Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Βοηθεια σχετικα με μαθηματα Ιαπωνικων!
Posted 08 August 2022 - 18:55
Posted 08 August 2022 - 21:52
Look εγώ έχω απογοητευτεί απο τους καθηγητές. Γενικά στο υλικό είναι scattered ενώ στο διδασκαλείο δεν μου έδωσε κάτι παραπάνω. IMHO προτιμώ να σκάσω 200€ στην Ιαπωνική Γραμματική και για τα kanji η μέθοδος γράφε γράφε φράψε μέχρι να πονέσεις.
Το κακό είναι στο λεξιλόγιο προσωπικά είμαι οπτικός χαρακτήρας και σκεύτομαι αντίστροφα δλδ αυτό που βλέπω να το αναλύω πχ. στην λέξη chukosha αποτελείτε από 3 kanji:
- Naka που είναι τυο μεσαίο
- Furui που είναι το παλιό
- Και sha (δεν θυμάμαι την on yomi) που είναι το αυτοκίνητο όχημα.
Έτσι θα πρέπει να δώ την λέξη να πάρω 1-1 το Kanji και να το αναλύσω. Και μετά να το ξανασυνθέσω. μόνο έτσι μπορώ να θυμηθώ το λεξιλόγιο.
Βέβαια, επηρεάστηκε αυτός ο τρόπος σκέψης από το αν αναλύω κώδικα που βλέπω ένα spaghetti και πρέπει να το χτενίσω.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 12 August 2022 - 15:28
Θα συνεχίσω μόνος μου. Περισσότερο με ενδιέφερε η βασική γραμματικη και τα μόρια και να μπορώ να διαβάζω απλά κείμενα.
Αυτή η Γλώσσα είναι να την μελετάς 20αρης,οπως ηταν και η πλειοψηφία των σπουδαστών.
Posted 12 August 2022 - 15:36