Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 5 votes

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
3513 replies to this topic

#3001 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 posts

Posted 13 October 2012 - 00:55

http://bit.ly/RDxrCO

ναι οκ γιατι θα πρεπε να τον ξερω? δε μου αρεσε τοσο το ντραγκονμπολ

#3002 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 13 October 2012 - 01:15

Είσαι σ'ενα forum ο,τι δεν ξέρεις το ψάχνεις,δεν κάθεσαι και ρωτάς με το παραμικρό.Αυτά γίνονται irl.
Δεν έχω σκοπό να επεκταθώ περαιτέρω καθώς θα βγω off-topic,αν παρολ'αυτά νιώθεις αδικημένος/προσβεβλημένος ή κάτι παρεμφερές υπάρχει πάντα το Pm...

Posted Image

#3003 MimisMan

MimisMan

PKMN Trainer RED wants to battle!

• Members
  • 288 posts

Posted 14 October 2012 - 21:05

χαχαχαχ αυτό με το google ήταν φοβερό!!!

δε νομίζω οτι είναι ο Gray σαν το yamcha, τουλάχιστον έχει νικήσει κάνα δυο.
ο τρόπος που τον έφαγε στον πρώτο αγώνα και ο όρκος του μετά δείχνουν οτι σίγουρα θα επανέλθει!!! .... ελπίζω....
Posted Image

#3004 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 15 October 2012 - 13:06

χαχαχαχ αυτό με το google ήταν φοβερό!!!

δε νομίζω οτι είναι ο Gray σαν το yamcha, τουλάχιστον έχει νικήσει κάνα δυο.
ο τρόπος που τον έφαγε στον πρώτο αγώνα και ο όρκος του μετά δείχνουν οτι σίγουρα θα επανέλθει!!! .... ελπίζω....

Και εγώ ελπίζω, γιατί αλλιώς.... :P

Edited by Stam, 15 October 2012 - 13:06.

#3005 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 16 October 2012 - 11:53

ναι ναι ολοι ξεχνανε οτι ο νατσου δεν εγινε τροφη για το κοτοπουλο χαρη στον γκρει!
συν οτι την με την urrtear ηταν ο μονος που μπορουσε να τα βαλει ( κι ας "νικησε"(που δεν νικησε ακριβως) λογω του παρελθοντος με την ουρ, ηταν πολυ εξυπνο αυτο με το παγωμενο αιμα!)

Edited by Nikos21, 16 October 2012 - 11:54.

:thatsit: Have a nice day! :)

#3006 MimisMan

MimisMan

• Members
  • 288 posts

Posted 16 October 2012 - 14:31

Σπάζομαι άσχημα που στο ανιμε δε δείχνει αίμα, το κάνει λιγότερο επικό!
Posted Image

#3007 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 19 October 2012 - 13:52

http://www.mangapanda.com/fairy-tail/304

cheaters!

2bbd14fc.jpg

#3008 MimisMan

MimisMan

• Members
  • 288 posts

Posted 19 October 2012 - 15:01

ναι, βγήκε το νέο τσάπτερ. ακόμη δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς τους ακολουθεί η πρώτη guild master και τώρα τους δίνει και εντολές!!!
δεν κολλάει καθόλου, είναι σαν να έχουν μια 2η wendy η οποία είναι πιο άχρηστη και από την κανονική... πως όμως ζει ακόμη?
επιπλέον παρατήρησα οτι πια ζωγραφίζει όλες τις γυναίκες το ίδιο ( για αυτή την πριγκίπισσα μιλάω) τι, ξέμεινε από δημιουργικότητα και τους κάνει όλους copy-paste?
Posted Image

#3009 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 19 October 2012 - 15:24

Εκτος αν υπαρχει plot σχετικο με την Lucy πισω απο αυτην την γυναικα. Μην βιαζεστε να κρινετε

2bbd14fc.jpg

#3010 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 posts

Posted 20 October 2012 - 00:51

ειναι η ιδεα μου η ο γκρει φοραγε φουστα? αρε μασιμα, εισαι ο βασιλιας του τρολλ! :mafia:

#3011 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 20 October 2012 - 01:43

Ο Bachus που υποτιθεται ειναι στο level της Erza,βγηκε knock out με μια κινηση,απο τον Sting,ΧΩΡΙΣ DS POWER!!!No logic here!!!

image.jpg

#3012 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 20 October 2012 - 03:55

Ο Bachus ηταν στο level της Erza πριν το timeskip και το power up, για μετα δεν ξερουμε τιποτα. Αρα ο Sting ειναι πιο δυνατος απο την Erza πριν το power up (I guess :P).

Edited by fotitsas, 20 October 2012 - 03:56.

gVaaH5O.jpg

#3013 MimisMan

MimisMan

• Members
  • 288 posts

Posted 20 October 2012 - 09:13

οτι να ναι, το timeskip του fairytail δεν μου είχε πολυαρέσει... τα μπέρδεψε όλα πάρα πολύ...
αντε να δούμε τι στρατηγική έχουν...
Posted Image

#3014 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 20 October 2012 - 10:27

Ο Bachus ηταν στο level της Erza πριν το timeskip και το power up, για μετα δεν ξερουμε τιποτα. Αρα ο Sting ειναι πιο δυνατος απο την Erza πριν το power up (I guess :P).

Ναι γιατι μαλλον κωλοβαρουσε ολα αυτα τα χρονια ο Bachus...

Εκτος αυτου,τον παρουσιασε ως εναν πολυ υποσχομενο αντιπαλο,και κατεληξε το @@τανακι(οπως θα ελεγε ενας φιλος μου :P) ολου του FT.Μεχρι και το τσιρκο του Blue Begasus τον εβγαλε knock out.Τον συγκεκριμενο χαρακτηρα δεν μπορεις να τον δικαιολογησεις...Ο Mashima απλουστατα τον αγνοησε και τον ξεφτυλισε οποτε ειχε την ευκαιρια!

Αλλα και με την δικη σου λογικη,ακομι και η προ-TS Erza θα εφευγε μονοhitη απο τον Sting,που μερικοι τον βαζουν στο ιδιο επιπεδο με τον Natsu πριν το TS<---(και αυτο λογω της μαχης του με τον Natsu)???Το θεμα ειναι απλο,ο Mashima εχει χασει προ πολλου το κομματι με τα power levels!Τωρα που το θυμηθηκα,μεχρι και μια καρτελα με τα στατιστικα του καθε παιχτη που ειχε βγαλει ο Mashima, ηταν εντελως αχρηστη!

Edited by Kaidou, 20 October 2012 - 10:29.

image.jpg

#3015 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 20 October 2012 - 12:05

Καλα οτι τα εχει σκοτωσει με τα power levels ισχυει. Τωρα ο μονος τροπος να εξηγηθουν αυτα ειναι πως το power up ηταν πααααρα πολυ μεγαλο, δηλαδη ο Sting μπορουσε να φαει τον pre-skip Natsu μονοhito αλλα πεφτει απο τον post-skip Natsu μονοhitος (διhitoς βασικα).

gVaaH5O.jpg