Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 5 votes

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
3513 replies to this topic

#2851 Randell

Randell

Jelly

• Members
  • 40 posts

Posted 31 August 2012 - 12:58

Ωραίο το chapter, από ότι φαίνεται θα έχουμε θανάτους.

#2852 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 31 August 2012 - 13:03

Όντως πολύ ωραίο το chapter αλλά πλέον δεν τον εμπιστεύομαι τον Mashima :P Σιγά τους νεκρούς! Θα βρεί κανένα κολπάκι και θα τους ξαναζωντανέψει μεσα σε 2-3 chapters!! XD

#2853 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 31 August 2012 - 13:25

ωραιο το τσαπ, αλλα αγχωθηκα :P
νεκροταφειο δρακων, η πιτσιρικα η στελλαρ, αυτα που λεει η λεβυ για τις μαχες, την μοιρα, τους θανατους, και η τυπισσα στο τελος που δεν εχω ιδεα ποια ειναι...για να λεει it can't be μπορει να ειναι καποια απο παλια που ξερουμε η καποια απο πολυ παλια που δεν...
πολυ καλο τσαπ και πολυ καλο αρκ γενικοτερα!

Edited by Nikos21, 31 August 2012 - 13:35.

:thatsit: Have a nice day! :)

#2854 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 31 August 2012 - 13:34

Ξερουμε γιατι η γατα της Wendy μπορει και βλεπει το μελλον;Μου την σπαει που το εχει κανει συστημα ο Mashima να μας δειχνει τι θα συμβει στο μελλον καθε φορα...

Στα του chapter,εχουμε εξελιξεις,και ερωτηματα.Νice!

image.jpg

#2855 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 31 August 2012 - 13:36

Ξερουμε γιατι η γατα της Wendy μπορει και βλεπει το μελλον;Μου την σπαει που το εχει κανει συστημα ο Mashima να μας δειχνει τι θα συμβει στο μελλον καθε φορα...

το κληρονομησε απο τη μανα της.αυτη παλι δεν ξερω
:thatsit: Have a nice day! :)

#2856 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 31 August 2012 - 13:49

Ωραίο το chapter.Εντάξει έκανε ανακάλυψη ο Gajeel αλλα θα προτιμούσα να είχε παλέψει και αυτός.Ελπίζω να δούμε και κάνα θάνατο αλλα να παραμείνουν νεκροί!!

Posted Image

#2857 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 31 August 2012 - 14:04

Βασικα εγω πιστευω πως ο Mashima το χειρειζεται πολυ καλα το συγκεκριμενο θεμα. Ειναι ενας τροπος να δημιουργει cliffhangers, και το κανει αρκετα καλα μεχρι τωρα ^^

2bbd14fc.jpg

#2858 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 31 August 2012 - 14:14

Ξέχασα να ρωτήσω πιο πριν, ρε παιδιά αυτή που αφηγείται στο τέλος και λέει για καταστροφές και λοιπά είναι η Levy; Και αν ναι, που ξέρει τι θα γίνει βλέπει το μέλλον σαν την Charles; Η φάση πάντως αρχίζει και θυμίζει πολύ Rave Master

Edited by Spaceman, 31 August 2012 - 14:14.

#2859 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 31 August 2012 - 14:25

Ξέχασα να ρωτήσω πιο πριν, ρε παιδιά αυτή που αφηγείται στο τέλος και λέει για καταστροφές και λοιπά είναι η Levy; Και αν ναι, που ξέρει τι θα γίνει βλέπει το μέλλον σαν την Charles; Η φάση πάντως αρχίζει και θυμίζει πολύ Rave Master

Ναί, η Levy είναι και υποτίθεται ότι τα λέει στο μέλλον αυτά και μιλάει για το παρελθόν - δηλαδή τώρα. (ελπίζω να κατάλαβες :P)

#2860 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 posts
  • LocationPeiraias

Posted 31 August 2012 - 14:38

Ναί, η Levy είναι και υποτίθεται ότι τα λέει στο μέλλον αυτά και μιλάει για το παρελθόν - δηλαδή τώρα. (ελπίζω να κατάλαβες :P)

Ναι ok, αλλά εκεί που λέει για καταστροφές και ολοκληρωτική ήττα εγώ τον φοβάμαι τον Mashima γιατί κάτι μου λέει ότι δεν θα πεθάνει κανένας

#2861 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 31 August 2012 - 15:21

Βασικα εγω πιστευω πως ο Mashima το χειρειζεται πολυ καλα το συγκεκριμενο θεμα. Ειναι ενας τροπος να δημιουργει cliffhangers, και το κανει αρκετα καλα μεχρι τωρα ^^

Διαφωνω!
Την πρωτη φορα ηταν ωραιο,την δευτερη ηταν οκ,μετα κατανταει βαρετο και ειναι λες και δεν εχει τι να κανει ο Mashima για να πορωσει του θεατες του...Καθε φορα η γατα βλεπει οτι κατι καταστρεφεται,οι φιλοι της πονανε και ολοι ειναι" οοοο,αραγε τι θα συμβει στο τελος"....Θα μου αρεσε να δημιουργησει ερωτηματα χωρις πολυχρησιμοποιημενες τακτικες!

image.jpg

#2862 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 31 August 2012 - 15:35

Μας ήρθε και το mindfuck στο Fairy Tail! Δηλαδή τι γίνεται; Από εδώ τα κόκαλα δράκων, από εκεί η κοπέλα, μετά η Levy με scar, και η ίδια ημερομηνία όπου χάθηκε/πέθανε η μάνα της Lucy...

Aaaah! Mishima you are good. Το χειρίστηκε καλά ο τύπος.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2863 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 31 August 2012 - 16:13

Μυριζομαι war!!

Εδιτ:Ή η γκομενα με την κουκουλα ειναι απο το μελλον και με καποιο μαγικο κολπο ειρθε στο παρελθον για να αποτρεψει τον πολεμο ή μια μεγαλη καταστροφη!Αμα ειναι ετσι,κριμα γιατι θα ηθελα λιγο δραμα στο FT!

Edited by Kaidou, 31 August 2012 - 16:18.

image.jpg

#2864 Strawhat

Strawhat

Anime Newbie

• Members
  • 305 posts

Posted 31 August 2012 - 17:31

μπορει να ναι και το παιδι του ζελαλ με την Ερζα (τρολλ :hehehe: )! α ξεχασα ειναι γκει!! :hehehe: :hehehe: σοβαρα τωρα ειχε πολλα στοιχεια το τσαπτερ και ηταν οντως ωραιο, μας προετοιμαζει για μεγαλο ξυλικι. :gotit: αυτα με τη λεβι δε τα πολυκαταλαβα αλλα πιστευω θα εξηγηθουν στα επομενα. μπραβο ρε μασιμα :riiight:

#2865 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 31 August 2012 - 19:32

Σχετικα με το δραμα στο Fairy Tail. Να σαι σιγουρος οτι θα το δουμε καποια στιγμη. Το κανε μια φορα ο Mashima (Rave Master) και θα το ξανακανει :)

Edited by didimakia, 31 August 2012 - 21:43.

2bbd14fc.jpg