Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Kasane

• Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 244 posts

Posted 24 September 2025 - 16:33

Το τελειωσα χθες και καθ'ολη τη διαρκεια δεν μπορουσα να το βγαλω απο το μυαλο μου, και ακομα και τωρα δεν μπορω να σταματησω να το σκεφτομαι. Και καθως το θεωρω αριστουργημα, ειπα να σας το συστησω.

banner_20230411154303fdfa009a6868dfb3505

Η Kasane ειναι ενα κοριτσι με παρα πολυ ασχημο, σχεδον τερατωδες προσωπο, εξ'αιτιας του οποιου δεν μπορει να ζησει μια φυσιολογικη ζωη, ουτε να πραγματοποιησει το ονειρο της να γινει ηθοποιος του θεατρου, παρ'ολο που εχει τρομερο εμφυτο ταλεντο. Πριν πεθανει ομως η μητερα της, που ηταν μια πανεμορφη ηθοποιος, της δινει ενα κραγιον, με το οποιο μπορει να κλεψει το προσωπο αποιουδηποτε θελει με ενα φιλι.

kasane+real+face.PNG

Ενα manga ομορφο και ωμο, μια τραγωδια σχεδον Σεξπηρικη με το σασπενς ενος θριλερ, που οσο το διαβαζα ημουν συνεχεια σε αγωνια για το τι θα συμβει. Οι χαρακτηρες εχουν βαθος και ο καθε ενας αποκαλυπτεται σιγα σιγα πως εχει καλο λογο, τουλαχιστον απο τη δικη του οπτικη, για ολα τα φριχτα πραγματα που κανει ή που εκανε στο παρελθον, με καθε αποκαλυψη να δινει στις πραξεις τους ολο και περισσοτερη τραγικοτητα.

Η παρουσιαση της ιστοριας ειναι, ταιριαστα με τη θεματολογια, αρκετα θεατρικη, μερικες φορες μαλιστα εμοιαζε με παρασταση θεατρου σε μορφη manga. Και δεν θα μπορουσα να μην αναφερω και ποσο ομορφα ειναι τα σκιτσα της Daruma Matsuura, καθως και τα υπεροχα εξωφυλλα του καθε volume.

kasane+vol+14.PNG

Αυτη η ιστορια ηταν πραγματικα μια δοκιμασια για τα συναισθηματα μου, αλλα δεν μπορουσα να ξεκολλησω, και καθε φορα που σταματουσα το διαβασμα ολη την επομενη ημερα σκεφτομουν πότε θα μπορεσω να συνεχισω. Πολυ λιγες φορες με εχει απορροφησει τοσο μια ιστορια, και νοιωθω πως αυτο το manga θα μου μεινει στο μυαλο για καιρο.

Το manga ειναι 14 volumes, και υπαρχει και ενα prequel light novel που λεγεται Izana και λεει την ιστορια της μητερας της Kasane, το οποιο ομως προς εκνευρισμο μου δεν εχει μεταφραστει στα αγγλικα, εκτος απο μια μεταφραση που εκανε ενας φαν πριν απο μερικα χρονια, η οποια ομως σταματησε στο 3ο απο τα 7 κεφαλαια του βιβλιου.

Υπαρχει επισης και μια live action ταινια, η οποια ειναι πιο πολυ εμπνευσμενη απο ο,τι καταλαβα παρα μεταφορα του manga. Θα κατσω να τη δω καποια στιγμη, αλλα με ενοχλει λιγο που στην ταινια η Kasane αντι για το ασχημο προσωπο που εχει στο manga εχει μια χαρα ομορφο προσωπο στην ταινια, απλα με μια μεγαλη ουλη.

Kasane-teaser.jpg

Ειναι αρκετα αγνωστο manga αλλα για εμενα ειναι διαμαντακι και το προτεινω, απλα να εισαστε προετοιμασμενοι γιατι ειναι βαρυ που ισως να μην ειναι για ολους.

Edited by Kain, 24 September 2025 - 16:52.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#2 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 870 posts

Posted 24 September 2025 - 22:07

Πολύ καλό όντως και από εμένα ναι, βαριά θεματολογία αλλά πολύ ευκολοδιάβαστο δε σε αφήνει να το αφήσεις θυμάμαι το είχα διαβάσει όλο σε μια μέρα σερί.Το έχω high στο list για reread.

09pntFA.png?1