Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2011 - 22:01
Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2011 - 22:04

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2011 - 22:05
Έλα ρε το τουρνουά θα γίνει και μετά θα παίσουν ρομάτζα και κυνηγητά για τον Zeref ή οποιον άλλο villain σκαρφιστεί o Mangaka.

αστεία αστεία εκεί το βλέπω να καταλλαγή... όσο πάει θυμίζει ολο και λιγότερο shonen

Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2011 - 22:05
οχ θεέ μου!!!(Τον επικαλούμε συχνά και ας είμαι άθεος)!!
"All creatures want to believe in something bigger than themselves. They cannot live without blind obedience. And to escape the pressure of that trust, those in whom faith is placed in turn look for someone higher than themselves. And then people in turn look for someone even stronger. That is how all kings are born. That is how all gods are born"
Καταχωρήθηκε 22 Δεκέμβριος 2011 - 22:14
Για τον ίδιο λόγο που βάζουν σοκαριστικές στιγμές σε double-page panels, τελικά χτυπήματα, ωραία τοπια ή συμβολικές σκηνές. Έτσι κάνουν πιο climatic και influential τις σκηνές. Είναι ένας ωραίος τρόπος για τους συγγραφείς να κάνουν τον χρόνο "να παγώσει" σε δυνατά συναισθηματικές στιγμές όπως η συγκεκριμένη. Μην είστε άνιωθοι. Το ζευγάρι Erza-Jellal έχει μακράν την πιο βαθιά σχέση από όλα τα άλλα και αξίζει τουλάχιστον ένα chapter ολοκληρωτικά πάνω σε αυτό το θέμα.
Αυτή η σκηνή, με την Erza και τον Jellal να πλησιάζουν ο ένας τον άλλο καθώς η σκέψη τους γεμίζει από χαρούμενες και τραγικές στιγμές του παρελθόντος τους είναι πια μια από τις αγαπημένες μου στην συγκεκριμένη σειρά. Φαντάζομαι πως στο anime, με την καταπληκτική μουσική του Yasuharu Takanashi, η σκηνή θα είναι πολύ δυνατή.
Πολλα + στην μαυρη μπυρα.
Πολλα + και στα quotes του Aizen.
Λογικο να παρει και λιγο Romance το Fairy Tail. Σε ολα του τα εργα το εχει χρησιμοποιησει ο Mashima...
Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2011 - 00:02
Άντε να δούμε στο επόμενο και τα power ups που έκαναν!
Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2011 - 01:12
Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2011 - 01:33
Συμφωνω με τις σοκαριστικες σκηνες και μπλα μπλα.Να πω την αληθεια ηταν λιγο ξαφνικο το σημερινο ρομαντζο,αλλα απο την στιγμη που μας δειχνεις που θα καταληξει η σκηνη,κανε την σε 3 πανελ να τελειωνουμε.Μου φανηκε σαν να ηθελε να γεμησει το τσαπτερ με σαλτσες...Για τον ίδιο λόγο που βάζουν σοκαριστικές στιγμές σε double-page panels, τελικά χτυπήματα, ωραία τοπια ή συμβολικές σκηνές. Έτσι κάνουν πιο climatic και influential τις σκηνές. Είναι ένας ωραίος τρόπος για τους συγγραφείς να κάνουν τον χρόνο "να παγώσει" σε δυνατά συναισθηματικές στιγμές όπως η συγκεκριμένη. Μην είστε άνιωθοι. Το ζευγάρι Erza-Jellal έχει μακράν την πιο βαθιά σχέση από όλα τα άλλα και αξίζει τουλάχιστον ένα chapter ολοκληρωτικά πάνω σε αυτό το θέμα.
Αυτή η σκηνή, με την Erza και τον Jellal να πλησιάζουν ο ένας τον άλλο καθώς η σκέψη τους γεμίζει από χαρούμενες και τραγικές στιγμές του παρελθόντος τους είναι πια μια από τις αγαπημένες μου στην συγκεκριμένη σειρά. Φαντάζομαι πως στο anime, με την καταπληκτική μουσική του Yasuharu Takanashi, η σκηνή θα είναι πολύ δυνατή.

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2011 - 03:08
Της είπε ότι έχει γκόμενα επειδή δεν θέλει να την βάλει στο σκότος του wtf ?!

Μάλλον είχα δίκιο ότι είναι γκέι.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από D.Dragon: 23 Δεκέμβριος 2011 - 03:14
Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2011 - 04:44

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2011 - 10:27

"Πωωω πάλι βγήκε καινούργιο chapter? Βαριέμαι να το διαβάσω"
Γιατί δεν το dropάρεις τότε να τελειων-- wait.
ΜΗΝ το ντροπάρεις. Συνέχισε να βλέπεις και να χάνεις το χρόνο σου. "Τι είναι ένα λεπτό ανάγνωσης" θα σκεφτείς αλλά αν προσθέσεις όλα τα λεπτά μαζί έχεις χάσει μερικές ώρες από την ζωή σου. Ώρες που δεν γυρίζουν πίσω. Ωστόσο, μην το dropάρεις. Συνέχισε να το βλέπεις μήπως γίνει κατά έναν μαγικό τρόπο καλύτερο από ό,τι επιθυμείς. Μην μιλήσουμε για την αρχαία κατάρα του Μπεστεμπουλζιβάρ που πετρώνει τα πόδια και σαπίζει τα χέρια όσων ξεκινούν ένα manga και έχουν το θράσος να μην το τελειώνουν ποτέ...
^Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ αυτή τη τακτική.

Really, guys μην λέμε πάλι τα ίδια. Σε όποιον του αρέσει συνεχίζει να το διαβάσει αλλιώς stop/drop/burn/kaput/ουγκ/koniec.
Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2011 - 12:01

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2011 - 12:37
Εμένα κάθε chapter της fairy tail μου αρέσουν αλλά το πηγαίνει πολύ αργά Hiro πότε θα πάμε επιτέλους στο τουρνουά να δούμε μάχες?
Τέλοσπαντων κάνω υπομονή γιατί είναι ένα από τα αγαπημένα μου μάνγκα!!

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2011 - 12:44
Δεν τον χάλασε καθόλου που τον βιάζανε βάτραχοιD.Dragon, ετοιμάσου. Τώρα που είναι και ελεύθερος θα έχει πολύ Jellal απο εδώ και πέρα. Όσο χάρηκες που ήταν φυλακή, χάρηκες

Όσο παίζει τον ρόλο του γκόμενου της Έρζα που δίνει σε αυτήν και στον Νάτσου νακάμα powerups, καλά είμαστε. Κρίνοντας από την αγάπη του Μασίμα για τον Ζέλαλ περίμενα να κάνει και καλά μια σούπερ ανατροπή και να τον κάνει αρχηγό των sabertooth, ευτυχώς που δεν έγινε

Όσο για τον ρόλο αντιήρωα/ανταγωνιστη του Natsu έχουμε αρκετούς, Gray, Gajeel, Laxus. Φάε πάγκο λοιπόν Jellal:fromabove:
Και ελπίζω να πεθάνει στο τέλος για να τα φτιάξει η Erza με τον Natsu