Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2012 - 14:31
Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2012 - 14:57
Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2012 - 16:32
Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2012 - 16:49
Κλασικα,εκτος οτι εχει κανει το FT φοβερα op,επαναλαμβανει συνεχεια τα ιδια και τα ιδια...Ακομα και σε διαστημα 1 chapter!(new record)Παει ο sting με στυλακι"εγω θα τους ξεκ@@λιασω μονος μου"

WTF,ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ MASHIMAΑΑΑ!!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 17 Αύγουστος 2012 - 16:49
Καταχωρήθηκε 18 Αύγουστος 2012 - 21:14
Pffff,ως ενα σημειο καλο φανηκε...Με το που πεταχτηκε ο Natsu και ειπε την ιδια ατακα με τον Sting,απλως ξενερωσα την ζωη μου...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΟΕΟ?!Απο την αλλη,καν'το να εχει λιγο μαμημενο σασπενς ρε ανθρωπε μου Mashima!!Καντους να παλεβουν ισος προς ισος,με κανεναν να μην υποχωρει...απλα και ηρεμα!
Κλασικα,εκτος οτι εχει κανει το FT φοβερα op,επαναλαμβανει συνεχεια τα ιδια και τα ιδια...Ακομα και σε διαστημα 1 chapter!(new record)Παει ο sting με στυλακι"εγω θα τους ξεκ@@λιασω μονος μου",περναει ενα ολοκληρο chapter νομιζοντας οτι τωρα τουλαχιστον θα δουμε λιγο ανταγωνισμο και στο τελος ο Natsu ξεπεταγεται με ακριβως το ιδιο στυλακι "Χαα,εγω την εχω μεγαλυτερη,ελατε να σ'αρχισω στις γρηγορες και τους δυο..."
WTF,ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ MASHIMAΑΑΑ!!!
...μα αυτο ηταν ακριβως το νοημα του chapter, ο τροπος που υποτιμησαν τον Natsu και οτι θα τους πληρωσει με το ιδιο νομισμα, επίτηδες λεει τις ιδιες ατακες
Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2012 - 17:23
...μα αυτο ηταν ακριβως το νοημα του chapter, ο τροπος που υποτιμησαν τον Natsu και οτι θα τους πληρωσει με το ιδιο νομισμα, επίτηδες λεει τις ιδιες ατακες
Δεν εχει ιχνος φαντασιας φιλε!Οπως επισης,δεν εχει και λογικη να κανεις το FT τοσο op και πιο συγκεκριμενα να κανει τον Natsu τοσο op,απο την στιγμη που αντιμετωπιζει το βασικο του αντιπαλο στο arc...(προφανως και θα αντιμετωπισει και τον βασικο κακο,που ισως ειναι αυτος με το σπα8ι,αλλα ο Sting ειναι ο βασικος του αντιπαλος/ανταγωνιστης σε αυτο το arc)Απλουστατα εφτιαξε 2 πολλα υποσχομενους αντιπαλους και τωρα τους κανει να φαιντονται γατακια!Ποιος ο λογος καταρχας να κανει το dragon force να φαινεται τοσο μαπα;Επισης ποιος ο λογος να τους δειξει και τους δυο να αιμοραγουν και να εχουν τοσες πληγες για 27 ολοκληρες σελιδες,αν στο τελος σηκωθoυν και πουν το κλασικο":im fired up" και κουνανε τον λαιμο τους λες και ξεπιαστηκαν με ολα αυτα τα χτυπηματα...Αυτο που θελω να πω ειναι οτι απο την στιγμη που τους πλασαρεις ως τους βασικους αντιπαλους (που προφανως θα εχουν και πολυ screentime στο μελλον),τοτε θελω να δω ανταγωνιστικη μαχη με παθος και ιδρωτα!Οχι cool ατακες "θα σας βαλω κατω και τους 2" και χαλαρο στυλακι!
ΥΓ:Φαινεται πως ειμαι ο μονος που νιωθει οτι αυτη η μαχη δεν ηταν αυτη που περιμεναμε...

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2012 - 17:57
Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2012 - 18:21
Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2012 - 20:11
Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2012 - 20:16
Καλυτερα να διαβασετε κανα αλλο ειδος manga
Or...,διαβάστε όλοι το είδος manga που γουστάρετε και συζητήστε ελεύθερα, ανταλλάσσοντας τις απόψεις σας χωρίς να περνάτε σε προσωπικές αντιπαλότητες που χαλάνε τόσο την θεματική συζήτηση όσο και την διάθεσή σας.

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2012 - 10:12
Με το (πετυχημενο για natsu) 1 on 2 θα δουμε ποσο δυντος εχει γινει...Μη ξεχνμε οτι πηγε να δειρει το boss των sabertooth ριχνοντας φαπες σε οποιον εβρισκε, συν οτι σαν main αντιπαλοι λογικα θα ειναι ο τυπας που κανει κουμαντο και θελει να απαγαγει την lucy η και ο zeref...

Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2012 - 10:24
Το θέμα με όλη αυτη τη μάχη FTxST είναι οτι οι καινούργιοι dragonslayers έχουν υποτιμήσει πολύ τους παλιούς. Δεν είναι οτι ο Natsu είναι OP (Που φυσικά και θα είναι OP , έχει thunder και fire dragonslayer magic) αλλα το οτι ο,τι και να κάνουν οι άλλοι δεν είναι αρκετά δυνατοί για να τους νικήσουν. Ασε που άμα τους ξυλοφόρτοναν τον νατσου και τον gazeel , μετα θα γκρινιάζατε οτι το comeback που έκαναν ήταν αδύνατο. Παίζει να έβαζε και καμια Nakama punch μεσα ο mashima και να τα έκανε χειρότερα τα πραγματα...
Επίσης δεν είναι ο Sting και ο Rogue οι main bosses του arc , έχει ακόμα ψωμί το arc και μένονται πολλοί ακόμα να σπάσουν στο ξύλο.
Edit : Μην λέτε τον Mashima troll master , μια χαρά είναι ο άνθρωπος

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από BoredForLife: 20 Αύγουστος 2012 - 10:26
Καταχωρήθηκε 20 Αύγουστος 2012 - 15:59
PS:οχι οτι θα με χαλαγε να εχανε καποτε το FT.Χρονια τωρα περιμενω να γινει αυτο!
Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2012 - 00:13
Επίσης αυτό που είπε ο BFL περί nakama punch.
Και όχι, το arc δεν έχει να κάνει με τον διαγωνισμό ή καλύτερα τον έχει σε δεύτερη μοίρα.
Τα μόνα πράγματα που χάλασαν το chapter ήταν το άθλιο παρελθόν του Sting και του Lector που, οκ, ήταν πραγματικά άθλιο και η αποχώρηση του Gajeel.
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2012 - 10:20
Επισης,απο ποτε η nakama punch ειναι απαραιτητη σε μια ανταγωνιστικη μαχη;;;
Και το arc μεχρι τωρα με τον διαγωνισμο εχει να κανει...Αργοτερα δεν ξερω τι θα συμβει,μιλαω για το τωρα!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kaidou: 21 Αύγουστος 2012 - 10:20