Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 5 Ψήφοι

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
3513 replies to this topic

#196 nikol

nikol

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2009 - 18:41

Αν ο Gerard πάει σε dark guild θα έχουμε να τον βλέπουμε τουλάχιστων για άλλα 100 chapter !!!!! Δεν ξέρω, εγώ πιστεύω οτι θα γίνει και κάτι με την Urtear!!!!:hmmm::)

#197 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2009 - 14:24

163 http://mangastream.com/read/fairy_tail/163-8/1 Enjoy.

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 05 Δεκέμβριος 2009 - 14:40

Δημοσιευμένη  εικόνα

#198 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2009 - 18:38

Πάλι μέσα έπεσα :kakaka:

Μόνο που εγώ υπολόγιζα να πάνε οι νατσου,λουσι,ερζα,χαπι και γρευ...αλλά εδώ θα κάνει ντου ολόκληρο το fairy tail guild....προβλέπετε επεικόν διαστάσεων μάχη(αλλά πολύ one piece θυμίζει το θέμα,και θα αρχίσουν οι διάφοροι πάλι)

#199 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2009 - 21:06

Δεν ξερω γιατι αλλα ακομα κι αν θυμιζει τοσο πολυ ΟΡ εμενα παλι μου αρεσει πολυ!! Και οπως ειπα ο Gerrard θα μπει στο fairy tail (guilt) στανταρ. Μου αρεσε πως βγηκε το επωνυμο της Erza. Ηταν το τελευταιο πραγμα που περιμενα για να πω την αληθεια. Αντε να πανε να τον σωσουν!! (Ναι τον εχω συμπαθησει εδω και πολυ καιρο και θελω να μπει στη guilt οσο lame κι αν ακουγεται)

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God

#200 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2009 - 21:08

Παλι νωρις βγηκε!Μας κακομαθενουν,αλλα τι σας ειπα κλασικα ο Gerrard θα μπει στο ft και δεν παιζει να παει σε Dark guid γιατι δεν ελενχεται απο το Zeref πια. ο Gerrard ειναι κανονικα καλος οπωτε...

btw ρε guys μην τον βριζετε τοσο πολυ Τα σπαει ο ανθρωπος!

#201 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2009 - 21:18

Από που και ως που να τον σώσουν δεν κατάλαβα ! από πότε η αμνησία είναι δικαιολογία για να κάνει κανείς εγκλήματα ?! τόσο εύκολα ξεχάστηκε το πως καθάρισε τον παιδικό φίλο της Erza και ανάγκαζε τους άλλους φίλους της σε δουλεία, επειδή βοήθησε μια φορά ?! Στα τσακίδια...το καλό που του θέλω του Mashima ο επόμενος τίτλος να αναφέρεται στον Luxus που έχει κάτι προβληματάκια με τον πατέρα του.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#202 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2009 - 21:26

Ο Gerrard δεν ηταν ποτε κακος. Τον ελενχε ο Zeref. Εγω τωρα θελω να παρει τα υπολειπα κλειδια η Lucy (εκει εγω...)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#203 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2009 - 21:32

Εγω θελω να μαθω
Spoiler:

#204 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 07 Δεκέμβριος 2009 - 14:50

χμμ...οντως συμφωνω με d.dragon αλλα απο την αλλη το ολο arc θα ηταν επικο αν γινοταν... οι τελευταιες 2 σελιδες τα σπασαν...

2bbd14fc.jpg

#205 Nessaj

Nessaj

Chaos lord

• Members
  • 110 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2009 - 13:03

Εγω απο οτι καταλαβα σε ενα τσαπτερ θα γινει κατι με τον ναστου αν ειδατε την συζητησει που ειχε ο δρακος με το πνευμα η οτι και αν ηταν αυτο και τη σχεση εχει με την γουεντη οσο για τον ζτεραρντ δεν τον θελω στο φαιρυ ταιλ ας παει σε καπιο νταρκ γκουιλντ αφου θα βρει την μνημη του ετσι και αλλιος αν παρατηρησατε εχει αρχισει να την βρησκει και απο οτι καταλαβα ο νατσου ενδιαφερεται για την εζρα βεβαια αυτο εχω καταλαβει εγω.

#206 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Δεκέμβριος 2009 - 19:52

Απο τον τιτλο του επομενου chapter φενεται οτι (δυστυχως) θα σωσουν τον gerard.Ευχομαι με το που τον σωσουν να ξανα ερθει η μνημη του.

Εκεινος ο γυαλακιας τελικα ηταν ενας αχρηστος φλωρος,του εδωσε μια μπουνια ο natsu και αυτος αρχισε να φωναζει!Εκεινοι οι στρατιωτες που ηταν μαζι του φενεται οτι ειναι μαγοι ολοι τους,αντιθετα με τους ιπποτες του counsil που βλεπαμε στην αρχη-αρχη.Οποτε το καινουριο counsil ειναι ενα υπεργιγαντιαιο guild.

P.S:Gerard Fernandez?Δεν τον ειχα για ισπανο τον τζερρυ!

#207 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2009 - 20:42

Tι εγινε ρε παιδια δεν εχει chap αυτη τη βδομαδα;

#208 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2009 - 21:04

Nice, τελιωσα το manga ακριβως πανω στο τελος του ark.

Spoiler:

qzMHWHd.png

#209 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2009 - 22:58

Αυτή την εβδόμαδα γιατί δεν είχε early release?(ή δεν θα έχει καθόλου?):nosey:

#210 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Δεκέμβριος 2009 - 23:26

Ελπιζω παντως να βγει το βραδυ ή αυριο...

Δημοσιευμένη  εικόνα