Hello! Να ένα ενδιαφέρον θέμα για εμάς τους 40+ 
Για εμένα ισχύουν ότι είπε ο Left και ο Vectapearl
Υπήρξε κάποια περίοδος που οι οικογενειακές υποχρεώσεις και η επαγγελματική μου ζωή δεν μου άφηνε χρόνο για να ασχοληθώ με τίποτα άλλο. Μπορεί να είχα και μήνες απλά να ανοίξω τον υπολογιστή μου και μόλις τον άνοιγα να μην ήξερα τι να πρωτοκάνω και μετά από λίγο να τον έκλεινα χωρίς να έχω κάνει κάτι.
Επίσης υπήρξαν και κάποια χρόνια που είχα κάνει switch σε αμερικάνικες σειρές καθώς είχα χάσει το ενδιαφέρον μου για τα anime.
Το ότι το one piece δεν το σταμάτησα ήταν κάτι που με έκανε να κρατήσω επαφή με τα anime και να μην αποξενωθώ τελείως.
Το σημαντικότερο όμως είναι ο χρόνος, όχι μόνο το πόσο ελεύθερο χρόνο μπορεί να έχεις αλλά και το πότε τον έχεις.
Εδώ και λίγους μήνες έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο και σε ώρες που με εξυπηρετεί και έχω αρχίσει και βλέπω περισσότερο πλέον μέσω crunchyroll, one piece, kaiju n8, JJ Kaisen, JoJo's Bizzare adventure, solo leveling κλπ.
Ρε σεις πόσο μου έχουν λείψει τα Onion emoticons

Αν και ποστάρω μία φορά ανά κάποια χρόνια ποτέ δεν έχω αλλάξει θέση στο anime.gr στα favorite bookmarks και είναι και θα είναι πάντα πρώτο!