υποθετω και πολλους αλλους)και με απογοητευσε τοοοοσοοο πολυ!!!Δηλαδη πως γινεται να χτιζει τοσο καλα ενα arc και να το γκρεμιζει τοσο ευκολα λες και δεν τον νοιαζει καθολου.Τι εχει παθει ο Mashima στα 2 τελευταια arcs?(οχι οτι και τα προηγουμενα δεν ειχαν προβληματα,αλλα οχι τοσο σοβαρα)

image.jpg

#3216 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Μάρτιος 2013 - 18:51

Συγκεκριμενα για αυτο που λες, ο Mashima καταφερε να με πορωσει απιστευτα στην αρχη των 2 τελευταιων arcs(και υποθετω και πολλους αλλους)και με απογοητευσε τοοοοσοοο πολυ!!!Δηλαδη πως γινεται να χτιζει τοσο καλα ενα arc και να το γκρεμιζει τοσο ευκολα λες και δεν τον νοιαζει καθολου.Τι εχει παθει ο Mashima στα 2 τελευταια arcs?(οχι οτι και τα προηγουμενα δεν ειχαν προβληματα,αλλα οχι τοσο σοβαρα)

Ναι, ξέρω ακριβώς τι λες. Παίζει να ήταν και τα καλύτερα arcs τα 2 τελευταία και πάνε όλα (σχεδόν) κομπλέ ώσπου τα γαμάει πάντα στο τέλος! Ο λόγος που τα γαμάει είναι η δύναμη της φιλίας κτλ κτλ αλλα πλέον θα έπρεπε να είχαμε πάρει χαμπάρι ό,τι αυτή είναι η ουσία του manga και να μην παραπονιώμαστε σε κάθε chapter. Αλλα τι να πείς.... Εμένα προσωπικά πάντως θα μου άρεζε περισσότερο το manga αμα δεν το παραέκανε με την nakama punch κτλ και είχαμε και κανέναν θάνατο ενός καλού χαρακτήρα. (τι προσωπικά.. για τους περισσότερους το ίδιο ισχύει, είμαι σίγουρος)

Αυτός στο video τώρα κάνει σαν μωρό/nerd κάτι τέτοιο. Τόσο καιρό διαβάζει FT και κάνει λες και δεν περίμενε τα nakamομπουνίδια... Νευρίασε κιόλας. Αχαχαχα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Stam: 03 Μάρτιος 2013 - 18:52

#3217 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPeiraias

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2013 - 12:54

http://www.mangareader.net/fairy-tail/322

#3218 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2013 - 08:27

Grand Finale στο tournament!
μου αρεσε και οπως πηγε η πλοκη, αλλα και οπως το παρουσιασε ο μασιμα (μεγαλο τσαπ ,πολυ ωραια εγχρωμη κλπ)
δεν καταλαβαινω, με ποια ενοια χαλασε το αρκ;
και ξαναλεω πως το emotions--->power ειναι ενα στανταρ στοιχειο του ft universe.
ειναι σαν καποιος να μη γουσταρει την εννοια του haki στο One piece και οποτε αυτο κανει την εμφανιση του να αρχιζει η γκρινια.
:thatsit: Have a nice day! :)

#3219 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2013 - 15:23

Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη σου.
Απλώς το συγκεκριμένο thread έχει γίνει το troll thread των sub-forums και το να το πάρεις στα σοβαρά έχει γίνει ανούσιο πλέον :P

#3220 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.925 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2013 - 17:33

Grand Finale στο tournament!
μου αρεσε και οπως πηγε η πλοκη, αλλα και οπως το παρουσιασε ο μασιμα (μεγαλο τσαπ ,πολυ ωραια εγχρωμη κλπ)
δεν καταλαβαινω, με ποια ενοια χαλασε το αρκ;
και ξαναλεω πως το emotions--->power ειναι ενα στανταρ στοιχειο του ft universe.
ειναι σαν καποιος να μη γουσταρει την εννοια του haki στο One piece και οποτε αυτο κανει την εμφανιση του να αρχιζει η γκρινια.

Μια διαφορα,το ενα χρησιμοποιητε απο τους χαρακτηρες του OP(και το monter trio,δηλαδη απο τους πρωταγωνιστες,αλλα δεν αντλουν απεριοριστη δυναμη απο αυτο) και εχει ενα οριο δυναμης,το αλλο χρησιμοποιειται ΜΟΝΟ απο το FT guild(καμια σχεση με FT universe,γιατι τα πραγματα θα ηταν αλλιως αν η Kagura θερηζε ολο το FT guild με τα αισθηματα της για την Milliana) και ο Μασιμα δεν εχει θεσει οριο.Ειναι ανεξαντλητη πηγη αδικιολογητης δυναμης και χρησιμοποιειται εναντια στους δυνατοτερους villains που θεωρουντε τερατα.Όποτε οι φιλοι μας τα βρισκουν σκουρα και δεν ξερουν πως θα τα βγαλουν περα,βγαζουν εναν λογο περι φιλιας και υδατων και νικανε και τον θεο τον ιδιο αμα λαχει(επισης κατι που δεν συμβαινει με το haki στο OPverse).Δεν υπαρχει χειροτερο να ξερεις σε ενα Shounen fighting manga οτι οι πρωταγωνιστες θα νικησουν οποιοδηποτε αντιπαλο τους με οποιοδηποτε παραλογο τροπο .Οποτε ειναι λογικη η γκρινια,φιλε μου νικο.Οταν ο αλλος δεν εχει συμβιβαστει με το"οοο,ο Μασιμα εχει βγαλει μια asspull δυναμη που δεν την δικαιολογει,ειναι μια δυναμη που χρησιμοποιειται μονο απο τους πρωταγωνιστες αλλα εμενα δεν με ενδιαφερει να βαλω το μυαλο μ να δουλεψει και να πω,κατσε ρε,μηπως τελικα ειναι οτι να'ναι αυτη η δυναμη?"οπως κανει η πλειοψηφια των FT fans!

@Stam τελικα συμφωνεις στο οτι ο Mashima το εχει παρακανει με τις nakamoδυναμεις;Γιατι σε εχασα με το τελευταιο ποστ!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 13 Μάρτιος 2013 - 18:26

image.jpg

#3221 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2013 - 19:59

@Stam τελικα συμφωνεις στο οτι ο Mashima το εχει παρακανει με τις nakamoδυναμεις;Γιατι σε εχασα με το τελευταιο ποστ!

Στην αρχή ήμουν κατά των nakamoμαλακιών (πριν 2 arcs). Έπειτα αφού κατάλαβα με το τι έχει να κάνει το συγκεκριμένο manga, συνήθισα και πλέον δεν γκρινιάζω σε κάθε chapter.

edit: το "γκρινιάζω σε κάθε chapter" δεν πηγαίνει πουθενά, έτσι το είπα! (προς αποφυγή παρεξηγίσεων)
edit 2: Άλλο εννοούσε με το haki :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Stam: 13 Μάρτιος 2013 - 20:04

#3222 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.925 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2013 - 01:48

Στην αρχή ήμουν κατά των nakamoμαλακιών (πριν 2 arcs). Έπειτα αφού κατάλαβα με το τι έχει να κάνει το συγκεκριμένο manga, συνήθισα και πλέον δεν γκρινιάζω σε κάθε chapter.

edit: το "γκρινιάζω σε κάθε chapter" δεν πηγαίνει πουθενά, έτσι το είπα! (προς αποφυγή παρεξηγίσεων)
edit 2: Άλλο εννοούσε με το haki :P

edit:ok,αν και ειμαι ο μονος που γραφει τοσο συχνα αρνητικα σχολια για το FT,οποτε.... :P
edit2: Αυτο ακριβως εννοουσε.Μη συγκρινουμε τωρα μια αιτιολογημενη,με ορια δυναμη,με μια ανεξηγητη,απεριοριστη και cliche δυναμη που χρησιμοποιειται μονο και μονο για να γλυτωσει ο Μασιμα να σκεφτει κατι πρωτοτυπο ή εστω και λιγο καλο σαν πλοκη!Μη καταφευγουμε σε αστειες συγκρισεις μονο και μονο γιατι δεν μπορουμε να φερουμε επειχειρηματα για να υπερασπιστουμε κατι τοσο clisse και asspull!

Και για να μη σπαω τα νευρα σε οσους απολαβανουν το FΤ κλεινοντας τον διακοπτη του εγκεφαλου τους(γιατι μονο ετσι μπορεις να το απολαψεις,no offence),δεν θα ξαναγραψω αρνητικο σχολιο!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 14 Μάρτιος 2013 - 01:50

image.jpg

#3223 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2013 - 09:02

Κοιτα, δεν ειναι παντα απεριοριστη υπερδυναμη αν σκεφτεις οτι εχουν χασει τοσες μαχες (η Lucy κοντεψε να πεθανει στη μπαλα/πισινα η Wendy δε νικησε κι ας σκεπτοταν το guild και αυτα ειναι 2 πχ μονο απο τα τελευταια episodes).
Δηλαδη πρεπει να εχει και το potential να νικησει τον αντιπαλο, δεν θα δεις την Wendy να νικαει τη Minerva(που λες νικανε και τον θεο) .
Συν οτι στα τελευταια τσαπτερ πηγε να κανει το ιδιο και ο Sting απο τη γατα του (η ιδια η Minerva του ειπε, "hey, απο τα συναισθηματα παιρνεις δυναμη), και ενιωθε πολυ δυνατοτερος, ασχετα που στο τελος λυγισε.
Προσφατα καθομουν και φρεσκαρα τη μνημη μου με παλια επεισοδια και γι αυτο τονισα το οτι πρεπει να το εχουμε ως δεδομενο στοιχειο του ft universe.
Ειχα δει τη μαχη της Juvia στο νησι, με την Εrza να παρατηρει οτι η δυναμη της ειναι πολυ ισχυροτερη σε συγκριση με πριν που παλεψαν μεταξυ τους, και για ονομα δεν λες την Meredy "villain τερας".
Το λες "γκει" το λες "κλισε" αλλα δε το λες "τελειως παραλογο-ανεξαντλητο-αδικαιολογητο".
Αν "εκλεινα τον διακοπτη του εγκεφαλου" (δλδ fanboy) θα ελεγα "εε λες βλακειες ο Μασιμα τα σπαει παλιοχεητερ", δεν θα καθομουν να δικαιολογησω την αποψη μου.

Α αυτο με το haki στο εφερα ως παραδειγμα ενος στοιχειου που ο mangaka σου δινει σαν δεδομενο και δεν θελει υπεραναλυση. Θα μπορουσα να πω το ιδιο και για το gear second, super sayan, bankai κλπ κλπ

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikos21: 14 Μάρτιος 2013 - 09:12

:thatsit: Have a nice day! :)

#3224 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2013 - 09:15

και ναι κάπου εδώ τελειώνει το fairy tail για μένα
i cant read this crap anymore

#3225 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2013 - 12:22

edit:
edit2:

edit: Σοβαρά δεν το έλεγα για 'σένα το 1ο edit. Γενικά πήγαινε!
edit2: Θα καταλάβεις τι εννοούσα για το haki όταν διαβάσεις τις τελευταίες 2 σειρές του Nikos21 !!