Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Ponko of the stars and Reiko of the tofu shop


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Kain

Kain

    ♠️

  • Members
  • 197 posts

Posted 01 April 2024 - 16:47

137791l.jpg

 

 

Η μικρη Reiko και ο μικροτερος αδερφος της βρισκουν μια μερα πεσμενο στο χορταρι ενα παραξενο πλασματακι το οποιο μολις ταϊζουν λιγο για να παρει δυναμεις τους λεει πως ειναι μια εξωγηινη πωλητρια και πως μπορει να βοηθησει τους γονεις τους με τις οικονομικες δυσκολιες τους ζητωντας σαν ανταλλαγμα κατι που λεγεται hahise που λεει πως υπαρχει αφθονο στη Γη.

Και καπου εκει ολα πανε ΤΕΛΕΙΩΣ κατα διαολου. 5a6157d0.gif

Η πρωτη εικονα που βλεπει καποιος οταν αρχιζει να διαβαζει αυτο το manga προϊδεαζει πως δεν θα συμβουν ευχαριστα πραγματα, αλλα η ιστορια στραβωνει τοσο αποτομα που ακομα κι ετσι μπορει να πιασει καποιον απροετοιμαστο. dazed.gif  Ακολουθουν θανατοι, οπλα, ναρκωτικα, γυμνο, αιμα δακρυα και ιδρωτας, δραμα και καταμαυρο πισσα κατραμι χιουμορ. Ειναι ο τυπος του manga που γινεται 45λεπτο OVA το 1997.

Μικρο manga, μονο τρια chapters, δεν παιρνει παραπανω απο καμια-μιαμιση ωριτσα να το διαβασει καποιος. Βγηκε το 2013 αλλα το στυλ του θυμιζει δεκαετια του 90.

 

Απλα το βρηκα ενδιαφερον και ειπα να σας το δειξω μιας και δεν ειναι πολυ γνωστο. ureshii.gif


sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png