Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Βλέπετε ακόμα anime στα 40;

• Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,107 posts

Posted 03 April 2025 - 12:53

Πριν κάμποσο καιρό ζήτησα από κάποιους φίλους να μου πουν γιατί βλέπουν ακόμα ανιμε και φτιάξαμε ένα βίντεο πάνω στο θέμα.

Άργησα πολύ να το ανεβάσω εδώ καθώς δεν μπορούσα να μπω στο φόρουμ. Τα περισσότερα παιδιά που συμμετέχουν τα γνώρισα μέσα από το φόρουμ αυτό, έτσι είπα να το ανεβάσω και εδώ

Youtube Video

Edited by Namida, 03 April 2025 - 12:53.

#2 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 219 posts

Posted 04 April 2025 - 22:02

Για μια στιγμη πριν ανοιξω το θεμα νομιζα πως ο τιτλος με κρινει, lol! :hihi2: Δεν εχω σαρανταρησει ακομα αλλα δεν ειμαι και πολυ μακρυα. zombie.gif

Πολυ μου αρεσε το βιντεο, σε ολη τη διαρκεια ειχα ενα μεγαλο χαμογελο επειδη εβλεπα πολλες απο τις δικες μου σκεψεις και εμπειριες σε οσα ελεγαν οι συμμετεχοντες, και οι ερωτησεις με εκαναν κι εμενα να αναπολησω τη δικη μου ιστορια με τα anime, ενω μου αρεσε πολυ που ειδα και ατομα τα ποστ των οποιων βλεπω εδω και χρονια και εδω και στα προηγουμενα anime forums απο τα οποια περασα. :blingeye2:

Κρατησα μαλιστα και καποιες σημειωσεις, σιγουρα θα τσεκαρω τα κομικς του Μανου Λαγουβαρδου γιατι δειχνουν ενδιαφεροντα, και εβαλα στη λιστα μου και καποια απο τα anime που αναφερθηκαν στο βιντεο. :ureshii:

Πολυ καλη δουλεια γενικα, μπραβο. :riiight:

Edited by Kain, 05 April 2025 - 01:22.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#3 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 376 posts

Posted 05 April 2025 - 00:04

Ο Λαγουβάρδος είναι εξαιρετικός καλλιτέχνης και πολύ γαμάτο τυπάκι. Έχω πάρει διάφορα commissions από τα φεστιβάλ και έχω διαβάσει μερικά από τα κόμικ του. Αξίζει φουλ γενικά!

https://imgur.com/a/AvX2Wyr

Να και τα commissions που μου έχει κάνει μέχρι τώρα.

Σόρρυ και για το off-topic αχαχαχ, το βίντεο το έχω σώσει από χτες και σίγουρα θα το δω κάποια στιγμή.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#4 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 posts
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Posted 07 April 2025 - 19:48

ενα βημα πριν τα 34 και πλεον δεν βλεπω κτ αλλο περα απο anime

#5 Left64Vegeta

Left64Vegeta

Technical Staff

• Administrators
  • 374 posts

Posted 08 April 2025 - 04:05

Όταν έχεις ξεκινήσει ένα anime στα 21 και είναι ακόμα ongoing ενώ έχεις φτάσει 40... Ε, δε θα το τελειώσεις;

Τουλάχιστον σε κάνει να νιώθεις σαν να μην πέρασε μια μέρα.

#6 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 312 posts
  • Location札幌

Posted 08 April 2025 - 17:35

Που και που ξαναβλέπω κάποια που είχα δει μικρός, τώρα τα βλέπω από άλλη οπτική γωνία.

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#7 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 10 April 2025 - 18:33

42 και ναι βλεπω ακομα...βασικα με εμενα εγινε το εξης παραδοξο.
Περασα μια περιοδο εκει στα 30 που εκανα μια παυση κανα 3αρι χρονια...αλλα μιλαμε για total off ...μετα το ξανα αρχισα....και βασικα θυμαμαι και την χρονια και το ανιμε...
2012 στο φρεσκα νοικιασμενο σπιτι με την γυναικα μου(ακομα εκει μενω :D )και ειδα το guuren lagann
Τωρα πια μπορω να πω οτι βλεπω περισσοτερο απο οτι εβλεπα παλια απλα λιγο ποιο ποιοτικα..δηλαδη καμια φορα ξαναβλεπω λιγο παλιοτερα ανιμε που θυμαμαι οτι στις αρχες τρελενομουνα και τωρα ειμαι καπως.....well that didnt aged well....!!! :D 

Τωρα στο γιατι...Μαλλον εχει να κανει με την ελευθερια που δινει το συγκεκριμενο media..το story telling την ποικιλια των genre  και η ελευθερια που μπορουν να αποδοθουν παρα πολλα πραγματα σε ενα ανιμε η δυτικες σειρες και ταινιες δεν μπορουν να το ποιασουν ουτε στο ελαχιστο...και βασικα δεν θελω κιολας ,αλλο Media το ενα αλλο το αλλο..καταναλωνω και τα 2..στην φαση που ειμαι τωρα βρισκω πολυ ποιο στα δικα μου γουστα τα ανιμε...

τρανο παραδειγμα εκανα rewatch to Atack on titan με την γυναικα γιατι δεν το ειχε δει ποτε και μετα καπακια κατσαμε να δουμε το invincible του prime . που δεν το ειχαμε δει...ακομα και η γυναικα που δεν ειναι πολυ στα ανιμε ειπε οτι το animetion των anime οι δυτικοι δεν το ποιανουν με τιποτα.
οχι οτι το invincible ειναι καμια ποιοτητα αλλα καταλαβες.....

οποτε ναι βλεπω ακομα και μαλιστα περισσοτερο απο πριν γιατι μπορω να κανω ενα πολυεπιπεδο και deep immersion σε αυτα..εχω κλαψει,γελασει και προβληματιστει σε ανιμε πολυ περισσοτερο απο οτι σε σειρα ταινια animetion δυτικο

#8 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,432 posts

Posted 12 April 2025 - 14:19

Hello! Να ένα ενδιαφέρον θέμα για εμάς τους 40+ :sigh2:

Για εμένα ισχύουν ότι είπε ο Left και ο Vectapearl

Υπήρξε κάποια περίοδος που οι οικογενειακές υποχρεώσεις και η επαγγελματική μου ζωή δεν μου άφηνε χρόνο για να ασχοληθώ με τίποτα άλλο. Μπορεί να είχα και μήνες απλά να ανοίξω τον υπολογιστή μου και μόλις τον άνοιγα να μην ήξερα τι να πρωτοκάνω και μετά από λίγο να τον έκλεινα χωρίς να έχω κάνει κάτι.

Επίσης υπήρξαν και κάποια χρόνια που είχα κάνει switch σε αμερικάνικες σειρές καθώς είχα χάσει το ενδιαφέρον μου για τα anime.

Το ότι το one piece δεν το σταμάτησα ήταν κάτι που με έκανε να κρατήσω επαφή με τα anime και να μην αποξενωθώ τελείως.

Το σημαντικότερο όμως είναι ο χρόνος, όχι μόνο το πόσο ελεύθερο χρόνο μπορεί να έχεις αλλά και το πότε τον έχεις.

Εδώ και λίγους μήνες έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο και σε ώρες που με εξυπηρετεί και έχω αρχίσει και βλέπω περισσότερο πλέον μέσω crunchyroll, one piece, kaiju n8, JJ Kaisen, JoJo's Bizzare adventure, solo leveling κλπ.

Ρε σεις πόσο μου έχουν λείψει τα Onion emoticons :nanana: :nosey: :wooi2: :awww: :blingeye2:

Αν και ποστάρω μία φορά ανά κάποια χρόνια ποτέ δεν έχω αλλάξει θέση στο anime.gr στα favorite bookmarks και είναι και θα είναι πάντα πρώτο!

Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#9 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,780 posts

Posted 12 April 2025 - 17:33

Έλα οι γερό μπαμπαλιδες να εμφανίζονται.
Εγώ, εδώ στο μεροκάματο, οι ρυθμοί έχουν πέσει αλλά όλο και κάτι βλέπω.
Τώρα έχω ξεκινήσει ένα quest να δω σειρές που με ήθελα να δω την διετία 06-08.
Τελείωσα το chevalier d eon και τώρα βλέπω haruhi suzumiya.
rsrGbGx.gif

#10 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,432 posts

Posted 17 April 2025 - 16:34

Hazuki, life happened!

Πάντως μου άρεσαν πολύ και οι προβολές που κάναμε στον κινηματογράφο του πανεπιστημίου Αθηνών (αν θυμάμαι καλά) στο κέντρο.

Ήταν και gothic το σκηνικό με κάτι τύπου gargoyle αγάλματα που είχε απ' ότι θυμάμαι και μαζί με το υπόλοιπο στυλ της αρχιτεκτονικής του ταίριαζε γάντι.

Η ζωή έχει διάφορες εποχές και τα ενδιαφέροντα εναλλάσσονται αλλά οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται.

Και στα games πάλι παλιά παιχνίδια καταλήγω να παίζω, κάτι age of empires, civilization, τώρα τελευταία ξεκίνησα ξανά το grim fandango.

Αλλά ας μην βγαίνω εκτός θέματος, τώρα που ο χρόνος μου είναι πολύτιμος είμαι και πολύ επιλεκτικός στο τι θα δω και αν δεν με κρατήσει στα πρώτα επεισόδια θα το παρατήσω.

Πολύ παλιά είχα προσπαθήσει 2 φορές να δω το Steins Gate και τις δύο φορές το παράτησα γιατί κάτι δεν μου άρεσε στον ρυθμό του και με κούραζε αλλά ακόμη το συναντάω αρκετά σε λίστες must watch και λέω να του δώσω και μία τρίτη ευκαιρία στο μέλλον, λέτε να αξίζει; Ίσως τώρα το δω με άλλο μάτι.

Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#11 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,291 posts

Posted 17 April 2025 - 20:12

Ωραίο βίντεο.

Πάρα πολύ σπάνια πια. Σχετικά πρόσφατα κάποιες σειρές που δεν είχαν τελειώσει όταν έβλεπα στα "ντουζένια" μου. To ΑOT ή το Bleach TYBW πχ. Είδα και το live action του One Piece που μου άρεσε αν πιάνεται και αυτό ως anime. Το έχω γυρίσει σε άλλα χόμπι αλλά τα anime/manga και αυτό το forum θα είναι πάντα στη καρδιά μου.

#12 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 26 April 2025 - 00:10

Ρε σεις πόσο μου έχουν λείψει τα Onion emoticons :nanana: :nosey: :wooi2: :awww: :blingeye2:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΕΣ;;;;;;

Ωραίο βίντεο.

Πάρα πολύ σπάνια πια. Σχετικά πρόσφατα κάποιες σειρές που δεν είχαν τελειώσει όταν έβλεπα στα "ντουζένια" μου. To ΑOT ή το Bleach TYBW πχ. Είδα και το live action του One Piece που μου άρεσε αν πιάνεται και αυτό ως anime. Το έχω γυρίσει σε άλλα χόμπι αλλά τα anime/manga και αυτό το forum θα είναι πάντα στη καρδιά μου.

Άσ' τα αυτά. Στήσε ένα Risk.

#13 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,291 posts

Posted 27 April 2025 - 09:38

Άσ' τα αυτά. Στήσε ένα Risk.

Δεν μπορώ. Με πονάει η μέση.