Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Dandadan

• Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 219 posts

Posted 08 November 2024 - 00:14

PZrTmea.jpeg

Α ναι, η παλια κλασικη ιστορια. Κοριτσι συναντα αγορι, εκεινη πιστευει στα φαντασματα, εκεινος στους εξωγηινους, τσακωνονται για το ποιος εχει δικιο, βαζουν στοιχημα και πανε να εξερευνησουν εκεινος ενα στοιχειωμενο τουνελ και εκεινη ενα UFO hotspot, μονο και μονο για να ανακαλυψουν πως υπαρχουν ΚΑΙ φαντασματα ΚΑΙ εξωγηινοι. Το αποτελεσμα; Εκεινος δαιμονιζεται απο το πνευμα μιας ανωμαλης τουρμπο γιαγιας, εκεινη ανακαλυπτει πως εχει ψυχικες δυναμεις, και αρχιζουν εκτος των αλλων να τους κυνηγουν και ανωμαλα αλιεν.

Χωρις να εχω διαβασει το manga, η ιστορια ως τωρα δειχνει αρκετα ενδιαφερουσα, και λατρευω τους δυο κεντρικους χαρακτηρες. Το animation ειναι εξαιρετικο, και η σειρα εχει γενικα πολυ στυλ! Ειναι παραγωγη του στουντιο Science Saru οπότε το οτι βρισκω πως η σειρα τα σπαει ηταν αναμενομενο καθως ο,τι εχω δει απο αυτο το στουντιο ως τωρα το εχω λατρεψει.

Οσο για τον τιτλο, ναι δεν εχω ιδεα τι στην ευχη σημαινει το dandadan. :canthelp:

Μπορειτε να το δειτε στο Netflix.

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#2 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,784 posts

Posted 09 November 2024 - 15:25

Είναι ρε παιδί μου μερικές σειρές που βλέπεις το τρέιλερ και σε ψήνουν αμέσως. Νομίζω αυτή είναι μία από αυτές,τ τουλάχιστον για αυτή τη σεζόν. Θα περιμένω να τελειώσει να την δω όλη μαζί.
rsrGbGx.gif

#3 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 378 posts

Posted 09 November 2024 - 15:57

Ενώ έχω αρκετά θέματα με το μάνγκα (συγκεκριμένα το τι τύπος ιστορίας έχει γίνει τα τελευταία χρόνια), μπορώ να πω ότι το υλικό που καλύπτει το άνιμε και ακόμη παραπέρα είναι πολύ πολύ διασκεδαστικό και έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά με το "adaptation" κομμάτι. Εγώ περνάω πολύ καλά, ακόμα κι αν έχω διαβάσει το μάνγκα. Είναι μια φρέσκια αντίληψη του υλικού. Να το δεις σίγουρα.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#4 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 219 posts

Posted 11 November 2024 - 15:36

Πρεπει επισης να αναφερω και το opening που ειναι ολοκληρο rollercoaster ride απο μονο του:

Youtube Video

Ειχα πολυ καιρο να δω τοσο καλο opening, πραγματικα νομιζω δινει ρεστα. :dazed:

#5 maarinos

maarinos

Anime Freak

• Members
  • 337 posts

Posted 13 November 2024 - 11:34

Και το ED theme είναι καλό

Youtube Video

Edited by maarinos, 13 November 2024 - 11:36.

#6 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 219 posts

Posted 30 December 2024 - 22:31

Ειναι οντως πολυ καλο, αλλα νομιζω το επισημο music video το κανει ακομα καλυτερο. :riiight:

Youtube Video

Τεσπα, τελος της πρωτης σαιζον και τωρα περιμενουμε τη δευτερη. Πολυ αποτομα τελειωνει η σαιζον αλλα οκ.

Η σεξι γιαγια και η γατα τα σπανε, και μισω τον Jiji αλλα μου αρεσει τοσο πολυ να τον μισω που τον λατρευω όποτε ειναι στην οθονη! :blurah5:

Edited by Kain, 30 December 2024 - 22:36.

#7 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,784 posts

Posted 30 December 2024 - 23:00

Ξέρουμε πότε βγαίνει η δεύτερη ή γενικά πόσες θα κάνει;
Το manga έχει τελειώσει;
rsrGbGx.gif

#8 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 378 posts

Posted 30 December 2024 - 23:51

Η δεύτερη σεζόν θα βγει το καλοκαίρι. Το μάνγκα ακόμα καλά κρατεί ακόμα, αν και λογικά σιγά σιγά μπαίνει στο τελικό saga του θέλω να πιστεύω.

8J90AKf.jpg

that's a dude!