Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Καταχωρήθηκε 09 Ιούλιος 2011 - 19:51

Καταχωρήθηκε 11 Ιούλιος 2011 - 17:45
+1
αλλά το chapter μου άρεσε. Άντε να δούμε τώρα τη θα κάνουν οι νεράιδες εναντίον του Άδη. Δυστηχώς ο Fried δεν ήρθε μαζι τους. Θα μπορούσε να κλείσει τον Άδη σε ένα rune που να λέει όποιος είναι πάνω απο 100 χρονών πεθαίνει
Μπα, δεν νιώθει ο Άδης, θα το σπάσει. Λοιπόν, ώρα ο διάβολος να πολεμήσει με τις νεράιδες...

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2011 - 10:06
♪minami shimawa atakeii~♪♪paina-purru-purru ♪♪atama boka boka~ ♪♪Aho Baakkaa..~♪♪♫
Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2011 - 11:12
Επίσης μου την έσπασε που ο Hades εκτός από το ότι αντιστεκόταν, έκανε και τον σοκαρισμένο με τις επιθέσεις...
Και θα συμφωνήσω για τον τίτλο του επόμενου. Μας χάλασε ΚΑΙ την έκπληξη.
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2011 - 11:59

ΥΓ. Εγώ να την πω την αμαρτία μου δεν κατάλαβα περί Laxus όταν διάβασα τον τίτλο του επομένου... Silly me...

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2011 - 12:27
Τέλος πάντων,άντε να εμφανιστεί κι ο Laxus,μπας και δούμε σοβαρό ξύλο.
Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2011 - 14:22
Λιγό βλακεία να δίνει τέτοιον τίτλο του επόμενου σαν spoiler , χαλάει την έκπληξη.
Τέσπα καλό chapter.
Τα buffs της Wendy είναι τέρμα ελεεινά. Να ρωτήσω γιατί δεν τους γιάτρεψε πριν τη μάχη ή να το αφήσω; Η εξαφάνιση της μόνο ψυχολογικά μπορεί να επηρεάσει την ομάδα.
Επίσης μου την έσπασε που ο Hades εκτός από το ότι αντιστεκόταν, έκανε και τον σοκαρισμένο με τις επιθέσεις...
Ναι λες και δεν το περιμένατε πως θα έρθει ο Laxus:PΓια την Wendy δεν το σκέφτομαι καν,σίγουρα θα την σώσουν...Καλό το chapter.

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2011 - 15:08
Γτ ελεεινα ρε? Εγω τα γουσταρω τα buffακια. Θυμιζει mmorpgΤα buffs της Wendy είναι τέρμα ελεεινά. Να ρωτήσω γιατί δεν τους γιάτρεψε πριν τη μάχη ή να το αφήσω; Η εξαφάνιση της μόνο ψυχολογικά μπορεί να επηρεάσει την ομάδα.

Παρα πολυ καλη η συνεργασια, περιμενω την εμφανιση του Laxus

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2011 - 15:17

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2011 - 15:18
Γτ ελεεινα ρε? Εγω τα γουσταρω τα buffακια. Θυμιζει mmorpg
Παρα πολυ καλη η συνεργασια, περιμενω την εμφανιση του Laxus
Πρέπει να καταλάβει ο Hiro ότι δεν παίζει dota. Φάνηκε ξεκάθαρα ότι το έβαλε για να μην φανεί η Wendy τόσο άχρηστη (εκτός από το roar που έκανε).
Δηλαδή ας πούμε να τους healαρε πριν τη μάχη τόσο δύσκολο είναι;
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2011 - 11:32
Ισως να ηταν out of mana και περιμενε να κανει regenΊσως είναι στιγμιαίο και κρατάει μόνο για λίγη ώρα...
Λέμε τώρα.

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2011 - 13:02