Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Εξώφυλλα για θήκες!!!!

• Please log in to reply
16 replies to this topic

#1 Tong_Po

Tong_Po

Mai Lee Good F**k

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2006 - 19:58

Καθώς τα DVD από το ADN έχουν μια ωραιότατη slim DVD θήκη το καθένα σκεφτόμουνα πως θα μπορούσα να τα βρίσκω αντί να ανοίγω κάθε ένα. Σκέφτηκα ότι μια ωραία ιδέα( :idea: ) θα ήταν τα παιδιά που σχεδιάζουν walls sigs κτλ να φτιάχνανε και εξώφυλλα για θήκες.

Όχι φυσικά στο άσχετο αλλά για συγκεκριμένες αλυσίδες με τα περιέχομενα του κάθε DVD. Πιστεύω ότι εάν είναι τα Raw από Manga όλοι μπορούμε να τα εκτυπώσουμε από τον εκτυπωτή μας και θα απογειώσει την όλη διαδικασία.

Περιμένω τις απόψεις σας...
Ο Odin είναι και ΘΕΟΣ και Συνάδελφος!!! (έχει παραπαλιώσει αυτό μάλλον...)

#2 Creteus

Creteus

Jörmungandr

• Members
  • 652 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2006 - 21:58

Εγώ πιστεύω πως είναι τζάμπα δουλειά. Θα ξοδεύουν και παραπάνω λεφτά οι δημιουργοί της αλυσίδας και στην τελική δεν θα υπάρχει κανένα κέρδος.

#3 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1.251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2006 - 22:27

Αφου τα DVD μιας αλυσιδας δεν χορανε σε μια μονο θηκη ποιος ο λογος να σχεδιασεις εξοφυλο με τα DVD της αλυσιδας?

Καλυτερα να βάλεις στο εξοφυλο του κουτιου μονο το anime που περιεχει ;)

Παντώς εγώ εχώ κάνει 2-3 εξώφυλα αλλα suckαρουν :bleh:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#4 Tong_Po

Tong_Po

Mai Lee Good F**k

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2006 - 22:28

Δεν με κατάλαβες. Να φτιάχνουμε εξώφυλλα για συγκεκριμένες αλυσίδες που να ποστάρονται στο forum και όποιος θέλει να τα κατεβάζει να τα εκτυπώνει σε δικό του εκτυπωτή και να τα έχει να τα χαιρεται :hehe:

Από που κατάλαβες οτι θα τα πληρώνει κάποιος? :?

Kienzan έχω πχ ένα DVD με το Ebichu ( 8) ) kai to Paranoia Agent όπως το πήρα από το ADN μπορεί κάποιος για το συγκεκριμένο DVD να φτιάξει ένα διπλό εξώφυλλο ένα παράδειγμα δίνω.

Σίγουρα το να φτιαχτεί εξώφυλλο για όλα τα DVD όλων των αλυσίδων είναι υπερβολή και δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει, άλλα γιατί όχι σε κάποιες επιλεγμένες πχ του NGE του Dante που είναι πολύ προσεγμένη.

#5 Creteus

Creteus

Jörmungandr

• Members
  • 652 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2006 - 22:29

Για ν εκτυπώσεις πληρώνεις μελάνι, δεν είναι τζάμπα.

#6 Tong_Po

Tong_Po

Mai Lee Good F**k

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2006 - 22:46

Τι λες φίλε μου? Δεν σε υποχρεώνει κανένας να τα εκτυπώσεις με το ζόρι και νομίζω ότι ξεφεύγουμε από το θέμα.

#7 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1.251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2006 - 01:24

Aν το επιθυμούν αρκετά ατομα εγω φτιαχνω 1-2 εξοφυλα και τα ανεβάζω εδω ;)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#8 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2006 - 16:50

κάν'το να πάρουμε παράδειγμα και οι άλλοι μήπως φτιάξουμε τίποτις...

#9 Igore

Igore

Επιστροφή στα παλιά...

• Members
  • 241 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2006 - 18:31

Το προγραμματάκι που βοηθάει είναι το nero cover design μαζί με το photoshop ή οποιοδήποτε άλλο χρησημοποιείτε...

Παίρνεις τα μέτρα απο τις θήκες... είναι ένα νούμερο βέβαια γιατί όλες είναι ίδιες :happy2: ...

Πολύ καλή σκέψη πάντως!!! Και όσον αφορά τα λεφτά είναι προσωπική δουλειά και άποψη του καθενός...
Η ιδέα μετράει.. ;) !!!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
ΠΡΩΗΝ NEJI_IGORE....
[ www.myspace.com/igorewired ]

#10 Tong_Po

Tong_Po

Mai Lee Good F**k

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2006 - 13:21

Επειδή δεν βλέπω και μεγάλη ανταπόκριση παραθέτω ένα παράδειγμα. Είναι για το πρώτο DVD της αλυσίδας Shinseiki Evangelion και είναι συνειδητά ασπρόμαυρο για να είναι πιο εύκολο στην εκτύπωση. Τα μέτρα είναι για slim case (27x18,5cm) απλώς κόψτε το A4 στα σημεία που τελειώνει η εκτύπωση(πόδια, χέρι και στην άκρη του logo) και είστε έτοιμοι!

Περιμένω σχόλια και παρατηρήσεις καθώς είναι η πρώτη απόπειρα που κάνω στο Photoshop ever!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#11 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2006 - 10:47

man ειναι γαματο, αλλα υπαρχει ενα προβλημα
οι περισσοτεροι τα dvd τα στελνουν σε χαρτινες θηκες η σε θηκες για cd.
κ να πω την αληθεια κ εγω σε θηκες για cd τα στελνω, η σε εκεινον τον μεγαλο σωληνα οταν ειναι πολλα.....
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#12 sokollatos

sokollatos

.:: Art Is A Lifestyle ::

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2006 - 11:11

Ρε παιδια μπορουμε να κανουμε και το αλλο.
Καθε χρηστης που ξεκιναει μια αλυσιδα εκτος των dvd που θα εχει να φτιαχνει αν θελει κι ενα cd που δεν θα εχει τιποτα περισσοτερο απο covers και ο παραληπτης αν θελει τα κραταει και τα τυπωνει οποτε γουσταρει.
Δημοσιευμένη  εικόνα
.:: Gungrave, Released By AC ::.
.:: Devil May Cry, Releasing By AC ::.

#13 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2006 - 11:24

Παίδες, αυτό που λέει ο Tong είναι αακόμα πιο απλό νομίζω...

Όποιος θέλει και μπορεί φτιάχνει covers για μια chain και ποστάρει σε thumbnails τις εικόνες εδώ...ο κάθε χρήστης μετά τις κανει ότι θελει... ;)

Είναι καλή ιδέα αλλά δεν ξέρω κατα πόσο θα υπάρχει ενδιαφέρον...

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#14 Tong_Po

Tong_Po

Mai Lee Good F**k

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2006 - 11:33

Ισως δεν το διατύπωσα καλά από την αρχή, το θέμα του topic.

Δεν είπα να φτιάχνει ο distributor τα εξώφυλλα για κάθε DVD του ούτε να τα στέλνει σε slim cases το κάθε ένα, στην τελική η μόνη υποχρέωση του να είναι να τα γράφει και να τα στέλνει απλά! :hehe:

Όταν μου έρχονται εμένα προσωπικά DVD τα βάζω σε slim cases τουλάχιστον τα πιο ενδιαφέροντα. Θα ήθελα όμως να είχαν και ένα εξώφυλλο το οποίο μπορούν να το σχεδιάσουν και άλλοι (δεν τις παίρνουν ένας δύο τις αλυσίδες). Αυτή ήταν η ιδέα του topic αλλά μάλλον δεν ευδοκίμησε. :rolleyes2:

Μπορεί να κλειδώσει.

#15 Housem@ster

Housem@ster

Anime Amateur

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2006 - 22:57

Tonq Po η ιδέα σου μου αρέσει πολύ, όπως και το cover που σχεδίασες! Σίγουρα θα το χρησιμοποιούσα κάτι τέτοιο σε όλα τα dvds! Θα φαίνεται πολύ καλύτερο από το να τα έχω σκέτα στις θήκες...