Aizen Sosuke (Black Kaiser)
Aizen(kaiser) σχόλιο!"
Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2017 - 20:39
Aizen(kaiser) σχόλιο!"
Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2017 - 21:26
Genie(TheGunsmasha)
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2017 - 22:20
Σπιρτούλης(Babba)
Σπάω το κεφάλι μου να βρω ποιος θα σημάδευε τον Τακαο και γιατί. Στόχος του δεν είναι να κερδίσει πάση θυσία, αλλά να ευχαριστηθεί τη διαδρομή. Με δεδομένη τη μικρή του συμμετοχή στα κοινά, αντί να βγάλουν από τη μέση κάποιον που τους χαλά τα σχέδια, προτιμούν να αυξήσουν το fanservice της μικρής μας περιπέτειας.
Η απάντηση είναι προφανής, κάποιος που δεν του αρέσουν οι μουλωχτοί σιωπηλοί και λατρεύει την πολυλογία.
Οπότε, ο #1 ύποπτός μου είναι ο Σπιρτούλης(Babba) (θα έλεγε ο Μπαμπαστρούμφ).
«Ω, πόσο σας μισώ απαίσια πλασματάκια! Δε γλιτώνετε, μια μέρα θα πέσετε στα χέρια μου και τότε αλίμονό σας! Θα σας πιάσω! Μια μέρα θα βρω το δωμάτιό σας...» Ώπα, λάθος κασέτα.
Λοιπόν, ένοχοι είναι ο Pariston, ο Aizen κι εγώ.
Με τον Aizen(Kaiser) δε σκοπεύω να ασχοληθώ. Ας ασχοληθούν οι δολοφόνοι, δικό τους πρόβλημα είναι.
Αν είναι ζωντανός όταν θα μείνετε οι μισοί, θα είναι ο #1 ύποπτος.
Μέχρι τότε, αν τολμάνε, ας τον αφήσουν να βολοδέρνει... ή τέλος πάντων να στέκεται. Τώρα, άμα προλάβει να ελευθερωθεί και τους στρουμφίσει όλους μαζί, κακό του κεφαλιού τους.
Το ρισκάρουν;
Τον Pariston δεν τον πειράζω. Αν είναι να ζήσουμε την ιστορική στιγμή του αφηγητής και δολοφόνος, όλα σε ένα νοικοκυρεμένα, ας τον αφήσουμε να το διασκεδάσει λίγο.
Οπότε πάω για Asta(BlasoN) για να δούμε αν τηρεί την υπόσχεσή του να γνωριστούμε καλύτερα. Από τα ΑΑΑΑΑΑ δεν κατΑΑΑΑλαβα και πολλά.
Βιβλίο δεν έχει, γιατί έχει τραγουδάκι
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2017 - 22:44
"Ώωωχου. Καλύτερα ακόμα 22,936 χρόνια στην ποινή μου παρά να σε ακούω, Τζίνι(Guns).
Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2017 - 23:00
that's a dude!
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2017 - 00:56
Wolfgang Grimmer
To χαμόγελο είχε μισοεγκαταλείψει το πρόσωπό του όσο σκάλιζε τα χαρτιά του. Ολη αυτη την ώρα καθόταν και κράταγε σημειώσεις με μανία. Φαινόταν όμως ότι τα λάθη είχαν αρχίσει και φανέρωναν τους ενόχους. Θ επέλεγε να παραμείνει ήσυχος ομως για λίγο ακόμα. Μονο για λίγο ακόμα.
Τα ρευματα δεν τον ενοχλουσαν. Ηταν μαρτυρας καταστάσεων για χρονια και ηξερε πολυ καλα πως διαμορφωνονται οι γνωμες κι ποσο ευκολα χειραγωγουνται επίσης. Και εδώ του δινοταν η ευκαιρία να κάνει κάτι για αυτό. Ηταν πλέον σχεδον σίγουρος για την ενοχή του (Osama) Pariston Hill και της (Mono)Ayanami Rei. Aλλά, ας ξεκινησουμε απο την αρχη.
Πολλές φορές κρύβονται στοιχεια στα ρευματα, αλλά πολλές φορές και όχι. Εδω εχουμε ενα διλημμα. Εστω λοιπον οτι οι δολοφονοι ειναι οντως το Tζινι και η Εσμεραλντα. Δε θα έβγαζε απολύτως κανένα νοημα να αλλάξει την ψηφο του απο ένα τυχαιο αθώο στον εταίρο δολοφόνο, για να ξαναγυρίσει στην αρχικη επιλογή. Περισσότερο κάρφωμα παρα ξεκάρφωμα. Ειναι πολυ αρχή ακομα για να φοβαται καποιος τοσο πολυ μην κατηγορηθεί για ρεύμα εναντιον αθώου. Ας κρατήσουμε αυτο για την Εσμεραλντα για την ωρα.
Και ας πάμε στην Ρέι. Μέχρι στιγμής Ο Σπιρτουλης μιλάει και φέρεται σαν Jester με τάσεις αθώου. Κοιτώντας της σημειώσεις, βλεπουμε οτι ενώ κατηγορησε τους παντες, ηταν ισως ο μονος που κατηγορησε τον ιδιαίτερα ήσυχο Τακάο. Που πέθανε. Τη νυχτα.
Η Ρέι λοιπον κατηγόρησε το Σπιρτουλη ως "ένοχο ή πολύ επικινδυνο ύποπτο" αγνοώντας τις υπολοιπες πιθανότητες, και επιτιθεται στο Τζινι επισης αγνοωντας τις αλλες πιθανότητες. Η συμπεριφορά της ειναι σε συγχρονισμο (παρόλο που δεν απευθύνονται ο ένας στον άλλο) με του Παριστον ο οποιος πασχίζει πολύ να αθωώσει την Εσμεραλντα (μεταξύ άλλων).
Το οποιο από μονο του βρωμάει, αφού ένας μονο τρόπος υπάρχει να ξερεις ποιος ειναι αθώος: να εισαι εσυ ένοχος. Ωστε να μπορεις κατόπιν εορτης να λες: "Σας τά λεγα!"
Εκτος αυτου όμως, το να είσαι ο παλιάτσος - άρα να εχεις κερδίζεις μονο αμα σε "λιντσάρουν" - σημαίνει οτι η πρωτη σου προτεραιότητα ειναι να μην ξερει κανεις οτι εισαι ο παλιατσος, όχι να ψάχνεις ενοχους. Ο μόνος λόγος να κάνεις κατι τέτοιο ειναι να θες να αποσυντονίσεις. Κατι που, όπως ειπε πολύ ωραία ο Sπιρτουλης(Babba), θα ταιριαζε σε καποιον που θελει να μιλαει πολυ, σε καποιον που θα σκότωνε τον Τακάο...
Αν σε αυτό προσθέσουμε τον ανουσιο και επιδεικτικά αναιδή λόγο πoυ επέλεξε να βοηθήσει με την ταφοπλακα του Roy Mustang, όλα δένουν.
Μας μένει ένας όμως. Παραλίγο να ξεχασω.
Παίρνει μία μπάλα ξαναφοράει το καλό του χαμογελο και κατευθύνεται προς το, ιδαίτερα ήσυχο ημίγυμνο παιδάκι:
Εσύ μικρέ μου Reg (Zane) γιατί δεν παίζεις μαζί μας;
Και κλωτσησε τη μπαλα προς το μέρος του.
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2017 - 02:15
Genie(TheGunsmasha)
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2017 - 12:03
Wolfgang Grimmer (Lord Leon)
Bασικά, δεν εμπιστεύομαι κανένα. Είναι πολύ νωρίς και ακομα συλλέγω πληροφορίες. Απλώς, από ότι έχω μεχρι στιγμής στις σημειώσεις μου, κανενας αλλος δεν έκανε κάποια χοντρή αντίφαση που να μη δικαιολογειται κάπως. Αν εσυ Τζίνι, ή ο Άιζεν κάνετε αργότερα, ευχαριστως να σας ψηφισω, ή εσεις εμενα.
Οσον αφορά για το αν ο Πάριστον ειναι παλιατσος, ναι, το σεναριο σου εχει καλες πιθανότητες να στεκει. Δεν ειναι ο πιο ευκολος και αμεσος τροπος να κερδισεις, αλλα θα μπορουσε να ειναι ο τροπος που θα ηθελε ο παριστον να κερδίσει. Υπάρχει όμως ενα ενδιαφέρον "αλλά".
Αν ειναι παλιατσος, κανεις δε νοιαζεται αν κερδισει η χασει. Οι αθωοι δε χανουμε κατι αν κερδισει. Αν ομως ισχυει το σεναριο σου, στερουμε απο τους δολοφονους εναν εμμεσο συμμαχο που θα αποβει μοιραιος σε κρισιμη στιγμη.
Αν ειναι δολοφονος, Win!
Προσωπικά βολευομαι με οποιον και αν θελετε να ξεκινησουμε, Rei(Mono) or Pariston(Osama). Ειμαι πεπεισμενος οτι τουλαχιστον ενας απο τους δυο ειναι δολοφονος. Και δε φοβαμαι να πεθανω, ξερω τι θα ακολουθησει αν κανω λαθος - το ιδιο που θα ακολουθησει αν εχω πεσει μεσα 100%.
Aλλά για την ωρα και εφοσον δεν εχουν πανω απο μια ψηφο, θα επικεντρωθω στο μικρουλη Reg(Ζane) που εχει μεινει αποσβολωμενος και κοιταει τη μπαλα.
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2017 - 16:02
Esmeralda(Super Sayan Girl)
Η Esmeralda παρακολουθούσε την συζήτηση των συνεπιβατών της. Τότε, έστρεψε το βλέμμα της προς το λυχνάρι και μίλησε:
Ξέρω πολύ καλά από πρώτο χέρι ότι η εξουσία και η δύναμη διαφθείρουν. Πολλές φορές μπορούν να θολώσουν το μυαλό σου και να σε κάνουν να κάνεις πράγματα που δεν θες, και άλλες φορές μπορούν να σου βγάλουν τον αληθινό σου εαυτό. Στην πόλη μου υπήρχε ένας τέτοιος "άνθρωπος". Τζίνι, απλά παραδέξου την ενοχή σου και σταμάτα αυτό που κάνεις προτού να είναι αργά. Θέλω να πιστεύω ότι η δύναμη που κατέχεις δεν σε έχει διαφθείρει σε τέτοιο σημείο που δεν μπορείς να καταλάβεις τι κακό έχεις προκαλέσει...
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2017 - 19:24
Pariston Hill
Β) Έστω ότι όπως λες ο Parriston δεν είναι κλόουν αλλά δολοφόνος. Τότε ποιος είναι κλόουν?
Ο κλόουν θα υπακούει σε αυτούς τους κανόνες 1. Δεν προσπαθει να βοηθησει, 2.Δεν προσπαθεί να επιβιώσει, 3. Αλλά συμμετέχει.
Στο 1. δεν ανήκουμε εγώ, ο Aizen, εσύ, η Rey και ο Parriston
Στο 2. δεν ανήκουνε η Εσμεραλντα και η Kirigiri καθώς ψήφισαν το έτερο άτομο που προσπαθούσε ζήσει.
Στο 3. δεν ανήκουνε ο Reg και ο Asta αν και αυτό μπορεί να είναι συγκυριακο, κυρίως με τον δεύτερο.
Οπότε, ο μόνος πιθανόν κλόουν αν δεν είναι ο Parriston είναι το Στρουμφακι που βγάζει μάτι!
Και εδώ είναι ο αντίλογος γιατί ο κλοουν έχει νόημα να φανεί. Γιατί από την στιγμή που αθωοι= δολοφόνοι+ κλόουν τότε ο ίδιος μπορεί να ψηφίσει τον εαυτό του και οι κλέφτες να συμφωνήσουν και να νικησουν μαζί!!!!
Στην καλύτερη κερμα σε κάθε γύρο!
Άρα ο Parriston έχει λόγο να αποκαλυφθεί και να παίζει αλλοπρόσαλλα.
Η άλλη περίπτωση είναι να είμαι δολοφόνος που βγήκε ξεδιάντροπα να υπερασπιστεί τον άλλο δολοφόνο, την Εσμεράλντα, και στο τέλος απλώς ισχυρίστηκα ότι είμαι ο γελωτοποιός ώστε να δικαιολογήσω την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά μου επειδή έχω καταλάβει ποιος είναι ο γελωτοποιός και ξέρω ότι δεν πρόκειται ποτέ να βγει να αντικρούσει τον ισχυρισμό μου.
Αλλά ποιες οι πιθανότητες να έχει συμβεί κάτι τέτοιο, σωστά; Όπως και να το δεις, η ανάλυσή σου είναι καλύτερη από την δικιά μου.
Και μιας και ανέφερα την τσιγγάνα (Super Sayan Girl), μικρό, γλυκό μου μουτράκι, φαντάζομαι ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπάω αλλά ήρθε η ώρα να σε ριξουμε κάτω από τις ρόδες τους τρένου για τα εγκληματά σου.
edit: Ορθογραφικό
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 20 Δεκέμβριος 2017 - 19:29
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2017 - 20:12
Genie(TheGunsmasha)
"Η άλλη περίπτωση είναι να είσαι δολοφόνος και να βγήκες ξεδιάντροπα να υπερασπιστείς την Εσμεραλντα. Σκέτο. Δεν έχω καμιά απόδειξη πως είναι δολοφόνος. Ούτε εσύ. Ε?"Η άλλη περίπτωση είναι να είμαι δολοφόνος που βγήκε ξεδιάντροπα να υπερασπιστεί τον άλλο δολοφόνο, την Εσμεράλντα, και στο τέλος απλώς ισχυρίστηκα ότι είμαι ο γελωτοποιός ώστε να δικαιολογήσω την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά μου επειδή έχω καταλάβει ποιος είναι ο γελωτοποιός και ξέρω ότι δεν πρόκειται ποτέ να βγει να αντικρούσει τον ισχυρισμό μου.
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2017 - 20:22
Pariston Hill
"Η άλλη περίπτωση είναι να είσαι δολοφόνος και να βγήκες ξεδιάντροπα να υπερασπιστείς την Εσμεραλντα. Σκέτο. Δεν έχω καμιά απόδειξη πως είναι δολοφόνος. Ούτε εσύ. Ε?
Εσύ θα μου πεις, πάνσοφο τζίνι. Έχω ή δεν έχω απόδειξη ότι η Εσμεράλντα (Super Sayan Girl) είναι δολοφόνος; Γιατί αν είμαστε και οι δύο δολοφόνοι, προφανώς και έχω και ποντάρω στο γεγονός ότι εγώ έχω και εσείς δεν έχετε.
Αλλά, ξέρεις κάτι; Απλώς θα ακολουθήσω την υπέρμετρη σοφία που στάζει από την κάθε σου λέξη και θα πω ότι δεν έχω.
Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2017 - 11:52
"Η ψήφος μου θα πάει στο Genie(TheGunsmasha) αλλά μπορεί άνετα να με πείσει πως είναι αθώος αν μου εκπληρώσει μια ευχή. Κάτι πραγματικά πολύ απλό."
Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2017 - 12:22
Genie(TheGunsmasha)
Spoiler:
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 21 Δεκέμβριος 2017 - 12:32
"Βαρετός."
Ψήφος: Esmeralda(SSG)