Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Ερώτηση για αγορές από Ιαπωνικά site με φιγούρες.


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Herconomicon

Herconomicon

    Starting...

  • Members
  • 0 posts

Posted 22 August 2017 - 22:06

Καλησπέρα. Όπως γράφω και στον τίτλο, ξέρετε τι παίζει σε ό,τι αφορά αγορές από Ιαπωνία, σε site όπως τα : Big In JapanHobby SearchAmiami, κ.α όπως , Kolektakon ή Animarket ; Πιο συγκεκριμένα με ενδιαφέρει , το αν εκτελωνίζονται και αν ναι, μέχρι πόσο κοστίζει. Επίσης, θα ήθελα μια γνώμη γ αυτά τα site, να μοιραστείτε την εμπειρία σας, σε περίπτωση που έχετε αγοράσει κάτι ή ακόμη και να προτείνετε κάποιο άλλο που εμπιστεύεστε και ενδεχομένως έχετε κάνει παλιότερα μια αγορά.

 

 



#2 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 27 August 2017 - 09:45

Δυστυχώς πλέον έχει αλλάξει το καθεστώς στα ταχυδρομεία και έχει αυξηθεί κατακόρυφα η πιθανότητα να εκτελωνιστούν. Στο site των ελτα θα βρεις τον νέο τιμοκατάλογο. Αν σου τα στείλουν με courier τότε πάνε τελωνείο σίγουρα. Με τα συγκεκριμένα site δεν έχω κάποια εμπειρία αλλά παιδιά από δω μέσα προτιμούσαν το hobby link Japan, hlj.com
rsrGbGx.gif

#3 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 27 August 2017 - 10:54

Σε παλιες εποχες δεν υπηρχαν τετοια θεματα διοτι περναγανε χωρις χρέη απο τελωνια οτι κιαν επερνες απο ιαπωνια. Τωρα αν και δεν εχει φτασει επιπεδα αμερικης ακομα εχουν αλλαξει πολυ τα πραμματα. Γενικα συμφερει να παρεις κατι μαζικα γιατι στα μεταφορικα θα σε λαληλουνε ετσι κιαλιως και μεμονομενα προιωντα καλυτερα χιλιες φορες να τα παρει απο κει καποιος. Αν η φιγουρα κανει 30ευρο και σου ρθει 55-60 ελλαδα η και παραπανω , δεν εχει νοημα. Καποτε ψωνιζα γενικα πρσμματα, πλεον το χω περιορισει στο ιαπωνικο αμαζον και σχετικα site για μανγκα η βιβλια που χει και καμια προσφορα κατα καιρους και δεν εχει κυνδινους μεγαλων μεταφορικων η εξοδα τελωνιου. Ακομα και τα hobbylink δεν ειναι τοσο "τσαμπε" οσο καποτε.

Edited by GhostPrince, 27 August 2017 - 10:57.

フカフカ

#4 Guest_Saye John_*

Guest_Saye John_*
  • Guests

Posted 27 August 2017 - 19:12

τι ακτιον φιγουρες ρε μαγκες. βγειτε να ριξετε κανα γκομενακι



#5 aeron

aeron

    Anime Fan

  • Members
  • 212 posts

Posted 28 August 2017 - 13:53

Η αλήθεια είναι πως αν και οι τιμές έχουν ανέβει αρκετά, το hobbysearch (προσωπικά αγαπημένο) φροντίζει πάντα να κάνει προσφορές και εκπτώσεις ακόμα και στις νέες κυκλοφορίες. Τα μεταφορικά του είναι αρκετά νορμάλ και είναι και αξιόπιστο. Το μόνο πρόβλημα που έχει είναι πως όταν πληρώνεις με PayPal αν ακυρώσεις πάνω από δύο παραγγελίες δεν σε αφήνουν να το ξαναχρησιμοποιησεις και πρέπει να πληρώσεις με χρεωστική ή πιστωτική κατευθείαν.Λογικό βέβαια γιατί και το σαιτ δν μπορεί να παίζει με τον κάθε αναποφασιστο σαν κ μένα :P
Απ τη άλλη έχει κ σύστημα πόντων όπου με κάθε αγορά παίρνεις πόντους και αργότερα τους εξαργυρωνεις σαν έκπτωση εντός του σαιτ. Τέλος έχει πολύ μεγάλη ποικιλία σε φιγούρες και όχι μόνο και τα προϊόντα του είναι από τις καλύτερες ποιοτικά εταιρίες (βλ. Kotobukiya, broccoli, good smile company etc..).

tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

 

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...