Αρχικα δν καταλαβα τι νοημα ειχε το survey (αν και το εκανα
). Ti σχεση εχει to Love Live με το Dairugger XV (πρωτη φορα το ακουω αυτο) ??
Ολα τα παλια που αναφερθηκαν (Dairugger, Wataru, Danball Senki) ουτε εγω τα ηξερα αλλα νομιζω οτι εχει να κανει με την ηλικια αυτο. Τα εψαξα στο mal για να δω περι τινος προκειται και να σου πω τη αληθεια αν ημουν 9 χρονων θα τα εβλεπα ευχαριστα. Αλλα δεν ειμαι και εκει ειναι το θεμα πιστευω. Καποιος που ξεκιναει τωρα να δει ανιμε και απο τα πρωτα του ειναι το One Piece και το BnHA ε δε νομιζω να ψαχτει αργοτερα και να ξεκινησει να βλεπει Jumaru και Medabots ξερω γω.. Θα του φανουν πολυ παιδικα. Εκτος αν τα εβλεπε σαν παιδι στην τηλεοραση οποτε εκει θα τα θυμαται σαν μια ωραια αναμνηση..Τουλαχιστον για μενα ετσι ειναι.
Εγω γενικα εχω σαν "στοχο" να βλεπω τις καινουριες σειρες που βγαινουν καθε σεζον εβδομαδιαια γιατι γλιτωνω πολυ χρονο απο το να περιμενω να ολοκληρωθουν και μια ακομα παλια σειρα ή καποιο rewatch που θελω να κανω. Ετσι και up to date ειμαι μ τα καινουρια αλλα και βλεπω παλιες σειρες που δν ειχα δει τοτε που βγηκαν . Εχω προγραμμα 
Ομως εγω εχω και ενα πλεονεκτημα...

Καθοτι ανεργη αυτον τον καιρο εχω χρονο να ασχοληθω με το αθλημα.. Ειμαι και σπιτογατα γενικα οποτε οντως θα κατσω να ψαξω και να ασχοληθω με παλιοτερες σειρες ειδικα αν εχω ξεμεινει απο τις καινουριες..
Απο την αλλη ειναι και το μαρκετινγ. Οσο πιο πολυ διαφημιζεις κατι τοσο πιο πολυ θα ασχολειται ο κοσμος μαζι του. Το σαιτ που βλεπω ονλαιν εντωμεταξυ καθε βδομαδα ξεθαβει καποιο αρχαιο ανιμε και το ανεβαζει στην αρχικη και ετσι εκατσα και ειδα το εξαιρετικο Perrine Monogatari Που το εψαχνα καιρο αλλα δν το εβρισκα ολοκληρο.
@Hazuki Τα Big 3 πιστευω οτι πλεον κουρασαν και παλιωσαν. Ειδικα το One piece ειναι σαν κακης ποιοτητας πορτοκαλι . Πρεπει να στυψεις 10 για να βγαλεις ενα ποτηρι χυμο. 1000 επεισοδια για να μου πεις μια ιστορια ? Να ηταν αυτοτελη παει στην ευχη αλλα να βλεπω μια μαχη για 4 επεισοδια δν το αντεχω...
Απο την αλλη το BnHA ,που εγω το θεωρω ενα απο τα καλυτερα Shonen οχι απλα της δεκαετιας αλλα που υπαρχουν γενικα, εχει σαρωσει γιατι αυτο που κανει το κανει παρα πολυ καλα. Εχουν ανακατεψει ολα τα κλασικα στοιχεια ενος shonen anime σε ενα γαματο στορυ με πολυ καλο animation και εξαιρετικη μουσικη. Και πετυχε. Ειναι ο ιδιος λογος που το Little Witch Academia εκανε παταγο. Γιατι ειναι τοσο κλασικα ομορφη σειρα που δεν μπορεις να την αγνοησεις.
@Titan64 Δεν εχει να κανει με το ποσες σειρες εχεις δει.Δεν θα τις βγαλουμε εξω να τις μετρησουμε. Το τι θεωρει ο καθενας διασκεδαστικο και το τι ειναι καλυτερο γι αυτον ειναι υποκειμενικο. Μπορει να εχεις δει 1242354 σειρες και να ειναι σκουπιδια. Αυτο δε σημαινει οτι δν εχεις αποψη ή οτι δν μπορεις να βγεις και να την πεις δημοσια. Το θεμα ειναι να εχεις και επιχειρηματα για να στηριξεις την αποψη σου . Μπορω να σου γραψω κειμενο ολοκληρο για τι θεωρω οτι το BnHA ειναι απο τις καλυτερες σειρες ,για μενα, αλλα και παλι να μη σου αρεσει. Με 'γεια σου αλλα και παλι δε μου αλλαζεις τη γνωμη και ουτε εγω τη δικη σου. Μπορουμε ομως να κανουμε παραγωγικο διαλογο. Επισης το survey αυτο δν ειναι και αντιπροσωπευτικο δειγμα ερωτηματολογιου για να πεις οτι "οποιος απανταει σε αυτα δν εχει δει τπτ". 5 "ερωτησεις" ειχε ολες κ ολες...
Δεν προσπαθω να στην πω απλα δεν μου αρεσει το στυλ τυπου α εχεις δει λιγες σειρες αρα δν εχεις αποψη.. Φιλικα παντα