Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 5 votes

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
3513 replies to this topic

#271 nikol

nikol

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 09 January 2010 - 00:20

Nέο chapter μάλλον θα βγει 14 Ιανουαρίου:if::nanteee: Shonen jump ρεπό ( και ο mashima)!!! Σχετικά με τις 100 years missions, δεν ξέρω μου φαίνεται περίεργο να θες 100 χρόνια για να να κάνεις μια αποστολή,αν ο makarov δηλαδή είναι 80 χρονών, ο gilbdartz ποσο? ......Κάτι τέτοιο πιστεύω θα γινόνταν μόνο αν ο gilbdartz είναι dragonslayer και κρινοντας με τον τίτλο του επόμενου chapter κάτι με dragonslayers θα δουμε........ Τώρα μπερδεύτηκα περισσότερο..:run:

#272 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 11 January 2010 - 13:37

Βγήκε το 166. http://www.onemanga.com/Fairy_Tail/166/02/
Posted Image

#273 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 11 January 2010 - 13:57

καλο τσαπτερακι..
Spoiler:

#274 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 11 January 2010 - 14:58

Ο_Ο!! Δεν ξερω γιατι αλλα το συγκεκριμενο τσαπτερ μου αρεσε ΠΑΡΑ πολυ!!!

Spoiler:

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#275 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 11 January 2010 - 15:27

Spoiler:

2bbd14fc.jpg

#276 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 11 January 2010 - 15:58

Δεν εχεις διαβασει την ιστορια του Happy? Here και για οσους δεν την διαβασαν http://www.onemanga.com/Fairy_Tail/117.5/02-03/

Posted Image

#277 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 11 January 2010 - 19:34

Spoiler:

qzMHWHd.png

#278 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 11 January 2010 - 20:39

O Gildartz είναι πολύ Shanks στυλάκι, ωραίος τύπος.
Posted Image

#279 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 11 January 2010 - 22:42

Πολυ καλος ο Gildarts ειχε ωραιο στυλακι
Spoiler:

Αλλα απο οτι φενεται δεν καταφερε το 100 years quest Του εξαιτιας Δρακου αυτο σηκωνει Dragon slayers για να δουμε τι συνεχεια

#280 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 11 January 2010 - 23:05

Spoiler:

Lisana:Αδερφη του elfman και της mira που την σκωτωσε ο elfman οταν εκανε full body take over πρωτη φορα...σε ενα chapter με το πως βρηκε ο natsu τον happy,εκεινη βοηθαει τον natsu να μεγαλωσει ενα αβγο(που ειχε μεσα τον happy)και σε μια στιγμη του ειπε"How about we get maried when we grow up"ή κατι τετοιο,και ο natsu φρικαρε...αυτη ηταν η lisana που ειπε ο gildarts...

Πολυ ωραιος ο gildarts,εγω περιμενα να ειναι σαν τους αλλους s-class mages,που τους φοβοταν το guild και πανικοβαλλοταν οταν ερχοταν...ενω αυτον πανυγιριζαν μολις ηρθε,και πρωτη φορα ο natsu χαμωγελασε ενω τον νικησε καποιος τοσο ευκολα!!!!(μια ασχετη ερωτηση,ο fried ειχε κοψει το μαλλι του οταν ο laxus εφυγε,τωρα πως μακρυνε παλι????????????)

Πιστευω οτι ο black dragon ειναι ο metallicana του gazille,δεν μπορω να σκεφτω τι σοι αλλος δρακος θα ειναι...Παντως για να καταφερε να κοψει το χερι,το ποδι και ενα οργανο του gildarts μαλον θα ειναι ενας δυνατος δρακος,ακομα και σε συγκριση με τους αλλους...

Μου αρεσε ο gildarts,οπως και σε ολους λογικα εδω μεσα,φενεται πως ειναι το προτυπο ολων των μελων του fairy tail,ακομα και του natsu,αυτο μαλον επειδη ειναι καλος χαρακτηρας,βλακας οπως ολο το ft,αλλα και πολυ-πολυ δυνατος...[spoiler]αναρωτιεμαι τι να εννοουσε ο makarov οταν ειπε οτι οσα ειπε η polyuska ηταν σωστα...φενεται εχει καπια σχεση με τους dragon slayers...[/soiler]

Cant wait til next chapter!

#281 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 11 January 2010 - 23:43

Gildarts ftw! Εγω περιμενα να δω καποιον σε στηλ Mistgun αλλα τελικα ε3επλαγην 8ετικα... Επιτελους ενας insanily strong character που δν κοκορευεται!:hahaha:
Spoiler:
Can't wait till the next one!

Posted Image

Spoiler:

#282 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 16 January 2010 - 02:40

Βγήκε το 167. http://mangastream.com/read/fairy_tail/167-30/2
Spoiler:

Posted Image

#283 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 27 January 2010 - 22:41

τι ηταν αυτο μανα μου???2 τσαπτερ μαζι και εγχρωμες σελιδες:blingeye2: νεο επικο αρκ ερχεται!? ο κοσμος μου θυμησε λιγο avatar, ο γκαζζιλε θα σκασει μουρη καποια στιγμη με οτ μαυρο του γατι...:8):
και μια παρατηρηση... η μητερα της lucy πεθανε το Χ/Χ/Χ777
στις Χ/Χ/Χ777 εξαφανιστηκαν και οι δρακοι..κατι παιζει 100%

2bbd14fc.jpg

#284 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 30 January 2010 - 15:05

http://mangastream.com/read/fairy_tail/170-42/1

Καλα αυτη η mangastream τα σπαει.....απο το σαββατο βγαζουν το chapter.

Λοιπον τα 2 προηγουμενα κεφαλαια με ξενερωσαν ελαφρως με ολλο το parallel magic stealing world που θυμιζει τρελο συνδυασμο charmed/tales of symphonia (αν και θα ειμαι υπερευχαριστημενος αν μου αρεσει το arc εστω και το μισο απο το symphonia) αλλα με το 170 ξαναπεχτυσε ενδιαφερον.

Spoiler:

Γελασαμε παντως με τις αλλαγες στους χαρακτηρες.

qzMHWHd.png

#285 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 30 January 2010 - 18:27

Χμμ...
Spoiler:

Posted Image