*Σε κάποιο σφαγείο λίγο παρακάτω*
Ο Ντον Βαλεντίνο, της γνωστής οικογενείας, ξυπνάει πιστεύοντας πως έχει ταξιδεύσει ήδη στον παράδεισο τον αμνοεριφίων. Η γεύση του αίματος από την πληγή στο κεφάλι του όμως τον φέρνει πίσω στη πραγματικότητα. Φαίνεται πως η θανατηφόρα βολή ξέφυγε από τον στόχο της και δεν ήταν αρκετή για να τον αποτελειώσει. Προσπαθώντας να ανακτήσει τις αισθήσεις του βλέπει με τρόμο τους συντρόφους του, σφαγιασμένους και έτοιμους να ετοιμαστούν και να παραδοθούν, παράνομα φυσικα, σε όλους τους επίδοξους ψήστες και μάγειρες για να καταβροχθισθούν χωρίς κανένα έλεος.
'Ωιμεεεεεε' αναφώνησε γεμάτος πόνο. Η οργή, και η θλίψη που σιγά σιγά άρχισαν να τον κυριεύουν θόλωσε το μυαλό του και τίποτα άλλο δεν μπορούσε να τον σταματήσει. Ξεκίνησε να τραγουδά το τραγούδι του αδελφού του, Τόλη Αρνόπουλου που κείτονταν νεκρός πιο κάτω
"Αδέλφια μου...μαφιόζοι...αρνιάααα... εγώ που τόσα πέρασα για να μας κάνω μεγάλους και τρανούς δεν κατάφερα να σώσω ούτε ένα κατσικάκι γάλακτος.
Σας απογοήτευσα...και γι αυτό ούτε να πεθάνω δεν μπόρεσα. Η ντροπή μου είναι τεράστια και δεν μπορώ να το αντέξω...Θα τελειώσω τη ζωή μου τώρα"
και άρπαξε το πρώτο μαχαίρι που είδε μπροστά του. Ήταν αποφασισμένος να συναντήσει τους φίλους του σε έναν άλλον, καλύτερο κόσμο και έστρεψε την κοφτερή λεπίδα στο λαιμό του μέχρι που μια φωνή τον σταμάτησε.
"Εκδικήσου μας...εκδικήσου μας..
.που να μας φάνε και να τους κάτσει στο λαιμό
Που να πάθουν δεκαπέντε εγκεφαλικά και εκατό καρδιακά
Που να βγάλουν τρία κεφάλια μετά το εμβόλιο...εκδικήσου μας ντον...
μόνο έτσι θα ηρεμησουμέεεεεεεε...."
Ο ντον αμέσως σταμάτησε. Καυτά δάκρυα άρχισαν να τρέχουν από τα μάτια του. Μα πως θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο; Οι ψυχές τους δεν θα μπορούσαν ποτέ να ηρεμήσουν. Όχι μέχρι να ερχόταν η Θεία Δίκη. Κάποιος έπρεπε να πληρώσει και τελικά ήρθε η φώτιση.
Δεν ήταν απλή σύμπτωση που επέζησε, όχι. Ο Άγιος Κατσίκιος τον επέλεξε ως τον εκτελεστή και τιμωρό. Αν έπρεπε κάποιος να πράξει αυτό το έργο θα μπορούσε να είναι μόνο αυτός. Ο Ντον Βαλεντίνο, της γνωστής οικογενείας.
"Μεεεεεε μεγάλη μου τιμή και χαρά θα σας εκδικηθώ...τους συντρόφους μου και όλα τα αμνοερίφια που τόσο άδικα έφυγαν από αυτό τον μάταιο κόσμο"
Έπρεπε να κινηθεί γρήγορα, αλλά από που θα ξεκινούσε αυτόν το τόσο τεράστιο άθλο; Πέρασε κάποια ώρα σκεπτόμενος μέχρι που στην κίνηση του να πιάσει το αυτί του ανακαλύπτει ένα χαρτάκι κολλημένο στον λοβό του. Το τραβάει και διαβάζει το περιεχόμενο.
'Αυτό είναι! Αν κάποιος πρέπει να τιμωρηθεί θα είναι αυτός που είχε σκοπό να με φάει. Θα τον βρώ...Θα τον βρώ και όταν το κάνω θα....
πέταξε το χαρτί ξεκίνησε χωρίς καμία καθυστέρηση προς τον βλάσφημο ψήστη.
"Δεν πρόκειται να ξεφύγεις από μένα. Έχω τη δύναμη του Κούλη και του Μέεεεεενιου στο πλευρό μου...Βαγγέλη-σαν"