Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Uchuu Senkan Tiramisù | Space Battleship Tiramisu

comedy mecha slice of life space sci fi seinen gonzo spring 2018

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 28 June 2018 - 20:39

tiramisu.jpg

 

Anime News Network // aniDB // MyAnimeList

 

 

Στο μακρινό μέλλον και ενώ η ανθρωπότητα έχει εξαπλωθεί στο άγνωστο διάστημα, έρχεται αντιμέτωπη με άλλη μία κρίση. Κατά το έτος 0156 της Διαστημικής Περιόδου ξεσπάει πόλεμος ανάμεσα στη Γη και τις αποικίες της σε ένα πρωτότυπο σενάριο που δε σας θυμίζει τίποτα. Η Γη για να αντιμετωπίσει την κατάσταση κατασκευάζει μυστικά ένα υπερδιαστημόπλοιο ονόματι Tiramisu (το έγραψα και στα αγγλικά για να είναι κουλ). Ο πόλεμος ξεκινάει και ενώ η μάχη μοιάζει χαμένη βρίσκουν ξανά την ελπίδα στο πρόσωπο ενός νεαρού, ικανού πιλότου, το Subaru.

 

Baked_Fish_Uchuu_Senkan_Tiramisu_01_720p

 

Ο Subaru, μόλις δεκαεννιά ετών, πιλοτάρει το Durandal του, που πήρε το όνομα του από το σπαθί του Roland, πάλαντιν του Καρλομάγνου γιατί είμαστε κουλ και edgy και σπέρνει τον πανικό στους αντιπάλους του κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του άσου του πληρώματος. Παρόλα αυτά, ο ίδιος θα έδινε τα πάντα για να μην βρίσκεται εκεί και το μόνο μέρος στο οποίο νιώθει άνετα είναι το πιλοτήριο του με το οποίο έχει μια μικρή ως πολύ μεγάλη θα έλεγε κανείς εμμονή. Έτσι ακολουθούμε τις περιπέτειες ενός άσου πιλότου όπως: την αποτυχία να ολοκληρώσει το γεύμα του πριν την απογείωση, την αδυναμία του να πετύχει τον στόχο του επειδή του αποσπούσαν την προσοχή τα σεμεδάκια που έβαλαν χωρίς άδεια στο πιλοτήριο του και το πώς να διακοσμήσει το mecha του με χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια ενώ κάπου ενδιάμεσα βρίσκεται και μια πλοκή που τη θυμόμαστε πού και που για να λέμε ότι κάτι κάναμε,

 

Και έτσι για τα τυπικά επειδή μάλλον πρώτα σκεφτήκατε "αχ να είχα ένα τιραμισού τώρα" και όχι ότι ο τίτλους σας θυμίζει το Yamato, να σημειώσουμε ότι ο τίλος είναι ολοκληρωμένος με μόλις 13 7' επεισόδια ενώ φέρει την υπογραφή του studio Gonzo. Έχουν ανακοινωθεί τρία επιπλέον special που είναι προγραμματισμένα να κυκλοφορήσουν ως τα τέλη Ιουλίου ενώ περιμένουμε ανακοίνωση της δεύτερης σεζόν γιατί έχουμε και μια σοβαρή πλοκή που πρέπει να ολοκληρώσουμε.

 

Baked_Fish_Uchuu_Senkan_Tiramisu_06_720p

 

Σκηνοθέτης της σειράς ο Ikehata Hiroshi που έχει δοκιμάσει ξανά την τύχη του με κωμωδία όπως το πρόσφατο remake του Mahoujin Guruguru και το Akiba's Trip που έκανε ό,τι μπορούσε ο άνθρωπος, να τα λέμε και αυτά. Τη φωνή του στον πρωταγωνιστή χαρίζει ο Ishikawa Kaito που ζει την κάθε στιγμή μαζί με ένα all star cast που ένας θεός ξέρει πώς κατέληξαν εκεί πέρα, μάλλον ήθελαν να περάσουν λίγο χρόνο καλά όλοι μαζί και κάπου έγινε παρεξήγηση με το τιραμισού να λέμε ότι έχει μια λογική εξήγηση.

 

Υπογραμμίζω ότι σε άλλες σελίδες δεν έχει τίποτα στα similar επειδή είναι τόσο ξεχωριστό, να ξέρετε τι χάνετε.


ySss0UF.jpg




Also tagged with one or more of these keywords: comedy, mecha, slice of life, space, sci fi, seinen, gonzo, spring 2018