Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Everybody Zombie Night - Halloweeb Party 30/10 (by Akai Panda)


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Namida

Namida

    Nihao

  • Members
  • 1,106 posts

Posted 08 October 2021 - 22:25

posteranime.jpg

 

 
Σε μια προσπάθεια να συνεχίσουμε να σας προσφέρουν anime μουσικές βραδιές μέσα στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, και πάντα με γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία όλων, διοργανώνουμε μια νέα εκδήλωση, αυτή τη φορά με θέμα το Halloween το Σάββατο 30 Οκτώβριου στο Upside down!
 
Τα μουσικά ακούσματα αυτή τη φορά θα είναι μια μίξη ανάμεσα σε anime και γιαπωνέζικη μουσική και Halloween κομμάτια από ταινίες όπως το Nightmare before Christmas, Ghostbusters και άλλες. Εννοείται ότι σειρές όπως το soul eater θα έχουν την τιμητική τους! Όπως πάντα τα τραγούδια θα συνοδεύονται από τα αντίστοιχα βίντεο που θα προβάλλονται από προτζέκτορα! Στις μουσικές επιλογές ο Νamida!
Και εννοείται ότι αν θέλετε μπορείτε να έρθετε ντυμένοι ανάλογα! Μάγισες, σκελετοί, φαντάσματα, βρικόλακες έχουν την τιμητική τους αυτό το βράδυ!
Στον τοίχο της εκδήλωσης θα υπάρχει ανάρτηση κάτω από την οποία μπορείτε να ποστάρετε τα requests σας! Θερμή παράκληση, μην περιμένετε να το κάνετε τελευταία στιγμή για να έχουμε χρόνο να τα βρούμε και να τα επεξεργαστούμε. Αν δεν μπορείτε να κάνετε ανάρτηση στείλτε τα request σας απευθείας στον Namida.
 
Το Upside Down είναι ένα φοβερό μαγαζί, που είμαστε σίγουροι ότι θα σας αρέσει, και ελπίζουμε να γίνει το καινούριο στέκι μας! Εκτός από την μεγάλη ποικιλία σε ροφήματα, σερβίρει πεντανόστιμα γλυκά, δροσερές γρανίτες, παγωτό, αλλά και παράξενες μπύρες και πολλά πρωτότυπα κοκτέιλ! Επιπλέον λόγω του Halloween στον κατάλογο του θα υπάρχουν και γλυκά εμπνευσμένα από κολοκύθες και φαντάσματα! Περιττό να σας πούμε ότι το μαγαζί έχει ήδη διακοσμηθεί και θα σας δείξει το πιο τρομακτικό του πρόσωπο!
 
Επειδή κάποιο μπορεί να ανησυχούν, το κατάστημα τηρεί όλους τους κανονισμούς που έχουν να κάνουν με τον ιό, τα τραπέζια απολυμαίνονται πριν καθίσει κάποιος πελάτης, σε κάθε τραπέζι υπάρχει αντισηπτικό και το προσωπικό φοράει μάσκες. Επίσης έχει τρεις χώρους, δύο εξωτερικούς και έναν εσωτερικό, με τα τραπέζια στις ενδεδειγμένες αποστάσεις για να μην υπάρχει συνωστισμός! Καταλαβαίνουμε κάποιους ενδοιασμούς λόγο των ασυνήθιστων συνθηκών που βιώνουμε, αλλά μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να διασφαλίσουμε στην υγεία όλων!
Σας συστήνουμε να κάνετε εγκαίρως κράτηση στο 2103310509 και να επιλέξετε σε ποιον χώρο θα θέλατε να καθίσετε με την παρέα σας.
 
Η είσοδος είναι όπως πάντα δωρεάν και ώρα έναρξης 20:00
 
Σας περιμένουμε όλους!
 
Η εκδήλωση στο fb

Attached Files