Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

~ 20 ~

• Please log in to reply
32 replies to this topic

#16 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 01 May 2025 - 16:40

Bro-its-a-canon-event-meme-7plqpi.png

ySss0UF.jpg

#17 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 08 May 2025 - 01:58

Ποστ μετά από χρόνια. Δεν είμαι από τους παλιούς, αλλά και πάλι, στην πενταετία 2013-2018 θυμάμαι πολύ έντονα τον εαυτό μου εδώ και αυτό θα με ακολουθεί. Να είστε όλοι ευτυχισμένοι και υγιείς στις ζωές σας. 

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#18 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 08 May 2025 - 22:19

Ρε gunmasha διάβασες το eat pray love και ήρθες να μας ευχηθείς σαν άλλη Julia Roberts πριν φύγεις για τα βάθη της Ασίας. Είμαστε σε mid life crysis mode όπως βλέπεις στα τελευταία θέματα, γράψε μας εκεί τι βλέπεις.
rsrGbGx.gif

#19 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 10 May 2025 - 02:36

Είμαστε σε mid life crysis mode όπως βλέπεις στα τελευταία θέματα, γράψε μας εκεί τι βλέπεις.

Μικρομεγάλοι αντάρηδες, αναζητούν διαφυγή στην νοσταλγία... Τάδε έχω να πω.
Εντωμεταξύ, είχα να γράψω από προ καραντίνας. Άλλος άνθρωπος ήμουν. Κάντε μάζωξη το καλοκαίρι να συνοψίσουμε ότι δεν έχουμε πει τόσο καιρό.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#20 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 205 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 23 May 2025 - 21:40

Γεια σας ρε παιδιά. Μου έλειψε η φασαρία στο φόρουμ....Οι παρουσιάσεις..
Μπαίνω πού και πού γιατί απλά η ελπίδα τελειώνει τελευταία..

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#21 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 233 posts

Posted 23 May 2025 - 23:23

Γεια σας ρε παιδιά. Μου έλειψε η φασαρία στο φόρουμ....Οι παρουσιάσεις..
Μπαίνω πού και πού γιατί απλά η ελπίδα τελειώνει τελευταία..

Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο σε νοιωθω. Καμια φορα που κανω το λαθος και πανω στη βαρεμαρα της δουλειας κανω κανα λουρκ στο ρεντιτ για λιγο και βλεπω εκει καναδυο ατομα που θυμαμαι απο εδω, με κανει να ευχομαι να διαγραφει ολο το ρεντιτ μηπως και ερθει στον κοσμο η θεια φωτιση να επιστρεψει στα φορουμς.

Δεν συμπαθω καθολου το ρεντιτ και με ενοχλει αφανταστα που εχει απορροφησει τους χρηστες των φορουμς.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#22 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 945 posts

Posted 24 May 2025 - 09:02

Χρονια πολλα mangες

Και εγω μπουκαρα το 2009.

Δε μπαινω σχεδον καθολου τα τελευταια χρονια αλλα επιστρεφω που και που.

Πλακα πλακα παντως με τον νομο για τα προστιμα παλι στο φορουμ και τις αλυσιδες θα γυρισουμε λολ

Κανονιστε συναντηση να πουμε καμια χαζομαρα  :D

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#23 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 205 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 27 May 2025 - 17:26

Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο σε νοιωθω. Καμια φορα που κανω το λαθος και πανω στη βαρεμαρα της δουλειας κανω κανα λουρκ στο ρεντιτ για λιγο και βλεπω εκει καναδυο ατομα που θυμαμαι απο εδω, με κανει να ευχομαι να διαγραφει ολο το ρεντιτ μηπως και ερθει στον κοσμο η θεια φωτιση να επιστρεψει στα φορουμς.
Δεν συμπαθω καθολου το ρεντιτ και με ενοχλει αφανταστα που εχει απορροφησει τους χρηστες των φορουμς.

Για πες,τι συμβαίνει με το ρέντιτ; Είμαι βυθισμένη στην άγνοια.
Θυμάμαι που είχαμε κάνει και θρεντ για τα ιδιαίτερα ραντεβού και γελάω που κάποια εδώ μέσα (ονόματα δε λέμε ανθρώπους δεν θίγουμε) βρήκε την ευκαιρία να το παίξει βουγιουκ...
Και μετά αναρωτιέμαι γιατί ξεπέσαμε...

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#24 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 233 posts

Posted 27 May 2025 - 18:44

Για πες,τι συμβαίνει με το ρέντιτ; Είμαι βυθισμένη στην άγνοια.

Ζηλευω την αγνοια σου. borednn9.gif

9iybo5.jpg

^Η γνωμη μου καθε φορα που απο συνηθεια οταν βαριεμαι στη δουλεια μπαινω στο ρεντιτ για να περασει λιγο η ωρα.

Δεν μου αρεσει που ειναι πλεον ο default χωρος συζητησεων στο ιντερνετ και εχει αντικαταστησει τα forum στα ματια της πλειοψηφιας παρ'ολο που καθε μηχανισμος του αποθαρρυνει τη συζητηση αντι να την ενθαρρυνει, συν αλλα πολλα που θεωρω πως ειναι μεγαλα downgrade σε σχεση με τα φορουμ. Μπορω να γραψω παραγραφους πανω σε αυτο και ισως ανοιξω θεματακι καποια στιγμη οπου αναλυω αυτη μου την αποψη.  :tensai: (αλλα προεχει πριν απο αυτο να ανοιξω θεμα για το Step Jun <-πραηοριτιζ)

Θυμάμαι που είχαμε κάνει και θρεντ για τα ιδιαίτερα ραντεβού και γελάω που κάποια εδώ μέσα (ονόματα δε λέμε ανθρώπους δεν θίγουμε) βρήκε την ευκαιρία να το παίξει βουγιουκ...
Και μετά αναρωτιέμαι γιατί ξεπέσαμε...

Καμια φορα πανω στη νοσταλγια κανω εξερευνηση στο φορουμ παλια θεματα απο την εποχη των σπηλαιων που ειχε σαματα, και τωρα θα εχω το νου μου μηπως πεσω πανω στο θεμα που λες να δω τι παιχτηκε.  :hihi2:

Edited by Kain, 27 May 2025 - 18:54.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#25 8tails

8tails

アニメ マスター

• Members
  • 407 posts

Posted 27 May 2025 - 19:05

Γραφω να πω ενα γεια εδω στους παλιους και καινουργιους. Με αφορμη αυτο το ποστ θυμηθηκα απιστευτες σκηνες με κουβεντες σχολιασμους.. τοτε που το φορουμ ηταν στο πικ του. Τι φοβερες αναμνησεις! Χρονια πολλα να γινουν τα 20 40 και τα 40 100. Και γω κοντευω να κλεισω την 20ετια εδω μαζι με τους παλιους. ταξη του 2008 χαιρετω

#26 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 31 May 2025 - 00:50

Γράφτηκα στο φόρουμ το 2010 και ακόμα νιώθω ότι είμαι "από τους καινούριους". Μετά συνειδητοποιώ ότι έχουν περάσει 15 χρόνια από τότε και ακόμα νιώθω ότι είμαι "από τους καινούριους". 

Ακόμα θυμάμαι όταν άλλαξα το username μου στο τωρινό λόγω ενός αστείου του Fandom σε ένα maid cafe meeting στα Εξάρχεια το 2011 και όλοι όσοι με γνώρισαν από κοντά μέσω του φόρουμ με φωνάζουν Οσάμα και όχι με το πραγματικό μου όνομα ακόμα και τώρα, δεκαπέντε χρόνια μετά.

Μπαίνω όλο και πιο σπάνια τα τελευταία χρόνια και όπως και πολλοί άλλοι δεν έχω τον χρόνο ή την ενέργεια να ασχοληθώ ή να γράψω. Mου λείπουν πολλές φορές τα Παλέρμο και τα δράματα, τα Risk του Kaiser που πάντα τα χάλαγε η γκρίνια μας όταν χάναμε, και οι ατελείωτες συζητήσεις για το πόσο έχει χαλάσει το One Piece μετά το timeskip, αλλά αυτές οι εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Με όλα του τα θέματα, το φόρουμ ήταν η δικιά μας μικρή γωνιά του ίντερνετ, η δικιά μας κοινότητα, όταν το ίντερνετ και οι κοινότητές τους σήμαιναν κάτι ακόμα.

#27 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 31 May 2025 - 20:40

Κάτσε. Εννοείς δεν είναι Osama το πραγματικό σου όνομα;!

#28 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 01 June 2025 - 00:55

Αλχαμντούλιλαχ, Γερμανέ αδερφέ μου, γιατί σε ευλόγησε επιτέλους με το φως της γνώσης.

#29 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 02 June 2025 - 21:08

JdeNxZk.gif

LfNX0dh.png

#30 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 03 June 2025 - 09:40

JdeNxZk.gif

Κάπως έτσι μπήκαμε και κάπως έτσι βγήκαμε.

Κιεγω απτό 9-10 εδώ θα λεγε κανείς ότι θεωρούμε απτους πιο νέους, αλλά θεωρώ πρόλαβα καλές εποχές με συζητήσεις , προβολές, συναντήσεις κ.α ,πριν πέσουν στη συνταξιοδότηση τα ανιμε φόρουμς γενικότερα.  Ακόμα μπαίνω και χαζεύω αν κιοχι όσο παλιότερα.. :deadga6:

フカフカ