Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 5 votes

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
3513 replies to this topic

#1741 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 posts

Posted 25 September 2011 - 15:43

Ε,άμα δεν πεθάνει και τώρα,είπαμε,ΠΟΣΗ δυναμη πια??Ηλεος,άσε τον γεράκο να πεθάνει ηρωικά!!Έχει ζήσει και τα χρονάκια του,μια χαρά θα είναι!
(όχι οτι δεν θα στεναχωριθώ,αλλά λέμε...)
Θέλω να μπει ο Zeref στο crew!!!Όχι είναι μόνο sexy και cool,όχι μόνο έχει τέλειο ζωάκι,έχει και σχέση με τον Natsu!!!
Δει'ξτον Δειξ'τον πιο πολυυυυυυ!!:nanana:
To find Hakuna Matata,you must look beyond what you see....

#1742 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 25 September 2011 - 15:50

οσο για την ομοιοτητα των 2 anime οφειλεται στο οτι ο Hiro ειναι μεγαλος θαυμαστης του oda!!!

δεν λεω για την γενικα ομοιοτητα απλα αυτο ηταν...

v4kFmx.png

#1743 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 25 September 2011 - 16:04

Ε,άμα δεν πεθάνει και τώρα,είπαμε,ΠΟΣΗ δυναμη πια??

Κοίτα,ο Makarov,είναι ένας από τους Ten Wizard Saints,οπότε καταλαβαίνεις,πως έχει παρα παρα παρα παρα πολύ δύναμη.

Posted Image

#1744 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 posts

Posted 25 September 2011 - 16:11

Κοίτα,ο Makarov,είναι ένας από τους Ten Wizard Saints,οπότε καταλαβαίνεις,πως έχει παρα παρα παρα παρα πολύ δύναμη.

Μα ΤΟΣΟ πια??:hmmm:

#1745 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 25 September 2011 - 16:15

Για να καταλάβεις,οι δέκα wizard saints,είναι οι δέκα δυνατότεροι μάγοι που υπάρχουν στο Fary Tail universe,άρα οι τύποι είναι υπερβολικά δυνατοί.

Posted Image

#1746 HakunaMatata

HakunaMatata

Remember my name.

• Members
  • 178 posts

Posted 25 September 2011 - 16:17

έστω....ωστόσο,άμα πεθάνει τώρα,σε μένα προσωπικά θα ανέβει τουλάχιστον 100 coolness points:hero:

#1747 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 25 September 2011 - 16:20

Moυ φάνηκε απελπιστικά μικρό chapter αν και ήταν κανονικό (το μάτι μου πετάχτηκε στις σελίδες μόλις τελείωσε) αλλά ήταν κάπως mehh. Ο Makarov είναι πια η 35986979852375398645η φορά που υποτίθεται ότι θα πεθάνει κι απλώς δεν έχει το ίδιο impact όπως παλιά. Τις πρώτες φορές ένιωθα ένα σφίξιμο, τώρα απλώς σκέφτομαι σε πιο arc που'ταν μέσα δεν κόντευε να πεθάνει. Η δύναμη του με εκπλήσσει όμως. Για κάποιον που έφαγε χώμα λίγο πιο πριν εύκολα (αν και ναι, δεν είχε βάλει όλη τη δύναμή του) καιιιι παραλίγοναπεθάνει, κατάφερε να σταματήσει το δράκο. Ελπίζω να μην πεθάνει αλλά η αλήθεια είναι πως αμάν πια, δεν αντέχω να βλέπω όλη την ώρα ότι κάτι έπαθε. Καλύτερα τώρα που'ναι και ηρωικό!

Όσο για τον Zeref θέλω να σταματήσει αυτό το emoness :nanana: Toν λατρεύω πάντως <3 Μακάρι να τον δούμε παραπάνω!

#1748 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 posts

Posted 25 September 2011 - 18:10

Well ας τον παει απλα τα power up να ειναι δικαιολογημενα και οχι του στυλ "nakama power"

Αυτό ακριβώς. Εννοείται οτι πρέπει να υπάρχουν τα power ups απλά όχι απο το πουθενά.

Εγώ ικανό τον έχω τον Hiro να μην τον πεθάνει τον Makarov. :hihi2:

Μπορεί να εμφανιστεί και κανας Igneel για να παλέψει τον δράκο.:P Δεν νομίζω πάντως να τον ξεκάνει εύκολα τον Makarov ο Hiro.

Ναι αλλά είναι ήδη κουρασμένος απο την μάχη με Hades. Όσο δυνατός και να είναι δεν νομίζω να τον έχει τον δράκο μόνος του σε αυτή τη φάση.

Γενικά ωραίο το chapter αν και εμένα μου φάνηκε πολύ μικρό. Πάντως σε αυτό το σημείο τα μόνα ενδεχόμενα για μένα είναι η να εμφανιστεί κανας πανίσχυρος μάγος/δράκος για να έχουν ελπίδες ή να θυσιαστεί ο Makarov για να προλάβουν να φύγουν.
Posted Image

#1749 Stam

Stam

Tsuki no Me

• Members
  • 496 posts
  • LocationΞάνθη, Θεσσαλονίκη

Posted 25 September 2011 - 18:33

ελεος αμα δεν πεθανει ουτε αυτη τη φορα ο makarov!! επισης ελεος αμα νικηθει ο δρακος που ακομα δεν τον εδειξε καλα καλα και υποτιθεται ειναι ο δυνατοτερος δρακος (νομιζω) + ειναι η πρωτη φορα που μας δειχνει δρακους ο mashima :D

Για να καταλάβεις,οι δέκα wizard saints,είναι οι δέκα δυνατότεροι μάγοι που υπάρχουν στο Fary Tail universe,άρα οι τύποι είναι υπερβολικά δυνατοί.

μια διορθωση εδω. δεν ειναι απολυτα οι 10 δυνατοτεροι μαγοι γιατι μαγους απο dark guilts δεν τους μετρανε οπως τον Hades που νικησε με ευκολια τον makarov και φανταζομαι ο Ivan θα ειναι επισης πολυ δυνατος οπως και ο master των tartaros (που ακομα δεν ξερουμε τιποτα για αυτους), ο zeref εννοειται :P και εγω πιστευω οτι ο gildartz και ο blue note εχουν δυναμη ισαξια με 10 wizard saints! (δικια μου γνωμη)

#1750 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 25 September 2011 - 18:34

Ναι αλλά είναι ήδη κουρασμένος απο την μάχη με Hades. Όσο δυνατός και να είναι δεν νομίζω να τον έχει τον δράκο μόνος του σε αυτή τη φάση.

Καλά,δεν είπα πως μετά απ'όλα αυτά είναι σε θέση να βγάλει KO το Charizard,απλώς προσπαθούσα να του/της εξηγήσω σε νορμαλ κατάσταση πόσο δυνατός είναι.Βέβαια,πιστεύω πως την λύση με τον δράκο,θα την δώσουν πάλι οι dragonslayers.

@Stam:
Ισχύει,αυτό που λες,αλλά και πάλι,έτσι προσδιορίζονται στο manga.Πάντως,thanks,για την πληροφορίας μιας και το'χα ξεχάσει τελείως αυτο.

Posted Image

#1751 Battlemage

Battlemage

Anime Freak

• Members
  • 376 posts

Posted 25 September 2011 - 18:42

Καλά,δεν είπα πως μετά απ'όλα αυτά είναι σε θέση να βγάλει KO το Charizard,απλώς προσπαθούσα να του/της εξηγήσω σε νορμαλ κατάσταση πόσο δυνατός είναι.Βέβαια,πιστεύω πως την λύση με τον δράκο,θα την δώσουν πάλι οι dragonslayers.

Καλά ναι σε νορμάλ κατάσταση εννοείται πως είναι πολύ δυνατός. Για αυτό άλλωστε είναι και guildmaster. Όσο για τους dragonslayers που λές όντως είναι μια πιθανότητα αν και προσωπικά δεν θα ευχαριστηθώ αμα τον νικήσουν έτσι όπως είναι τώρα. Θέλω να γίνουν πρώτα δυνατότεροι.
Posted Image

#1752 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1,240 posts

Posted 25 September 2011 - 18:46

Κι εγώ το ίδιο,αλλά δεν πιστεύω να τον αφήσουν και να φύγουν,γιατί μην ξεχνάμε,ότι ειναι shonen και το nakama theme,παίζει πολύ...

Posted Image

#1753 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 25 September 2011 - 22:29

Αδιάφορο... ερωτήματα όπως το πως βρέθηκε ο Ζέρεφ στο νησί από που εμφανίστηκε ο δράκος θα μe;iνουν άλυτα. Τό ότι θα πεθάνει ο Makarov είναι σονενιά όχι το αν δεν θα πεθάνει..
Δηλαδή δεν νιώθω καθόλου εντυπωσιασμένος από την εξέλιξη, μου φαίνεται γίνεται απλά για να γίνει...
Posted Image

#1754 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 25 September 2011 - 22:43

Εμένα μου άρεσε το chapter γιατί επιτέλους έδειξε δράκο! Αυτό σημαίνει πως θα μπούμε επιτέλους στο main plot του FT. Δεν θέλω να πεθάνει ο Makarov αλλά θα είναι καλήτερα έτσι μιας και που δεν έχουμε κανα συγκινητικό σημείο με θάνατο σημαντικού χαρακτήρα και θα ανεβάσει το επίπεδο του fairy tail πολύ για εμένα
Mister Raindrop falling away from me now

Posted Image

#1755 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 posts

Posted 25 September 2011 - 23:27

Εμενα γιατι κατι μου λεει οτι ο Δρακος θα σκοτωσει τον παππου και θα εξαφανιστει και θα τον ξαναδουμε μετα απο καμια 5αρια arcs???:hmmm::hmmm::hmmm:

gVaaH5O.jpg