Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 5 Ψήφοι

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
3513 replies to this topic

#2866 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2012 - 19:52

Μυριζομαι war!!

Εδιτ:Ή η γκομενα με την κουκουλα ειναι απο το μελλον και με καποιο μαγικο κολπο ειρθε στο παρελθον για να αποτρεψει τον πολεμο ή μια μεγαλη καταστροφη!Αμα ειναι ετσι,κριμα γιατι θα ηθελα λιγο δραμα στο FT!

Να είναι από το μέλλον και να την ξέρει ο Jellal ? Εγώ λέω πως αφού την ξέρει ίσως να είναι από τον άλλο κόσμο (εκείνο με τα γατιά , δε θυμάμαι τώρα πως το λένε ) και αφού βγάζει την ίδια αύρα με τον Zeref ίσως να είναι το αντίστοιχο του εκεί .

#2867 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2012 - 20:07

Δεν είναι λογικά από τον κόσμο με τα γατάκια, ο Zellal δεν είχε ανέβει ποτέ εκεί. Ο εκεί πέρα εαυτός του είχε κατέβει.

Τώρα ο θάνατος της μητέρας της Lucy, συμπίπτει με την ημερομηνία της εξαφάνισης των δράκων;; Ή είναι η ιδέα μου;;

#2868 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPeiraias

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2012 - 20:19

Δεν είναι λογικά από τον κόσμο με τα γατάκια, ο Zellal δεν είχε ανέβει ποτέ εκεί. Ο εκεί πέρα εαυτός του είχε κατέβει.

Τώρα ο θάνατος της μητέρας της Lucy, συμπίπτει με την ημερομηνία της εξαφάνισης των δράκων;; Ή είναι η ιδέα μου;;

Δεν είναι η ιδέα σου, επιτέλους θα μάθουμε κάτι για την Lucy και τη μητέρα της. Αναρωτιέμαι αν θυμάται κανείς ότι η Lucy είναι η πρωταγωνίστρια

#2869 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2012 - 20:20

Απλώς μόνο αυτό μπορώ να φανταστώ να είναι ο λόγος που όλοι νόμιζαν ότι ήταν ο Zeref . Και ναι , αν θυμάμαι καλά είναι η ίδια ημερομηνία αυτό που λες και ο Φώκιας παραπάνω είπε ότι είναι και η ημερομηνία που θα έχουν την επόμενη εκεί .

Πάντως λογικά δεν είναι τυχαίο το νεκροταφείο κάτω από την αρένα . Λογικά κάτι θέλουν να κάνουν με τους δράκους ? Και ίσως , λέω ίσως , να χρησιμοποιήσει ο Arcadio τη Lucy και αυτή να πεθάνει ? Γιαύτο να την αναφέρει συνέχεια η Levy ?

#2870 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2012 - 01:24

Αν πεθάνει η Lucy,θα κάνω εικόνισμα τον Μασιμα και θα το κρεμάσω πάνω από το κρεβάτι μου.Ντόμπρα πράματα!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2871 AlexT

AlexT

Anime Newbie

• Banned
  • 53 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2012 - 01:32

Μήπως είμαστε στο τελευταίο arc και μας το φέρνει λαου λαου ο Mashima? Αν εξηγήσει τους δράκους,αν η Lucy πάρει όλα τα Stellar που είναι πολύ κόντα μιας και τα έδειξε και τα τελευταία και η Levi που τα γράφει γράφει τον επικήδιο της γιατί θυσιαστίκε με τον χψζ τρόπο να σώσει τον κόσμο του FT δεν έχει τπτ αλλό να δείξει. Μετά η γυναίκα μήπως είναι η Μάνα τις Lucy?

#2872 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.931 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2012 - 02:00

Να είναι από το μέλλον και να την ξέρει ο Jellal ? Εγώ λέω πως αφού την ξέρει ίσως να είναι από τον άλλο κόσμο (εκείνο με τα γατιά , δε θυμάμαι τώρα πως το λένε ) και αφού βγάζει την ίδια αύρα με τον Zeref ίσως να είναι το αντίστοιχο του εκεί .

Παρεξηγησες την σκεψη μου!Εννοω οτι ισως καποιος απο τους γνωστους χαρακτηρες ερθει απο το μελλον,ωστε να αποτρεψει κατι...Αν και το βρισκω πολυ πιθανο δεν θα ηθελα να συμβει κατι τετοιο.Θελω να κλαψουμε επιτελους εναν βασικο χαρακτηρα,τουλαχιστον τον παππου που ειναι με το ενα ποδι στον ταφο!

Εδιτ:Οταν ειδα την Levy να λεει,αυτος,ο ταδε και ο αλλος πεθανε και μετα τον Jellal να ξαφνιαζεται τοσο,τοτε μου ειρθε η σκεψη οτι ισως ειναι καποιος απο το μελλον,επειδη,το να πεθανουν τοσοι πολλοι χαρακτηρες στο FT ειναι ΠΟΛΥ δυσκολο...Οποτε,ο μονος τροπος να αποτρεψεις κατι τοσο μεγαλο ειναι καποιος να αλλαξει το μελλον.Και αυτος μαλλον θα ειναι καποιος απο το μελλον!Κατι σαν το terminator ενα πραμα!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 05 Οκτώβριος 2012 - 23:51

image.jpg

#2873 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNew World

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2012 - 02:03

Αν ο Hiro στειλει εναν απο τους παρακατω

Νατσου
Λουσυ
Γκρει
Λαξους

τον παραδεχομαι.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#2874 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2012 - 03:24

Παρεξηγησες την σκεψη μου!Εννοω οτι ισως καποιος απο τους γνωστους χαρακτηρες ερθει απο το μελλον,ωστε να αποτρεψει κατι...Αν και το βρισκω πολυ πιθανο δεν θα ηθελα να συμβει κατι τετοιο.Θελω να κλαψουμε επιτελους εναν βασικο χαρακτηρα,τουλαχιστον τον παππου που ειναι με το ενα ποδι στον ταφο!

Χμμ , τον Makarov θα μπορούσε να τον σκοτώσει μιας και τώρα επαναεμφανίστηκε η πρώτη αρχηγός , θα είχαν δηλαδή πάλι κάποιον να ηγείται . Τώρα βασικό βασικό , δηλαδή κανα Natsu δε νομίζω , όπως δε νομίζω να πεθάνει και κανένας Dragon Slayer αυτοί λογικά θα του χρειαστούν για το μυστήριο με τους δράκους (εκτός αν είναι τώρα) . Από βασικούς μόνο τη Lucy μπορώ να φανταστώ και αυτό επειδή ήθελαν να την χρησιμοποιήσουν .

Τώρα αυτό που λες για το μέλλον και μένα δε μου αρέσει γιατί και να πεθάνει κάποιος όλοι θα ψάξουν να βρουν πως να γυρίσουν το χρόνο για να τον σώσουν .

#2875 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPeiraias

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2012 - 09:46

Αν πεθάνει η Lucy,θα κάνω εικόνισμα τον Μασιμα και θα το κρεμάσω πάνω από το κρεβάτι μου.Ντόμπρα πράματα!

Δεν νομίζω ότι θα πεθάνει η Lucy γιατί είναι η πρωταγωνίστρια άσχετα που σχεδόν όλοι το έχουμε ξεχάσει

#2876 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.931 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2012 - 11:12

Χμμ , τον Makarov θα μπορούσε να τον σκοτώσει μιας και τώρα επαναεμφανίστηκε η πρώτη αρχηγός , θα είχαν δηλαδή πάλι κάποιον να ηγείται . Τώρα βασικό βασικό , δηλαδή κανα Natsu δε νομίζω , όπως δε νομίζω να πεθάνει και κανένας Dragon Slayer αυτοί λογικά θα του χρειαστούν για το μυστήριο με τους δράκους (εκτός αν είναι τώρα) . Από βασικούς μόνο τη Lucy μπορώ να φανταστώ και αυτό επειδή ήθελαν να την χρησιμοποιήσουν .

Τώρα αυτό που λες για το μέλλον και μένα δε μου αρέσει γιατί και να πεθάνει κάποιος όλοι θα ψάξουν να βρουν πως να γυρίσουν το χρόνο για να τον σώσουν .

Αυτο ακριβως λεω και εγω :P

Plus,μπορω να πω οτι αυτη η γυναικα εκλεγε στο προηγουμενο chapter,επειδη εβλεπε τους φιλους της ξανα ....Ειναι σιγουρα καποιος απο το FT,απο το μελλον!Ισως η Erza...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 01 Σεπτέμβριος 2012 - 11:24

image.jpg

#2877 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2012 - 11:44

Αυτο ακριβως λεω και εγω :P

Plus,μπορω να πω οτι αυτη η γυναικα εκλεγε στο προηγουμενο chapter,επειδη εβλεπε τους φιλους της ξανα ....Ειναι σιγουρα καποιος απο το FT,απο το μελλον!Ισως η Erza...

Και ο Zeref όταν είχε εμφανιστεί στα πιο παλιά κεφάλαια ήξερε τον Natsu παρόλο που εκείνος όχι , οπότε δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα κάποιος από το guild .

#2878 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2012 - 12:20

λοιπον η Lucy δεν προκειται να πε8ανει ειναι η πρωταγωνιστρια, το χω ξαναπει και γω και ο φιλος πιο πανω... οσο για τον γκρει δε νομιζω να στεναχωρηθει κανεις αμα μας αφησει χρονους :kakaka: επισης νατσου λαξους γκαζιλ, και η μικρη με τη γατα ειναι σλαυερς δεν παιθαινουν. αυτα. :joyful:

#2879 RevengerGR

RevengerGR

Manga Collector

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:
  • LocationNew World

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2012 - 15:17

Παντος , ο Mashima , χωρις πλακα επειδη φαινετε γουσταρει να ζωγραφιζει και nude θα γινοτανε καλος στο να γραφει hentai manga.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜANGA

#2880 ala1n

ala1n

Anime Freak

• Members
  • 330 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2012 - 21:38

Το μονο που θα σχολιασω ειναι τα οραματα της Carla......την προηγουμενη φορα προεβλεψε το δρακο κτλ. Ok , 1η φορα , δεν ηξερε , δεν ειπε τιποτα....τωρα γιατι δεν προειδοποιει κανεναν για αυτο που βλεπει , δεν μπορω να το καταλαβω.....
Δημοσιευμένη  εικόνα