Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Step Jun!

• Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 230 posts

Posted 10 June 2025 - 00:31

TQ2V7yv.jpeg

Μου κανει εντυπωση που στην αναζητηση μου δεν βρηκα θεμα για το Step Jun, οπότε ειπα να φτιαξω ενα καθως ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου anime της παιδικης μου ηλικιας.  :thatsit:

Η Τζουν λοιπον ειναι ενα κοριτσι γυμνασιου, η οποια τυχαινει να ειναι μια μικρη ιδιοφυϊα με μεγαλο ταλεντο στο να φτιαχνει εφευρεσεις. Η μεγαλυτερη εφευρεση της ειναι τα δυο σκανταλιαρικα ρομποτ της, ο Kichinosuke και η Yukinojo, που στην Ελληνικη μεταγλωττιση λεγονταν Ρομποτακος και Ρομποτακα. Η Τζουν τυχαινει να ειναι ερωτευμενη με εναν συμμαθητη της, τον Zero (που στα Ελληνικα τον λενε... Μαριο JEn2JUa.png ), ο οποιος ειναι μηχανοβιος 6e45ec9e.gif  και αλητακος, και γενικα σκληρο αγορι που μπλεκει συχνα σε καβγαδες με συμμοριες, αλλα κατα βαθος εχει χρυση καρδια. Δυστυχως η Τζουν ειναι τοσο κοντουλα που ενω πηγαινει γυμνασιο πολλοι την περνανε για παιδακι δημοτικου, οπότε συχνα ουτε ο Μαριος ουτε κανενας αλλος την παιρνουν στα σοβαρα.

v88Ekif.jpeg

Και καθως τα κακα αγορια εχουν πέραση ο Μαριος εχει αλλη μια κατακτηση, ενα πλουσιοκοριτσο που λεγεται Yuko (Αννυ στα Ελληνικα για καποιο λογο), η οποια ειναι πολυ ψηλομυτα και ανταγωνιζεται την Τζουν σε καθε ευκαιρια για την καρδια του Μαριου. Ευτυχως ο Μαριος ειναι κοιλιοδουλος και του αρεσει πολυ να πηγαινει να χλαπακιαζει στο εστιατοριο που εχει η οικογενεια της Τζουν, η οποια Τζουν αλλο που δεν θελει να ταϊζει τον Μαριο. Επισης ο Ρομποτακος δεν συμπαθει καθολου τον Μαριο και καθως το αισθημα ειναι αμοιβαιο συχνα καυγαδιζουν μεταξυ τους.  :mador2:  :madtodeath:

vlcsnap-2022-10-22-00h50m06s622.png

Μου αρεσει παρα πολυ το σχεδιο, τα χρωματα και το animation, και τα design των εφευρεσεων της Τζουν ειναι πολυ ευφανταστα και χαριτωμενα, θυμιζοντας λιγο παιχνιδια Φισερ-Πραϊς, ενω και η μουσικη ειναι αρκετα καλη και μου αρεσουν πολυ και τα τραγουδια στο opening και στο ending.  :wis:

Η σειρα αυτη ειναι απιστευτα νοσταλγικη για εμενα καθως την λατρευα ως παιδακι και κολλαγα στην τηλεοραση όποτε την εδειχνε. Πολλα χρονια ηθελα να την ξαναδω, αλλα δεν την ειχε μεταφρασει κανενας, μεχρι που επιτελους καποιο ηρωικο ατομο αρχισε να την κανει fansub, εχοντας φτασει αισιως μεχρι τωρα στα 26 απο τα 45 επεισοδια, και πηγαινοντας με ρυθμο ενα επεισοδιο καθε ενα μηνα συνηθως. Επισης στο archive dot org υπαρχουν πλεον 16 επεισοδια μεταγλωττισμενα στα Ελληνικα απο τις παλιες εποχες, και καθομαι και τα ξαναβλεπω βρισκοντας τη μεταγλωττιση απιστευτα διασκεδαστικη!  :hihi2:  Δεν ξερω αν αυτα ειναι ολα τα επεισοδια που προβληθηκαν στην Ελλαδα ή αν υπαρχουν κι αλλα που ακομα δεν εχουν ανεβει στο ιντερνετ.

Edited by Kain, 10 June 2025 - 00:36.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png