Πώς θα ηταν ο Σουπερμαν αν ηταν anime;
Αυτο μπορει να σκεφτηκαν οι δημιουργοι του My adventures with Superman, και ειπαν να κανουν αυτη τη σειρα οσο πιο anime μπορουν.

Ολοι λιγο πολυ ξερουμε την ιστορια του Σουπερμαν. Επεσε στη Γη σε ενα space pod, τον μεγαλωσαν σαν δικο τους παιδι ενα ζευγαρι στην εξοχη, υπερδυναμεις, μυστικη ταυτοτητα, Λοϊς Λεην κτλ κτλ.
Και αυτη λοιπον η σειρα μας δινει την ιστορια για ακομα μια φορα απο την αρχη, με τον Κλαρκ Κεντ να προσπαθει να κρατησει κρυφες τις δυναμεις του, να πιανει δουλεια στη Daily Planet οπου γνωριζει και ερωτευεται την Λοϊς Λεην, και καποια στιγμη αποφασιζει να χρησιμοποιησει τις δυναμεις του για το καλο του κοσμου και γινεται ο Σουπερμαν.
Εχει ομως καποιες μικροδιαφορες που του δινουν, κατα τη γνωμη μου, μια φρεσκαδα. Οπως το οτι η Λοϊς Λεην ειναι κι εκεινη καινουρια στη δουλειά, ή το πώς παίρνει ο Σουπερμαν το ονομα του, ή το πώς ο Λεξ Λουθορ παιρνει σιγα σιγα τη γνωστη του μορφη, η γενικα τα εντελως καινουρια design πολλων χαρακτηρων, οπως πχ του Τζιμυ Ολσεν. Επισης μου αρεσει που ο Κλαρκ Κεντ/Σουπερμαν σε αυτη τη σειρα ειναι ισως ο πιο αγαθός που εχω δει ως τωρα.

Γενικα η εκδοση πολλων γνωστων χαρακτηρων σε αυτη τη σειρα μου αρεσει παρα πολυ, ειδικα απο τη στιγμη που ολη η σειρα εχει μια anime χροια. Ειναι προφανες πως οι δημιουργοι ειναι anime fans, και προσπαθουν να κανουν και τη σειρα οσο πιο anime μπορουν. Δειτε πχ την πρωτη στολη της Kara πριν γινει Supergirl:

(Kara my beloved!)
Ή τον Mr. Η-γατα-περπατησε-στο-πληκτρολογιο απο δω, που ειναι αρκετα διαφορετικος σε αυτη τη σειρα:

Και εχουμε mecha, ρομποτ, μαχες κτλ οπου πιστευω πως μπορει οποιοσδηποτε να δει τα anime influences.
Αξιαγαπητοι χαρακτηρες, ωραια designs, πολυ ωραιο animation και σχεδιο, και αρκετα καλο στορι, με εκαναν να συμπαθησω αυτη τη σειρα παρ'ολο που γενικα δεν με πολυενδιαφερους οι υπερηρωες. Το οτι πηραν ισως τον πιο χιλιοπαιγμενο υπερηρωα απ'ολους και εκαναν μια σειρα για αυτον που καταφερνει να ειναι φρεσκια, πιστευω πως αρκει για να το προτεινω να του ριξετε, αν θελετε, μια ματια.

Αυτη τη στιγμη ειναι στα τελειωματα η 3η σαιζον της σειρας, ενω υπαρχει και ενα μικρο κομικ τεσσαρων τευχων μεταξυ της 1ης και της 2ης σαιζον.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kain: 12 Αύγουστος 2026 - 13:44