Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 5 votes

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
3513 replies to this topic

#256 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 01 January 2010 - 18:43

αρα και παλι εχουμε 2 διαφορετικες γνωμες...η hinata και ο d.dragon πιστευουν το αντιθετο...:/

2bbd14fc.jpg

#257 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 01 January 2010 - 21:50

Βασικα λεμε το ιδιο με διαφορετικους τροπους. Με τον Μαριο-san λεμε το αντιθετο. Εκεινος λεει οτι οι 100 year missions ειναι αποστολες που κανεις 100 χρονια για να ολοκληρωσεις κατι που ετσι κι αλλιως δεν μου φαινεται λογικο. Δηλαδη αμα καποιον ειναι πολυ καλος μπορει και να την κανει πχ. σε 50 χρονια οποτε παυει να ειναι 100 year mission. Οπως και να χει δε νομιζω οτι καποιος μπορει να βαλει χρονικο οριο σε μια αποστολη. Εγω πιστευω οτι 100 year mission ειναι μια αποστολη που κανεις μα ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει καταφερει να ολοκληροσει μεσα σε 100 χρονια και τελικα καταφερε να την κανει ο Giltart. Οσο δυσκολη και να ειναι μια αποστολη δε νομιζω οτι μπορει κανεις να βαλει χρονικο οριο. Αλλο χρονο θα παρει καποιος σαν τον Giltart και αλλο καποιος σαν τον Gray. Αυτα παντα πιστευω εγω.

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#258 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 02 January 2010 - 00:04

well..we will just have to wait and see ^^

2bbd14fc.jpg

#259 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 02 January 2010 - 00:22

Τι να περιμένουμε να δούμε...να καλέσει ο Gildartz τον Natsu σε αποστολή με δράκους που θα διαρκέσει 10 ή 100 χρόνια :hahaha:
Posted Image

#260 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 02 January 2010 - 00:38

Αν ετσι τοτε το arc. θα τελειωσει κατα το 2022...

Posted Image

#261 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 02 January 2010 - 03:14

Οκ τωρα τα εχασα...:hahaha: Well anyway ας αρκεστουμε τοτε στο οτι ειναι πααααααρα πολυυυυυυ δυνατοοοοοος χωρις περεταιρω αναλυσεις...:hahaha:

Posted Image

Spoiler:

#262 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 02 January 2010 - 15:38

^m2 lol xD..anyway αυτο που εννοουσα ηταν να περιμενουμε για περισσοτερες πληροφοριες...

2bbd14fc.jpg

#263 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 02 January 2010 - 17:06

+1. Καλυτερα να μεινουμε στο γεγονος οτι ειναι ο δυνατοτερος :P. Και να περιμενουμε για καινουριο chapter.

Posted Image

#264 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 02 January 2010 - 20:22

Βασικα λεμε το ιδιο με διαφορετικους τροπους. Με τον Μαριο-san λεμε το αντιθετο. Εκεινος λεει οτι οι 100 year missions ειναι αποστολες που κανεις 100 χρονια για να ολοκληρωσεις κατι που ετσι κι αλλιως δεν μου φαινεται λογικο. Δηλαδη αμα καποιον ειναι πολυ καλος μπορει και να την κανει πχ. σε 50 χρονια οποτε παυει να ειναι 100 year mission. Οπως και να χει δε νομιζω οτι καποιος μπορει να βαλει χρονικο οριο σε μια αποστολη. Εγω πιστευω οτι 100 year mission ειναι μια αποστολη που κανεις μα ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει καταφερει να ολοκληροσει μεσα σε 100 χρονια και τελικα καταφερε να την κανει ο Giltart. Οσο δυσκολη και να ειναι μια αποστολη δε νομιζω οτι μπορει κανεις να βαλει χρονικο οριο. Αλλο χρονο θα παρει καποιος σαν τον Giltart και αλλο καποιος σαν τον Gray. Αυτα παντα πιστευω εγω.

:bahhh: δεν καταλαβαινεις...100 year missions ειναι αυτες που κανεις μα κανεις δεν μπορει να τις τελειωσει σε λιγοτερο απο 100 χρονια...ο gray που λες μπορει να ηθελε 200 χρονια για να τελειωσει μια τετοια!!!

#265 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 02 January 2010 - 22:56

Απλα μου φαινεται παραλογο να βαλει καποιος χρονικο οριο σε αποστολη. Μπορει να σκασει μυτη στο ακυρο ενας τυπας που να ειναι super duper υπερδυνατος, να ειναι dragonslayer (και df user :P), να παρει μια τετοια αποστολη και να την κανει σε 1 χρονο ή εστω λιγοτερο απο 100 χρονια. Αμα -λεμε τωρα- γινει κατι τετοιο για πιο λογο να ειναι 100-year αποστολη? Απλα δεν μου κανει καλα. Αλλα θα περιμενουμε και θα δουμε.

Και αφου κανεις δεν την εχει κανει αυτη την αποστολη τοτε πως ξερουμε οτι ειναι 100-year? Το να πηρε στο Gildtart τοσον καιρο ειναι αλλο θεμα.

Edited by Robin-Chwan, 02 January 2010 - 23:05.

Posted Image

#266 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 03 January 2010 - 00:44

Απλα μου φαινεται παραλογο να βαλει καποιος χρονικο οριο σε αποστολη. Μπορει να σκασει μυτη στο ακυρο ενας τυπας που να ειναι super duper υπερδυνατος, να ειναι dragonslayer (και df user :P), να παρει μια τετοια αποστολη και να την κανει σε 1 χρονο ή εστω λιγοτερο απο 100 χρονια. Αμα -λεμε τωρα- γινει κατι τετοιο για πιο λογο να ειναι 100-year αποστολη? Απλα δεν μου κανει καλα. Αλλα θα περιμενουμε και θα δουμε.

Και αφου κανεις δεν την εχει κανει αυτη την αποστολη τοτε πως ξερουμε οτι ειναι 100-year? Το να πηρε στο Gildtart τοσον καιρο ειναι αλλο θεμα.

Υποθετουν δεν το καταλαβες???Οπως ειναι αππλες αποστολες και s class,ετσι ειναι 10 year και 100 year!!!Το επιπεδο της αποστολης λεγεται ετσι!
Spoiler:

#267 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 03 January 2010 - 02:25

μπορει να ειναι μια αποστολη σε στυλ

alert βλακει εν ωψη!! :hahaha:

''πρεπει να μεγαλωσεις ενα δρακο απ τα αυγα που εχουμε στο νησι ετσι ωστε να ειναι αρκετα δυνατο για να περασει την ταδε δοκιμασια'' και αυτο να διαρκει πολλα χρονια...^_^

2bbd14fc.jpg

#268 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 03 January 2010 - 22:29

^Χαχα, ελα ρε μου θυμιζεις το Eragon. Αλλα ποτε δεν ξερεις. Μακαρι να ειναι τετοιου ειδους αν αυτο που λεει ο Μαριος ισχυει γιατι αλλιως θα μου φανει πολυ ακυρο.

Posted Image

#269 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 03 January 2010 - 23:40

Παιδιά τα μπερδέψατε.

Η Χινάτα έβαλε την λύση στην εικόνα.

Τι μας λέει η Μίρα-τσάν;

Ότι έχει τρία χρόνια να πατήσει πόδι στο γκίλντ και στο τέλος μας λέει ότι ήταν σε αποστολή 100 χρονών. Ονομασίες δυσκολίας. Τίποτα παραπάνω.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#270 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 06 January 2010 - 16:42

Δεν εχει chapter αυτη την εβδομαδα?

Posted Image