Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 5 Ψήφοι

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
3513 replies to this topic

#241 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2009 - 00:55

Ποτε θα βγαλει νεο chap?2η βδομαδα του γενναρη μαζι με τα αλλα?

Νομίζω νωρίτερα επειδή ανήκει σε αλλο περιοδικό.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#242 nikol

nikol

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2009 - 15:41

Νέο chapter!!!!!!! Φοβερό!!!!! :gotit::joyful:

#243 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Δεκέμβριος 2009 - 20:14

Πολυ καλο chapter φαινεται οτι μπηκε οριστικα η wendy στο fairy tail,και στο επομενο θα δουμε και τον πιο δυνατο mage του fairy tail,οχι τον luxus,ουτε τον Mistgun αλλα τον gildarts.

Πολυ ενδιαφερον ο τιτλος του επομενου chapter κρινοντας απ αυτον μου ρθε για λιγο στο μυαλο η μηπως ο Gildart ειναι dragonslayer αλλα μετα θυμηθηκα εναν Mage Που ειπε counting Gazeel this guid has got three dragonslayers ,οπωτε τζαμπα χαρα αλλα ειμαι σιγουρος πως για να ειναι ο δυνατοτερος mage στο fairy tail καποια ενδιαφερον μαγεια θα χει.

#244 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2009 - 18:51

Εσκασα στα γελια στον gazille που ειπε:Why dont i have a cat?Am i not a dragon slayer like them?????:kakaka::kakaka::kakaka::kakaka:

Το guild αρεσε στην wendy....πιστευω ακομα πιο πολυ απο οτι πριν οτι η levy ειναι λεσβια...Και μαλον ειχα δικιο που ειπα οτι ο gerard που ηξερε η wendy ηταν ο mistgun!!!!

Gildarts...ο πιο δυνατος του fairy tail....τωρα μπερδευτηκα προς το τελος...ss quests που ειναι πιο δυσκολες απο τις s class...αυτο σημαινει οτι υπαρχουν και SS class mages στο fairy tail?Και quests που δεν μπορεις να τελειωσεις σε λιγοτερα απο 10 χρονια,καθως και quests που δεν μπορεις να τελειωσεις σε 100 χρονια...αφου το fairy tail ειναι μαλον το ισχυροτερο guild στην fiore,και μονο λιγοι ειναι ικανοι να κανουν s class,τις ss class quests και τις 10 year quests μονο ο gildarts τις κανει????????????Εξηγηστε μου....θα τρελαθω αν δεν καταλαβω:madtodeath:

#245 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2009 - 18:56

καλα οτι η fairy tail ειναι η πιο δυνατη guild ειναι σιγουρο μιας και ειναι η πρωταγωνιστικη...τα ss quests τα κανει μονο ο gildarts? :erk:επεισης ποσο χρονων παιζει να ειναι ? :deadga6:

2bbd14fc.jpg

#246 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2009 - 19:05

100 χρονών αποστολές με την έννοια ότι υπάρχουν εκεί επί 100 χρόνια και δεν τις έχει κάνει κανένας. Έτσι νομίζω πάντα...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#247 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2009 - 19:20

100 χρονών αποστολές με την έννοια ότι υπάρχουν εκεί επί 100 χρόνια και δεν τις έχει κάνει κανένας. Έτσι νομίζω πάντα...

+1 Και εγω ετσι το καταλαβα...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

#248 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2009 - 20:27

Αφου οι 10 year αποστολες ειναι αυτες που θελει 10 χρονια για να τις τελειωσεις,οι 100 year θα ειναι αυτες που θελει 100 χρονια για να γινουν...μπορει να ειναι μια αποστολη που θελει να εξαφανισει τον zeref ή κατι τετοιο τρελο.

#249 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2009 - 21:52

Κι εγω αυτο καταλαβα. 10 year αποστολη ειναι αυτη που δεν εχει καταφερει κανεις για 10 χρονια και κατι αντιστοιχο στην 100 year.

Spoiler:

Δειτε τι λεει στο πανελ κατω κατω αριστερα

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God

#250 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 30 Δεκέμβριος 2009 - 23:48

φενεται οτι απο εκει που το διαβασα εγω ειχαν διαφορετικη μεταφραση...ΧD thnx for da info ^^

2bbd14fc.jpg

#251 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2010 - 01:23

Κι εγω αυτο καταλαβα. 10 year αποστολη ειναι αυτη που δεν εχει καταφερει κανεις για 10 χρονια και κατι αντιστοιχο στην 100 year.

Spoiler:

Δειτε τι λεει στο πανελ κατω κατω αριστερα

Ακριβως,λεει within 10 years,και για δες αυτο:http://http://lexicon.pathfinder.gr/?lookup=within&go=%CC%E5%F4%DC%F6%F1%E1%F3%E7

To link δεν λειτουργει,αλλα within σημαιναι μεσα σε...ή ετσι ξερω...δεν σημαινει τα τελευταια...

#252 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2010 - 01:27

Μα αυτο λεω. Κανεις δεν εχει καταφερει να την ολοκληρωσει μεσα σε 10 χρονια. Οποτε μας λεει οτι αυτη τη ρημαδα την αποστολη την εκανε αυτος ενω κανεις δεν μπορεσε μεσα σε 10 χρονια.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God

#253 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2010 - 03:48

Λοιπον... για να λυ8ει αυτο το 8εμα... αφου διαβασα κ 3αναδιαβασα την σελιδα (μου βγηκαν τα ματια :P ) κ 3εσκονησα τα αγγλικα μου... ανα8εωρω αυτο που ειπα παραπανω... η ακριβης μεταφραση ειναι: "Διοτι κανεις δν μπορει να την ολοκληρωσει μεσα σε 10 χρονια, κλπ..." Οποτε στο τελος δικιο ειχαν ο Μαριος-san κ ο didimakia-san... Sorry for the misunderstanding... 8α κοιμη8ω με ενα λε3ικο αγγλικων στα χερια μου σημερα...:deadga6:

Μα αυτο λεω. Κανεις δεν εχει καταφερει να την ολοκληρωσει μεσα σε 10 χρονια. Οποτε μας λεει οτι αυτη τη ρημαδα την αποστολη την εκανε αυτος ενω κανεις δεν μπορεσε μεσα σε 10 χρονια.

Αυτο 8α ηταν ορ8ο αν δν υπηρχε σαν τιτλος... πχ. s rank, ss rank. Λογικα εννοει οτι ειναι στην κατηγορια 10 years-missions γτ λεει "there are jobs..." που σημαινει οτι ειναι πολλες κ οχι μια που ετυχε...
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

#254 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2010 - 14:55

Λοιπον... για να λυ8ει αυτο το 8εμα... αφου διαβασα κ 3αναδιαβασα την σελιδα (μου βγηκαν τα ματια :P ) κ 3εσκονησα τα αγγλικα μου... ανα8εωρω αυτο που ειπα παραπανω... η ακριβης μεταφραση ειναι: "Διοτι κανεις δν μπορει να την ολοκληρωσει μεσα σε 10 χρονια, κλπ..." Οποτε στο τελος δικιο ειχαν ο Μαριος-san κ ο didimakia-san... Sorry for the misunderstanding... 8α κοιμη8ω με ενα λε3ικο αγγλικων στα χερια μου σημερα...:deadga6:

Αυτο 8α ηταν ορ8ο αν δν υπηρχε σαν τιτλος... πχ. s rank, ss rank. Λογικα εννοει οτι ειναι στην κατηγορια 10 years-missions γτ λεει "there are jobs..." που σημαινει οτι ειναι πολλες κ οχι μια που ετυχε...

Spoiler:

Μια χαρα νοημα βγαζεις.

Οποτε αυτες οι 10 year missions ειναι αποστολες που θελει τουλαχιστον 10 χρονια για να τις ολοκληρωσεις...και 100 year missions αυτες που θελει 100 χρονια για να τις ολοκληρωσεις...

#255 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιανουάριος 2010 - 16:31

Αυτό είναι..δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση.
Δημοσιευμένη  εικόνα