Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Εξώφυλλα για θήκες!!!!
Posted 15 October 2006 - 19:58
Όχι φυσικά στο άσχετο αλλά για συγκεκριμένες αλυσίδες με τα περιέχομενα του κάθε DVD. Πιστεύω ότι εάν είναι τα Raw από Manga όλοι μπορούμε να τα εκτυπώσουμε από τον εκτυπωτή μας και θα απογειώσει την όλη διαδικασία.
Περιμένω τις απόψεις σας...
Posted 15 October 2006 - 21:58
Posted 15 October 2006 - 22:27
Καλυτερα να βάλεις στο εξοφυλο του κουτιου μονο το anime που περιεχει
Παντώς εγώ εχώ κάνει 2-3 εξώφυλα αλλα suckαρουν

Posted 15 October 2006 - 22:28
Από που κατάλαβες οτι θα τα πληρώνει κάποιος?
Kienzan έχω πχ ένα DVD με το Ebichu (
Σίγουρα το να φτιαχτεί εξώφυλλο για όλα τα DVD όλων των αλυσίδων είναι υπερβολή και δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει, άλλα γιατί όχι σε κάποιες επιλεγμένες πχ του NGE του Dante που είναι πολύ προσεγμένη.
Posted 15 October 2006 - 22:29
Posted 15 October 2006 - 22:46
Posted 16 October 2006 - 01:24

Posted 16 October 2006 - 16:50
Posted 16 October 2006 - 18:31
Παίρνεις τα μέτρα απο τις θήκες... είναι ένα νούμερο βέβαια γιατί όλες είναι ίδιες :happy2: ...
Πολύ καλή σκέψη πάντως!!! Και όσον αφορά τα λεφτά είναι προσωπική δουλειά και άποψη του καθενός...
Η ιδέα μετράει..
Posted 19 October 2006 - 13:21
Περιμένω σχόλια και παρατηρήσεις καθώς είναι η πρώτη απόπειρα που κάνω στο Photoshop ever!
Posted 20 October 2006 - 10:47
οι περισσοτεροι τα dvd τα στελνουν σε χαρτινες θηκες η σε θηκες για cd.
κ να πω την αληθεια κ εγω σε θηκες για cd τα στελνω, η σε εκεινον τον μεγαλο σωληνα οταν ειναι πολλα.....
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Posted 20 October 2006 - 11:11
Καθε χρηστης που ξεκιναει μια αλυσιδα εκτος των dvd που θα εχει να φτιαχνει αν θελει κι ενα cd που δεν θα εχει τιποτα περισσοτερο απο covers και ο παραληπτης αν θελει τα κραταει και τα τυπωνει οποτε γουσταρει.
.:: Gungrave, Released By AC ::.
.:: Devil May Cry, Releasing By AC ::.
Posted 20 October 2006 - 11:24
Όποιος θέλει και μπορεί φτιάχνει covers για μια chain και ποστάρει σε thumbnails τις εικόνες εδώ...ο κάθε χρήστης μετά τις κανει ότι θελει...
Είναι καλή ιδέα αλλά δεν ξέρω κατα πόσο θα υπάρχει ενδιαφέρον...

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 20 October 2006 - 11:33
Δεν είπα να φτιάχνει ο distributor τα εξώφυλλα για κάθε DVD του ούτε να τα στέλνει σε slim cases το κάθε ένα, στην τελική η μόνη υποχρέωση του να είναι να τα γράφει και να τα στέλνει απλά!
Όταν μου έρχονται εμένα προσωπικά DVD τα βάζω σε slim cases τουλάχιστον τα πιο ενδιαφέροντα. Θα ήθελα όμως να είχαν και ένα εξώφυλλο το οποίο μπορούν να το σχεδιάσουν και άλλοι (δεν τις παίρνουν ένας δύο τις αλυσίδες). Αυτή ήταν η ιδέα του topic αλλά μάλλον δεν ευδοκίμησε. :rolleyes2:
Μπορεί να κλειδώσει.
Posted 21 October 2006 - 22:57