Θα αρχισω λεγοντας συνοπτικα τη γνωμη μου για αυτη τη σειρα.
Αχεμ.
ΦΑΚΙΝ
Οκει και τωρα αρχιζει το thread.

Ο Reki, ενας νεαρος με παθος για το skateboarding, γνωριζει τον Langa, που μολις μετακομισε απο τον Καναδα, και γινονται φιλοι καθως αρχιζει να του μαθαινει skateboarding.Οταν λοιπον του δειχνει το S, μια παρανομη και επικινδυνη κουρσα για εμπειρους skateboarders, ανακαλυπτει πως ο Langa μαθαινει πολυ γρηγορα και συντομα αποκτα το δικο του μοναδικο στυλ. Αρχιζει ετσι ομως να τραβαει την προσοχη του Adam, του κορυφαιου skateboarder που ολοι φοβουνται να συναγωνιστουν.
Ειχα πολυ καιρο να δω σειρα που μου ανεβαζει τοσο την αδρεναλινη, και αυτο το anime με πωρωσε πολυ με την δραση του! Δεν κανω skateboarding και γενικα δεν βλεπω sports anime, και το συγκεκριμενο μαλλον δεν θα το σκεφτομουν να το δω, εαν δεν επεφτα τυχαια πανω σε αυτη τη σκηνη του Adam που με επεισε με τη μια:
Ετσι λοιπον εδωσα μια ευκαιρια στη σειρα, και μαλιστα μεταγλωττισμενη στα Αγγλικα, και δεν το μετανοιωσα καθολου!
Η σειρα ξεκιναει αρκετα προσγειωμενη, αλλα σιγα σιγα γινεται ολο και πιο over the top, με τους χαρακτηρες να κανουν κατι τρελα ακροβατικα, μεχρι που φτανει στην απολυτη παρανοια!
Το bromance φτανει στα ορια του yaoi και το λατρευω, και φαινεται πως αυτο ειναι απολυτα σκοπιμο κρινοντας απο αυτη τη φαση η οποια για μια στιγμη με ξαφνιασε:
Και ενω οι χαρακτηρες γενικα μου αρεσαν πολυ, αυτος που λατρεψα ηταν ο Adam, που μαλλον νομιζει πως ειναι σε εντελως αλλο anime φασης Jojo's bizzare adventure, και όποτε ειναι στην οθονη κλεβει την παρασταση!
Η σειρουλα λοιπον ειναι 12 επεισοδια και εχει ανακοινωθει και δευτερη σαιζον την οποια περιμενω ανυπομονα! Δεν βασιζεται σε καποιο manga αλλα μετα απο τη σειρα βγηκε και ενα manga adaptation το οποιο ομως δεν εχω ακομα διαβασει. Προτεινω να τη δειτε μεταγλωττισμενη στα Αγγλικα για πιο διασκεδαστικη εμπειρια.