Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 5 votes

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
3513 replies to this topic

#2806 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 posts

Posted 17 August 2012 - 14:31

ουτε nakama power ουτε τιποτα! απλο λιτο και απέριττο ξυλο θα φανε απο το Natsu!

#2807 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 17 August 2012 - 14:57

Ωραίο και αυτό το chapter θα τις ξαναφάνε ο Sting και ο Rogue.Πάντως ο Mashima είναι άρχοντας έβγαλε 28 σελίδες μεγάλο chapter πάλι δηλαδή.Άντε να βγει το επόμενο τώρα να δούμε την συνεχεια της μάχης!!

Posted Image

#2808 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 17 August 2012 - 16:32

ααα καλο ηταν..... ετσι με μεγαλο να χουμε να διαβαζουμε!!

Spoiler:

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#2809 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 17 August 2012 - 16:49

Pffff,ως ενα σημειο καλο φανηκε...Με το που πεταχτηκε ο Natsu και ειπε την ιδια ατακα με τον Sting,απλως ξενερωσα την ζωη μου...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΟΕΟ?!Απο την αλλη,καν'το να εχει λιγο μαμημενο σασπενς ρε ανθρωπε μου Mashima!!Καντους να παλεβουν ισος προς ισος,με κανεναν να μην υποχωρει...απλα και ηρεμα!

Κλασικα,εκτος οτι εχει κανει το FT φοβερα op,επαναλαμβανει συνεχεια τα ιδια και τα ιδια...Ακομα και σε διαστημα 1 chapter!(new record)Παει ο sting με στυλακι"εγω θα τους ξεκ@@λιασω μονος μου" :hero: ,περναει ενα ολοκληρο chapter νομιζοντας οτι τωρα τουλαχιστον θα δουμε λιγο ανταγωνισμο και στο τελος ο Natsu ξεπεταγεται με ακριβως το ιδιο στυλακι "Χαα,εγω την εχω μεγαλυτερη,ελατε να σ'αρχισω στις γρηγορες και τους δυο..." :hero:

WTF,ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ MASHIMAΑΑΑ!!!

Edited by Kaidou, 17 August 2012 - 16:49.

image.jpg

#2810 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 18 August 2012 - 21:14

Pffff,ως ενα σημειο καλο φανηκε...Με το που πεταχτηκε ο Natsu και ειπε την ιδια ατακα με τον Sting,απλως ξενερωσα την ζωη μου...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΟΕΟ?!Απο την αλλη,καν'το να εχει λιγο μαμημενο σασπενς ρε ανθρωπε μου Mashima!!Καντους να παλεβουν ισος προς ισος,με κανεναν να μην υποχωρει...απλα και ηρεμα!

Κλασικα,εκτος οτι εχει κανει το FT φοβερα op,επαναλαμβανει συνεχεια τα ιδια και τα ιδια...Ακομα και σε διαστημα 1 chapter!(new record)Παει ο sting με στυλακι"εγω θα τους ξεκ@@λιασω μονος μου" :hero: ,περναει ενα ολοκληρο chapter νομιζοντας οτι τωρα τουλαχιστον θα δουμε λιγο ανταγωνισμο και στο τελος ο Natsu ξεπεταγεται με ακριβως το ιδιο στυλακι "Χαα,εγω την εχω μεγαλυτερη,ελατε να σ'αρχισω στις γρηγορες και τους δυο..." :hero:

WTF,ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ MASHIMAΑΑΑ!!!

...μα αυτο ηταν ακριβως το νοημα του chapter, ο τροπος που υποτιμησαν τον Natsu και οτι θα τους πληρωσει με το ιδιο νομισμα, επίτηδες λεει τις ιδιες ατακες

Posted Image

#2811 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 19 August 2012 - 17:23

...μα αυτο ηταν ακριβως το νοημα του chapter, ο τροπος που υποτιμησαν τον Natsu και οτι θα τους πληρωσει με το ιδιο νομισμα, επίτηδες λεει τις ιδιες ατακες

Δεν εχει ιχνος φαντασιας φιλε!Οπως επισης,δεν εχει και λογικη να κανεις το FT τοσο op και πιο συγκεκριμενα να κανει τον Natsu τοσο op,απο την στιγμη που αντιμετωπιζει το βασικο του αντιπαλο στο arc...(προφανως και θα αντιμετωπισει και τον βασικο κακο,που ισως ειναι αυτος με το σπα8ι,αλλα ο Sting ειναι ο βασικος του αντιπαλος/ανταγωνιστης σε αυτο το arc)Απλουστατα εφτιαξε 2 πολλα υποσχομενους αντιπαλους και τωρα τους κανει να φαιντονται γατακια!Ποιος ο λογος καταρχας να κανει το dragon force να φαινεται τοσο μαπα;Επισης ποιος ο λογος να τους δειξει και τους δυο να αιμοραγουν και να εχουν τοσες πληγες για 27 ολοκληρες σελιδες,αν στο τελος σηκωθoυν και πουν το κλασικο":im fired up" και κουνανε τον λαιμο τους λες και ξεπιαστηκαν με ολα αυτα τα χτυπηματα...Αυτο που θελω να πω ειναι οτι απο την στιγμη που τους πλασαρεις ως τους βασικους αντιπαλους (που προφανως θα εχουν και πολυ screentime στο μελλον),τοτε θελω να δω ανταγωνιστικη μαχη με παθος και ιδρωτα!Οχι cool ατακες "θα σας βαλω κατω και τους 2" και χαλαρο στυλακι!

ΥΓ:Φαινεται πως ειμαι ο μονος που νιωθει οτι αυτη η μαχη δεν ηταν αυτη που περιμεναμε... :emptyonexg1:

image.jpg

#2812 Vaizard

Vaizard

Ghost of Perdition

• Members
  • 298 posts

Posted 19 August 2012 - 17:57

No Kaidou δεν είσαι ο μονος απλά εγώ ας πούμε έχω αποδεχτεί ότι ο Mashima είναι troll master.Έφτιαξε δυο χαρακτήρες τους πλάσαρε σαν the next big thing.Τώρα τις τρώνε ναι το ευχαριστιέμαι λίγο απλά όπως φαίνεται σε λίγο θα εμφανισθεί ο Zeref η κάποιος άλλος και θα τις φάει και ο Νάτσου λίγο μέχρι το έχουμε το Nakama fist power up!!

Posted Image

#2813 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 19 August 2012 - 18:21

Να πω την πικρη αληθεια,ειχα ενθουσιαστει με το νεο arc,και γιαυτο και τοσα παραπονα...Ισως σιγα σιγα να αποδεχτω και εγω οτι ειναι troll master...Αλλα πρωτα θα το εχω dropαρει!

image.jpg

#2814 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 19 August 2012 - 20:11

Κανετε λες και δεν εχετε διαβασει ποτε ξανα shounen manga, σαν να ακουω τα ναρουταρντς να κλαιγονται για τον Κισιμοτο ξανα απο την αρχη... Καλυτερα να διαβασετε κανα αλλο ειδος manga

Posted Image

#2815 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 19 August 2012 - 20:16

Καλυτερα να διαβασετε κανα αλλο ειδος manga

Or...,διαβάστε όλοι το είδος manga που γουστάρετε και συζητήστε ελεύθερα, ανταλλάσσοντας τις απόψεις σας χωρίς να περνάτε σε προσωπικές αντιπαλότητες που χαλάνε τόσο την θεματική συζήτηση όσο και την διάθεσή σας. :thatsit:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#2816 Nikos21

Nikos21

Soul King

• Members
  • 616 posts

Posted 20 August 2012 - 10:12

ενταξει δεν εχουμε δει ακομα ποσο μεγαλο power up ηταν αυτο που εκανε η urtear στον natsu...
Με το (πετυχημενο για natsu) 1 on 2 θα δουμε ποσο δυντος εχει γινει...Μη ξεχνμε οτι πηγε να δειρει το boss των sabertooth ριχνοντας φαπες σε οποιον εβρισκε, συν οτι σαν main αντιπαλοι λογικα θα ειναι ο τυπας που κανει κουμαντο και θελει να απαγαγει την lucy η και ο zeref...
:thatsit: Have a nice day! :)

#2817 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 20 August 2012 - 10:24

Εγώ συμφωνώ με τον Hyuuga... Όχι στο να διαβάσετε αλλο είδος αλλα στο οτι έτσι γίνεται πάντα στα Shonen.
Το θέμα με όλη αυτη τη μάχη FTxST είναι οτι οι καινούργιοι dragonslayers έχουν υποτιμήσει πολύ τους παλιούς. Δεν είναι οτι ο Natsu είναι OP (Που φυσικά και θα είναι OP , έχει thunder και fire dragonslayer magic) αλλα το οτι ο,τι και να κάνουν οι άλλοι δεν είναι αρκετά δυνατοί για να τους νικήσουν. Ασε που άμα τους ξυλοφόρτοναν τον νατσου και τον gazeel , μετα θα γκρινιάζατε οτι το comeback που έκαναν ήταν αδύνατο. Παίζει να έβαζε και καμια Nakama punch μεσα ο mashima και να τα έκανε χειρότερα τα πραγματα...
Επίσης δεν είναι ο Sting και ο Rogue οι main bosses του arc , έχει ακόμα ψωμί το arc και μένονται πολλοί ακόμα να σπάσουν στο ξύλο.

Edit : Μην λέτε τον Mashima troll master , μια χαρά είναι ο άνθρωπος :(

Edited by BoredForLife, 20 August 2012 - 10:26.

v4kFmx.png

#2818 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 20 August 2012 - 15:59

Καταρχας δεχνει οτι ο Sting εχει ονειρο ζωης να νικησει τον Natsu,βλεπουμε για πρωτη φορα αυθεντικους dragon slayers(διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα ο Laxus και ο Cobra ηταν μουφα) και εννοειτε ειναι ο δυνατοτερος μαζι με τον Sting στην πιο δυνατη guild που υπαρχει αυτην την στιγμη στο FTverse,τοτε φυσικα και τους θεωρω ως βασικους αντιπαλους στον διαγωνισμο(διοτι περι αυτου εχει να κανει το arc)...Οχι villains,αντιπαλοι!Ο τυπας με το σπαθι προοριζεται για main villain μαλλον...Θελω,πως να στο πω,μια μαχη σαν του Elfman και του Bachus(Ο 2ος και παλι ξεφτυλα εγινε,τσαμπα κουραστηκε ο Mashima να τον κανει να φανει κατι το τρομερο,αφου στο τελος βγηκε knockout απο το πανηγυρι τον Ichiya..)Αυτην η μαχη θεωρω οτι ειναι η καλυτερη μεχρι τωρα,γιατι και εξυπνα "επαιξε" ο Elfman και παθος και αγωνια ειχε...

PS:οχι οτι θα με χαλαγε να εχανε καποτε το FT.Χρονια τωρα περιμενω να γινει αυτο!

image.jpg

#2819 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 21 August 2012 - 00:13

Το ότι είναι αντίπαλοι δεν σημαίνει ότι οι πρωταγωνιστές πρέπει να αντιμετωπίσουν την ίδια δυσκολία με αυτή που αντιμετωπίζουν με τους villain.
Επίσης αυτό που είπε ο BFL περί nakama punch.
Και όχι, το arc δεν έχει να κάνει με τον διαγωνισμό ή καλύτερα τον έχει σε δεύτερη μοίρα.
Τα μόνα πράγματα που χάλασαν το chapter ήταν το άθλιο παρελθόν του Sting και του Lector που, οκ, ήταν πραγματικά άθλιο και η αποχώρηση του Gajeel.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#2820 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,931 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 21 August 2012 - 10:20

Για μενα οταν κανεις τοσο hype για εναν χαρακτηρα πρεπει να το δικαιολογεις...Και δεν ηταν απλοι αντιπαλοι,ηταν οι βασικοι ανταγωνιστες τους στον διαγωνισμο,απο την πιο δυνατh clan στο FTverse...Σε λιγο θα εμφανιστει και ο main villain του arc,θα τον βγαλουν εξω με φαπες και 8α πειτε "ο βασικος εχθρος του FT ειναι ο Zeref".....

Επισης,απο ποτε η nakama punch ειναι απαραιτητη σε μια ανταγωνιστικη μαχη;;;

Και το arc μεχρι τωρα με τον διαγωνισμο εχει να κανει...Αργοτερα δεν ξερω τι θα συμβει,μιλαω για το τωρα!

Edited by Kaidou, 21 August 2012 - 10:20.

image.jpg