Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

BSOD μετά από Windows update


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 28 November 2018 - 13:19

χρειαζομαι αμεση βοηθεια με το pc μου..ξυπνησα ενα πρωι και ειχε βγαλεο BSOD.κατα τα λεγομενα της γυναικας μου το βραδυ εκανε update αυτοματο στο firewall που εχουν τα win 10 και κατα την διαρκεια του το pc εκλεισε μπαινοντας σε hybernation mode χωρις να το καταλαβει νομιζε οτι τον ειχε κλεισει και επεσε για υπνο.το πρωι που ξυπνησα ακουμπησα το  κουμπι απο το ποντικι καταλαθος και τον ακουσα να περνει μπροστα και τοτε ειδα το BSOD.το ps μπαινει σε συνεχομενη λουπα ρεσταρτ και μετα auto repair οπου φυσικα δεν τα καταφαιρνει και μου λεει για για σφαλμα CRITICAL_SERVICE_FAILED.

σε SAFE MODE δεν μπορω να μπω γιατι 1ον το f8 ειναι disable (because windows :mad2: ) και 2ον αν μπω απο προχωρημενες ρυθμησεις που με αφηνει μετα το σφαλμα να αλλαξω την διαδικασια της εκινησης(εκει που πατας restart και μετα πατας το αναλογο νουμερο κολλαει και μενει εκει και αναγκαστικα παταω να τον κλεισω απο το κουμπι του πυργου.

δοκιμασα καποιες μεθοδους μεσω του command prompt.και με  εντολες τυπου dir και με chkdsk c: /f /r /x ...αλλα δεν ψηθικε..

για την ιστορια και μονο το pc τα ειχε ξανακλασει και το εδωσα σε φιλο οπου τελικα αποφασισαμε να βαλουμε εναν ssd με καινουργια windows και τον παλιο hdd να τον αφησουμε ως εχει (χωρις format αν και ηθελε γιατι ειχε πανω τα μυρια οσα...) σαν βοηθητικο. 

γενικα οτι εχω κανει ειναι μεσω google γκουγκλαροτας το σφαλμα..μην με περασετε για κανενα εχπερτ και με πλακωσετε στην βοηθεια αλλα χωρις επεξηγηση βημα βημα γιατι θα αυτοκτονησω!!!!

ΥΓ.σε καποια απο τις εντολες στο command prompt δεν θυμαμαι τωρα ποια(μαλλον στο chkdsk) την ωρα που το ετρεχε μου εβγαλε και το ''the disk does not have enough spase to replace bad clusters'' :canthelp:


Edited by Hazuki, 28 November 2018 - 15:04.
Moved and edited from Black Hole

                                                                       


#2 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 28 November 2018 - 15:08

Καταρχάς αφού δεν μπορείς να μπεις σε safe mode πως φτάνεις να μπορείς να δώσεις εντολές;

Θα σου πρότεινα να bootαρεις με ένα live cd ubuntu ή Mint Linux να κάνεις mount το δίσκο, να αντιγράψεις τα αρχεία σου σε ένα εξωτερικό δίσκο και μετά να δοκιμάσεις να κάνεις νέα εγκατάσταση windows κρατώντας όμως τα αρχεία.

Αν θες ανέβασε και καμιά φωτογραφία από τα στάδια και τα μηνύματα που περιγράφεις για να καταλάβουμε τι λες.


rsrGbGx.gif

#3 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 28 November 2018 - 18:48

οταν κανει το auto repair και δεν τα καταφερνει τελικα σε βγαζει σε μια μπλε οθονη που σου λεει η να κανεις restart που θα ξανακανει μια απο τα ιδια η να μπει στο advanced options οπου εκει σου εχει επιλογες για command prompt,system restored system image recovery και startup settings.

δεν με νοιαζουν τα αρχεια γιατι προσφατα εκανα ενα backup τα παντα απο τον hdd σε εναν εξωτερικο...μετα εβαλα εναν ssd με windows καινουργια πανω και τον hdd τον εβαλα σαν αποθηκευτικο χωρο μονο.βεβαια εχει και αυτος windows πανω αλλα δεν νομιζω να ειναι προβλημα αυτο...

μαλλον το βραδυ εχει παλιο καλο φορματ....και λεω να περασω τα win 7 μιας και το pc ειναι παλιο(ουτος η αλλως για καμια ταινια σειρα εκτος netflix το εχω και για κανα σερφαρισμα χαλαρο δεν κανω τρελες λειτουργιες πανω του) και οσο ειχα τα 10 ειχα θεμα ενω με τα 7 ετρεχε σφαιρα..

απλα μετα απο λιγο ψαξιμο πρεπει λογο του hybernation mode που επεσε ενα εκανε το update να εκανε corrupted καποιο file και χαλασε το ειναι του και μουλαρωσε...