Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Jump Force

epic crossover iz epic

  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 24 September 2018 - 10:45

Με την ανακοίνωση μερικών ακόμα νέων χαρακτήρων είπα να κάνουμε ένα θέμα γι αυτό το παιχνιδάκι. Για κάποιο λόγο έχω ενθουσιαστεί λίγο, ξέρω ότι δεν θα τρελαθώ αλλά παλιότερα θα ήμουνα super excited που λένε και στο χωριό.

Για όσους δεν έχουν πάρει χαμπάρι (λέμε τώρα) μιλάμε για 3-on-3 fighting παιχνίδι με χαρακτήρες από όλα τα major shonen των τελευταίων 20 χρόνων.

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Jump_Force

 

 

 

Characters[edit]

So far, 20 characters from 7 series have been confirmed to be playable.

Bleach Dragon Ball Hunter × Hunter Naruto One Piece Yu Yu Hakusho Yu-Gi-Oh!

In addition, Light Yagami and Ryuk from Death Note will appear in the game's story mode,[11] and some original characters designed by Akira Toriyama.[9]

 

Youtube Video

 

Κανείς άλλος που είναι έστω και λίγο ενθουσιασμένος!  :beaten:


rsrGbGx.gif

#2 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 532 posts

Posted 25 September 2018 - 09:06

οταν το ειδα στην Ε3 ενθουσιαστηκα....μετα καταλαγιασε λιγο...αναμενω να το δω ποιο σφαιρικα μετα την κυκλοφορια...για αγορα καινουργιο δεν νομιζω αλλα μολις βγει σε used σιγουρα..εστω και για κατι χαλαρο αναμεσα σε μεγαλους τιτλους....βεβαια ετσι ελεγα και για το fighters z αλλα ακομα να το παρω!

στα τον χαρακτηρων λογικα θα εχει πολυ πραμα ακομα..ειδικα απο dragon ball που το εχουν ψιλο ριγμενο μονο με 3 χαρακτηρες...


                                                                       


#3 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 25 September 2018 - 09:16

5 χαρακτήρες από One piece, πάνε για τα σίγουρα λεφτά! Έλα λέει και μερικούς original χαρακτήρες από τον Toriyama. Πιθανόν δεν βάζουν άλλους γιατί σου λέει αν θες db πάρε το άλλο παιχνίδι που τους έχει όλους μέσα.


rsrGbGx.gif

#4 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 25 September 2018 - 11:26

Το σώζει κάπως που έχει χαρακτήρες από το Bleach αλλά έχουν κάνει χάλια τον Aizen, του έβαλαν παιδικό πρόσωπο. Σαν gameplay φαίνεται να είναι σαν το dragon ball με υπεράνθρωπες κινήσεις και όχι προσγειωμένο σαν το street fighter για παράδειγμα.

Αμφότερα τα είδη παιχνιδιού έχουν τη θέση τους βέβαια και το gameplay δεν με προβληματίζει τόσο, όσο η απεικόνιση γνωστών χαρακτήρων. Γιατί για αυτούς παίζεις το παιχνίδι, χωρίς τις άδειες θα ήταν άλλο ένα απρόσωπο παιχνίδι του σωρού.


Edited by 1451, 25 September 2018 - 11:27.


#5 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 25 September 2018 - 20:00

Φαντάζομαι είναι ίδιας λογικής με το J-Stars. Το είχα παίξει παλιότερα σε ένα event και ήταν αρκετά διασκεδαστικό αλλά δυστυχώς δεν είχε αρκετούς ξεκλειδωμένους χαρακτήρες. Το gameplay ήταν ίδιο με του Saint Seiya και του Naruto, οπότε αν εχει τύχει να παίξει κάποιος κάποιο από τα άλλα παιχνίδια με ήρωες της jump το έπαιζε άνετα. Νομίζω τα καλύτερα κομμάτια ήταν οι διάλογοι μεταξύ χαρακτήρων από άλλες σειρές. Η πλοκή που διάβασα για το story mode ακουγόταν λίγο βαρετή αλλά ουσιαστικά τους είχαν δέσει με παρόμοια λογική όπως στο warriors orochi.

ySss0UF.jpg


#6 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 11 October 2018 - 20:41

Και saint seiya μέσα

 

Youtube Video


rsrGbGx.gif

#7 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 12 October 2018 - 12:19

Τα γραφικά είναι τόσο βελτιωμένα συγκριτικά με το Soldier's Soul που θέλω να κλάψω. Όχι τίποτα άλλο και τα βγει κατι τέτοιο, θα βγει για PS4 μόνο και δε θα μπορώ να το παίξω Τ^Τ

ySss0UF.jpg


#8 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 23 December 2018 - 10:56

Μικρό update μιας και που προστέθηκαν στους playable χαρακτήρες deku από boku no hero academia και asta από black clover

 

 

Previously confirmed playable characters in the game include:

Light and Ryuk from Death Note will also appear in the game. Dragon Ball's Akira Toriyama designed some original characters for the game, and players will be able to create their own avatar characters in the game. The game's season pass will allow players to access nine additional characters.

 

Μόνο και μόνο για το roster με έχει ψήσει αλλά μάλλον όταν βγει to goty γιατί προβλέπεται τρελό άρμεγμα με τα season pass.


rsrGbGx.gif

#9 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 18 January 2019 - 09:55

Open beta στο ps store για όποιον θέλει να δοκιμάσει το παιχνίδι. :riiight:


rsrGbGx.gif

#10 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 19 January 2019 - 15:12

Triple post ftw.

 

Το παιξα σήμερα, καταρχάς αν παίξετε Online θα είστε τυχεροί, όσες φορές κι αν δοκίμασα οι servers ήταν πιταρισμένοι ή κάτω για συντήρηση.

Αν απλά οι servers είναι γεμάτοι τότε μπορείτε να παίξετε offline, το παιχνίδι είναι tag based οπότε διαλέγετε τρεις χαρακτήρες που μπορείτε να εναλλάσσετε μέσα στο παιχνίδι.

Οι μάχες είναι button masher, πατάς τα κουμπιά και γίνονται πράγματα στην οθόνη.

Η ταχύτητα είναι νομίζω υπερβολική, δεν προλαβαίνω να δω τι γίνεται.

Τέλος το r2 στο ps4 είναι το μαγικό κουμπί που ανοίγει ένα In game menu που μπορείς να διαλέξεις κάποιες από τις signature κινήσεις του κάθε χαρακτήρα οπότε το πατάς και απολαμβάνεις τα εφέ που έβλεπες στο anime να γίνονται και στο παιχνίδι.


rsrGbGx.gif

#11 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 04 February 2019 - 14:15

Νέοι χαρακτήρες

 

https://www.animenewsnetwork.com/news/2019-02-01/jump-force-game-adds-jojo-bizarre-adventure-jotaro-dio/.142889

 

Jojo και Dio!

 

Ρε που θα φτάσει το hype με αυτό το παιχνίδι!  :ballumad:


rsrGbGx.gif