Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 5 Ψήφοι

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
3513 replies to this topic

#2086 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2011 - 20:26

Μου αρέσει που κάναντε τόσο σάλο για την Ultear και κανενός δεν πήγε το μυαλό εκεί. :hahaha:
Έχεις δίκιο (αν και αυτό με τον καμπούρη δεν ξέρω αν είναι από magic).

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#2087 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2011 - 20:30

Μαγεία πρέπει να 'ταν, αφού μεταμορφωνόταν ολόκληρη, συν τα ρούχα, δεν άλλαζε απλά κουστούμι. Βέβαια είχε ένα θέμα με το άρωμα. Ελπίζω να την ξαναδούμε σε βαρβάτο ρόλο, πάντα απολαυστική.

#2088 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2011 - 20:52

Μια άλλη παρατήρηση. Η παιδονόμος Έρζα αποτελεί μακρινό παρελθόν, αλλά να είναι και αυτή υπέρ του τουρνουά, και τόσο "πάμε να το πάρουμε"; Η πλήρης ισοπέδωση χαρακτήρα.

Δεν υπάρχει καμία ισοπέδωση. Το τουρνουά είναι ένα επίσημο γεγονός στο οποίο λαμβάνουν μάγοι από κάθε Guild και η Erza ποτέ δεν λέει όχι στις προκλήσεις. Στο παρελθόν έχει δεχθεί να πολεμήσει τον Νατσου όποτε αυτός την έχει προκαλέσει. Την απειθαρχία δεν αντέχει και τους τσακωμούς του Gray και του Natsu.

Από την μύγα ξύγκι.

#2089 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2011 - 21:18

Και η Ντελιόρα ήταν πρόκληση, που τυχεροί ήταν που δεν τους πήρε σηκωτούς. Έμεινε μόνο και μόνο για να τελειώσει η δουλειά.

Αυτό και τέλος. Δεν απαντάω άλλο. Δεν μπορώ να κάνω καμία αρνητική παρατήρηση μάλλον. Δεν πα να το διαβάζω, να περιμένω κάθε βδομάδα το καινούργιο, να αναλύω τα καλά του, γίνομαι για κάποιους hater. Μάλλον η "μαγική αστυνομία" βγάζει από την μύγα και την κάθε αρνητική νύξη ξύγκι. Αν δεν σου αρέσει να ακούς καμία αρνητική κριτική, ζήτα το ευγενικά, χωρίς να περιμένεις τον καθένα με το τσεκούρι ανά χείρας. Φιλικά και μ' όλο τ σεβασμό, και με μια καλή συνέχεια.

#2090 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2011 - 21:29

Δεν κατάλαβα το παράδειγμα σου. Στο νησί του Deliora έμεινε για να βοηθήσει το χωριό αλλά και επειδή ο Gray ήταν τρομερά αποφασισμένος να μείνει εκεί και να εμποδίσει τον Lyon να revive τον Deliora. Δεν αποδικνύει πουθενά ή κάπως "πλήρης ισοπέδωση" του χαρακτήρα της Ερζα στο προηγούμενο. Πως να μην το λάβω ότι δεν το πόσταρες απλά για να συνεχίσεις το "σερί" ?

Δεν έχω πρόβλημα με το να γίνεται αρνητική κριτική. Έχω πρόβλημα με το να γίνεται οπωσδήποτε αρνητική κριτική.

#2091 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.931 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2011 - 21:47

Εγω δεν καταλαβαινω γιατι ο Natsu δεν ειναι s-class mage.Εχει σωσει ουκω λιγες φορες την guild και την Erza που θεωρηται S class.Μα καλα,αξιολογηση δεν υπαρχει σε αυτη την guild?:yellowcard:

image.jpg

#2092 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2011 - 22:02

Υπάρχει αλλά διακόπηκε από την Grimoire Heart,τον Hades,τον Zeref και την Acnologia....

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2093 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2011 - 22:03

γραφειοκρατία...

#2094 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2011 - 22:35

Δεν κατάλαβα το παράδειγμα σου. Στο νησί του Deliora έμεινε για να βοηθήσει το χωριό αλλά και επειδή ο Gray ήταν τρομερά αποφασισμένος να μείνει εκεί και να εμποδίσει τον Lyon να revive τον Deliora. Δεν αποδικνύει πουθενά ή κάπως "πλήρης ισοπέδωση" του χαρακτήρα της Ερζα στο προηγούμενο.

Πριν τους βοηθήσει ή Έρζα τους είχε δέσει χειροπόδαρα. Και δεν τους πήρε αμέσως στο καράβι της ήταν πως δεν έβρισκαν τον ένα. Και μετά όλη την ιστορία τους πήγε για τιμωρία. Εδώ, με την ψυχολογία των κυρίων να είναι παιδική χαρά και fired up, για ένα σοβαρό θέμα, παρά τις αντίθετες συμβουλές των φίλων τους, δεν μπαίνει στον κόπο να τους σοβαρέψει.

Πως να μην το λάβω ότι δεν το πόσταρες απλά για να συνεχίσεις το "σερί" ?

Ανάθεμα κι αν κατάλαβα τι εννοείς. Σε κάθε περίπτωση, ήμουν κάργα ετεροχρονισμένος, γιατί το πρόσεξα σήμερα. Δεν ξέρω τι σερί λες.

Δεν έχω πρόβλημα με το να γίνεται αρνητική κριτική. Έχω πρόβλημα με το να γίνεται οπωσδήποτε αρνητική κριτική.

Είσαι πολύ επιλεκτικός σχετικά με το τι διαβάζεις και τι θυμάσαι. Έχω πλέξει εγκώμιο του Hiro και του Fairy Tail, αλλά μετά από μερικές αρνητικές παρατηρήσεις, δεν μετράει για σένα;

Γιατί πρέπει να απαντάς σε κάθε κριτική που γίνεται; Δεν το καταλαβαίνω, άστη να γίνεται, κουβέντα ανθρώπινη να γίνεται.

(Δεν έπρεπε να απαντήσω... Γίνεται να μην το συνεχίσουμε; Δεν έχει νόημα, και στους 2 αρέσει η σειρά, απλά μου χτυπάνε κάποια κακά σημεία κι εσένα σου χτυπάει η (κακοπροαίρετη) κριτική. Ούτε κακοπροαίρετος είμαι ούτε να καβγαδίσω θέλω, ούτε όμως μπορώ να κλείνω τα μάτια σε όσα δεν μου κολλάνε.)

#2095 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.931 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 21 Νοέμβριος 2011 - 22:45

γραφειοκρατία...

Ακριβως :hihi2:
Εδιτ:Με τοσα που εχει κανει ο Natsu,πρεπει να του δωσουν τον τιτλο χωρις πολλα πολλα.Ακους εκει,θελει και διαγωνισμο ο Makarov :P

image.jpg

#2096 Usopp MZ

Usopp MZ

The COOL-GUY

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2011 - 00:02

Βασικά σ' αυτό με την Erza δεν υπάρχει καμιά ισοπέδωση χαρακτήρα... Ας μην τα... ισοπεδώνουμε όλα. :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2097 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2011 - 17:00

http://dragonflyscans.org/manga/fairy_tail/261/

^Enjoy, guys and girls.

#2098 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2011 - 17:08

Ωραίο filler, μου άρεσε το παρεάκι Natsu-Gray και το fanservice φυσικά :nbleed:.
Ελπίζω να δούμε πάντως σοβαρή προπόνηση.

Now this is a real training arc. Even the readers can train their hands.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2099 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2011 - 17:15

Now this is a real training arc. Even the readers can train their hands.

^WIN :kakaka:

#2100 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1.931 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθηνα

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2011 - 18:05

Φαση ειχε.Γελασα στο τελος που ο Droy ειχε χτυπησει στον κωλο:kakaka:
Απλως για να ξερω,ο Jet και ο Droy μπηκαν στην παρεα ή μου φαινεται;;:hmmm:

image.jpg