Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 5 Ψήφοι

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
3513 replies to this topic

#2176 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthena

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2011 - 22:01

Ναι θα περάσουν 5-6 λεπτά μόνο και μόνο για να δείξει τα flshbacks...οχ θεέ μου!!!(Τον επικαλούμε συχνά και ας είμαι άθεος)!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2177 siathana

siathana

Starting...

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2011 - 22:04

Tα τελευταια 3 πανελ=ολα τα λεφτα!Τελειος τροπος να κλεισει το chapter :hihi2: Γενικα μου αρεσε που το χιουμορ σε αυτο το κεφαλαιο δεν ηταν το χαζοχαρουμενο που εχει συνηθως το FT

#2178 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2011 - 22:05

Έλα ρε το τουρνουά θα γίνει και μετά θα παίσουν ρομάτζα και κυνηγητά για τον Zeref ή οποιον άλλο villain σκαρφιστεί o Mangaka.

:hahaha::hahaha::hahaha:

αστεία αστεία εκεί το βλέπω να καταλλαγή... όσο πάει θυμίζει ολο και λιγότερο shonen :chigau:

#2179 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2011 - 22:05

οχ θεέ μου!!!(Τον επικαλούμε συχνά και ας είμαι άθεος)!!

"All creatures want to believe in something bigger than themselves. They cannot live without blind obedience. And to escape the pressure of that trust, those in whom faith is placed in turn look for someone higher than themselves. And then people in turn look for someone even stronger. That is how all kings are born. That is how all gods are born"

Spoiler:

#2180 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2011 - 22:14

Για τον ίδιο λόγο που βάζουν σοκαριστικές στιγμές σε double-page panels, τελικά χτυπήματα, ωραία τοπια ή συμβολικές σκηνές. Έτσι κάνουν πιο climatic και influential τις σκηνές. Είναι ένας ωραίος τρόπος για τους συγγραφείς να κάνουν τον χρόνο "να παγώσει" σε δυνατά συναισθηματικές στιγμές όπως η συγκεκριμένη. Μην είστε άνιωθοι. Το ζευγάρι Erza-Jellal έχει μακράν την πιο βαθιά σχέση από όλα τα άλλα και αξίζει τουλάχιστον ένα chapter ολοκληρωτικά πάνω σε αυτό το θέμα.

Αυτή η σκηνή, με την Erza και τον Jellal να πλησιάζουν ο ένας τον άλλο καθώς η σκέψη τους γεμίζει από χαρούμενες και τραγικές στιγμές του παρελθόντος τους είναι πια μια από τις αγαπημένες μου στην συγκεκριμένη σειρά. Φαντάζομαι πως στο anime, με την καταπληκτική μουσική του Yasuharu Takanashi, η σκηνή θα είναι πολύ δυνατή.

Πολλα + στην μαυρη μπυρα.
Πολλα + και στα quotes του Aizen.
Λογικο να παρει και λιγο Romance το Fairy Tail. Σε ολα του τα εργα το εχει χρησιμοποιησει ο Mashima...

2bbd14fc.jpg

#2181 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2011 - 00:02

Πολύ καλό κεφάλαιο.
Άντε να δούμε στο επόμενο και τα power ups που έκαναν!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2182 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2011 - 01:12

Μετά και από αυτό το κεφάλαιο, ένα είναι σίγουρο. Ο Χίρο καθυστερεί το αρκ ρίχνοντας αλατοπίπερα. Κερδίζει χρόνο για να φτιάξει όλο το νέο κόσμο 7 χρόνια μετά. Πολλοί καινούργιοι χαρακτήρες και ελπίζω και καλό χτίσιμο του άρκ.

#2183 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.931 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2011 - 01:33

Για τον ίδιο λόγο που βάζουν σοκαριστικές στιγμές σε double-page panels, τελικά χτυπήματα, ωραία τοπια ή συμβολικές σκηνές. Έτσι κάνουν πιο climatic και influential τις σκηνές. Είναι ένας ωραίος τρόπος για τους συγγραφείς να κάνουν τον χρόνο "να παγώσει" σε δυνατά συναισθηματικές στιγμές όπως η συγκεκριμένη. Μην είστε άνιωθοι. Το ζευγάρι Erza-Jellal έχει μακράν την πιο βαθιά σχέση από όλα τα άλλα και αξίζει τουλάχιστον ένα chapter ολοκληρωτικά πάνω σε αυτό το θέμα.

Αυτή η σκηνή, με την Erza και τον Jellal να πλησιάζουν ο ένας τον άλλο καθώς η σκέψη τους γεμίζει από χαρούμενες και τραγικές στιγμές του παρελθόντος τους είναι πια μια από τις αγαπημένες μου στην συγκεκριμένη σειρά. Φαντάζομαι πως στο anime, με την καταπληκτική μουσική του Yasuharu Takanashi, η σκηνή θα είναι πολύ δυνατή.

Συμφωνω με τις σοκαριστικες σκηνες και μπλα μπλα.Να πω την αληθεια ηταν λιγο ξαφνικο το σημερινο ρομαντζο,αλλα απο την στιγμη που μας δειχνεις που θα καταληξει η σκηνη,κανε την σε 3 πανελ να τελειωνουμε.Μου φανηκε σαν να ηθελε να γεμησει το τσαπτερ με σαλτσες... :yawn2:

image.jpg

#2184 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2011 - 03:08

Μεγαλύτερη βλακεία δεν έχω ξαναδιαβάσει... και δεν έχω πρόβλημα με το ρομάτζο απλά αυτό ήταν υπερβολικά κακό.
Της είπε ότι έχει γκόμενα επειδή δεν θέλει να την βάλει στο σκότος του wtf ?!:erk:
Μάλλον είχα δίκιο ότι είναι γκέι.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 23 Δεκέμβριος 2011 - 03:14

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2185 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2011 - 04:44

Kάθε καινούργιο chapter Fairy Fail μου δημιουργεί ολο και μεγαλύτερη αντιπαθεια προς τη σειρα και τώρα που νόμιζα πως επιτέλους θα γίνει κάτι ωραία μας πετάει ο Jellal μια ηλίθια κλισε ατάκα και μας το χαλάει. Έχω φτάσει σε σημείο να λέω "Πωωω πάλι βγήκε καινούργιο chapter? Βαριέμαι να το διαβάσω"
Mister Raindrop falling away from me now

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2186 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2011 - 08:39

Posted Image

Και φυσικά η ερωμένη του Ζέλαλ είναι σίγουρα ο Χίρο Μασίμα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2187 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2011 - 10:27

D.Dragon, ετοιμάσου. Τώρα που είναι και ελεύθερος θα έχει πολύ Jellal απο εδώ και πέρα. Όσο χάρηκες που ήταν φυλακή, χάρηκες :P

"Πωωω πάλι βγήκε καινούργιο chapter? Βαριέμαι να το διαβάσω"

Γιατί δεν το dropάρεις τότε να τελειων-- wait.
ΜΗΝ το ντροπάρεις. Συνέχισε να βλέπεις και να χάνεις το χρόνο σου. "Τι είναι ένα λεπτό ανάγνωσης" θα σκεφτείς αλλά αν προσθέσεις όλα τα λεπτά μαζί έχεις χάσει μερικές ώρες από την ζωή σου. Ώρες που δεν γυρίζουν πίσω. Ωστόσο, μην το dropάρεις. Συνέχισε να το βλέπεις μήπως γίνει κατά έναν μαγικό τρόπο καλύτερο από ό,τι επιθυμείς. Μην μιλήσουμε για την αρχαία κατάρα του Μπεστεμπουλζιβάρ που πετρώνει τα πόδια και σαπίζει τα χέρια όσων ξεκινούν ένα manga και έχουν το θράσος να μην το τελειώνουν ποτέ...

^Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ αυτή τη τακτική. :P

Really, guys μην λέμε πάλι τα ίδια. Σε όποιον του αρέσει συνεχίζει να το διαβάσει αλλιώς stop/drop/burn/kaput/ουγκ/koniec.

#2188 Zeroloke

Zeroloke

Manwe

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2011 - 12:01

εμενα μ αρεσε παντως και αυτο το chapter!!! και ειδικα το φιναλε με happy να την κανει παλι τη μαλ....α!!! :P χαχαχα τι να κανουμε γουστα ειναι αυτα!!!

#2189 kalliniki

kalliniki

Anime Newbie

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2011 - 12:37

Ναι ο Happy στο τελος ήταν όλα τα λεφτά!! Γέλασα με την κλωτσιά που έφαγε από την Erza!
Εμένα κάθε chapter της fairy tail μου αρέσουν αλλά το πηγαίνει πολύ αργά Hiro πότε θα πάμε επιτέλους στο τουρνουά να δούμε μάχες?
Τέλοσπαντων κάνω υπομονή γιατί είναι ένα από τα αγαπημένα μου μάνγκα!!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2190 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2011 - 12:44

D.Dragon, ετοιμάσου. Τώρα που είναι και ελεύθερος θα έχει πολύ Jellal απο εδώ και πέρα. Όσο χάρηκες που ήταν φυλακή, χάρηκες :P

Δεν τον χάλασε καθόλου που τον βιάζανε βάτραχοι :himitsu:
Όσο παίζει τον ρόλο του γκόμενου της Έρζα που δίνει σε αυτήν και στον Νάτσου νακάμα powerups, καλά είμαστε. Κρίνοντας από την αγάπη του Μασίμα για τον Ζέλαλ περίμενα να κάνει και καλά μια σούπερ ανατροπή και να τον κάνει αρχηγό των sabertooth, ευτυχώς που δεν έγινε :riiight:
Όσο για τον ρόλο αντιήρωα/ανταγωνιστη του Natsu έχουμε αρκετούς, Gray, Gajeel, Laxus. Φάε πάγκο λοιπόν Jellal:fromabove:
Και ελπίζω να πεθάνει στο τέλος για να τα φτιάξει η Erza με τον Natsu :drink:
Δημοσιευμένη  εικόνα