Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα! Θα ήθελα τη βοήθειά σας καθώς είμαι νέος στα anime. Μέχρι στιγμής έχω δει το Akira και το Ghost in the shell και μου άρεσαν. Επίσης από σειρά έχω δει το Area 88 κι επίσης μου άρεσε πολύ. Ποια άλλα μου προτείνετε να δω, αλλά σε αυτό το στυλ δηλάδή να είναι πιο σοβαρά όπως τα παραπάνω, όχι Pokemon και τέτοια; Επίσης από που μπορώ να τα βρω και τα να δω ελληνικά, γιατί δεν το έχω με τα αγγλικά; Ευχαριστώ πολύ.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Προτάσεις για αρχάριο
Posted 10 June 2022 - 23:12
Posted 11 June 2022 - 10:03
Ghost in the shell εχει και τις σειρες που μπορεις να δεις , υπαρχει παντα και το ergo proxy (θα το βρεις απο την animeclipse) αν σου αρεσουν τα sci fi , claymore και berserk απο fantasy .
γενικα υπαρχουν αρκετα ελληνικα groups όπως η animeclipse και οι sick fansubs που στις σελιδες τους θα βρεις αρκετα anime με ελληνικους υποτιτλους
Εσυ τι κατηγοριες προτιμας ?
Posted 11 June 2022 - 11:04
Ευχαριστώ για την απάντησή σου. Θα τα ψαξω τα sites που μου ανεφερες. Κατηγοριες τι εννοεις; (ειμαι ασχετος). Δε νομιζω να εχω προβλημα τι κατηγορια θα ειναι, απλα δεν θελω να ειναι παιδικα.
Posted 14 June 2022 - 13:14
Δες το Κάπτεν Χάρλοκ
Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.
Posted 14 June 2022 - 20:53
Δες το Κάπτεν Χάρλοκ
Το εχω δει και δε μ'αρεσε...
Posted 14 June 2022 - 20:54
Δες ότι μπορείς από animeclipse, τα περισσότερα είναι καλές σειρές και λίγο πιο ενήλικες. Όλες από αυτούς έχουν Ελληνικούς υπότιτλους.
Α ωραια ευχαριστω. Αυτο θα κανω!
Εχω ξεκινησει το Ergo Proxy κι εχω παθει πλακα!
Posted 03 July 2022 - 21:56
Ergo Proxy FTW.
Αλλά μου τα χάλασες στο Harlock ;p
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear