Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * - - 2 votes

One piece live action tv seires of Hollywood


  • Please log in to reply
26 replies to this topic

#1 GokussjGod

GokussjGod

    Anime Fan

  • Members
  • 220 posts

Posted 21 July 2017 - 09:13

Kαι ναι οπως καταλαβατε απο τον τιτλο του topic το one piece θα παρει την δικια του live action σειρα στο Χολλιγουντ. :scared: 

Η πηγη ειναι εδω http://comicbook.com/anime/2017/07/21/one-piece-is-getting-a-hollywood-live-action-tv-series/ και ενα μηνημα απ το oda : ''Oda says to the live-adaptation staffs, "Do not betray ONE PIECE fans who have been supporting us for 20 years." He also says, "Some people may be worried about this project, but don't miss it!"

Live-adaptation of OP has been brought up many times. Oda agreed to the idea 3 years ago.

Marty Adelstein in Tomorrow Studios made a comment:
I've been enjoying ONE PIECE for 20 years. This live-adaptation project will require the largest amount of money in TV series history. It's well-deserved considering people around the world pay attention to ONE PIECE.''

Τελικα αυτη ητηαν η εκπληξη που μας ελεγαν, και οχι οτι κατι θα συμβει στο ιδιο το κεφαλαιο που βγηκε την πεμπτη.

Προσωπικα δεν σας κρυβω οτι ανησυχω λιγο,εδω το Xoλλιγουντ πηρε ενα απλοικο manga-anime σαν το dragon ball και του αλλαξε τα φωτα, εωω και η αμερικανικη ταινια του death note που θα βγει τον Αυγουστο, απο το τρειλερ δεν μου πολυ γεμιζει το ματι. Γενικα για καποιον λογο φετος βαλθηκαν ειτε να κανουνε διαφορα ανιμε live action movies η να μας ενημερωνουμε οτι του χρονου θα εχουμε τετοιες ταινιες.

Θελω να δω πως στην ευχη θα χειριστουνε ενα τοσο μεγαλο και περιπλοκο plot χωρις να τα κανουνε σκατα. Θα του δωσω μια ευκαιρια ομως θα κραταω μικρο καλαθι, ομως η αναφορα οτι θα εχουνε το μεγαλυτερο budget που υπηρξε σε τηλεοπτικη σειρα μου τραβηξε την προσοχη. Τσεπα αναμενουμε να μαθουμε περισσοτερα.

 



#2 GokussjGod

GokussjGod

    Anime Fan

  • Members
  • 220 posts

Posted 21 July 2017 - 18:51

Nα υποθεσω οτι δεν σαν καιγετααι καρφι και στα π@π@ρια σας ετσι ;



#3 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

    Άρχοντας

  • Members
  • 1,451 posts

Posted 21 July 2017 - 19:16

μαλλον χάλια θα βγει, όπως και όλες οι μεταφορές manga σε live-action. Δε νομιζω να δουμε τη διαφορα εδω.



#4 GokussjGod

GokussjGod

    Anime Fan

  • Members
  • 220 posts

Posted 21 July 2017 - 20:28

Παντως ομολογω οτι δεν περιμενα ποτε οτι θα γινοτανε κατι τετοιο



#5 pasxaleas

pasxaleas

    Smell the bunny

  • Members
  • 860 posts

Posted 21 July 2017 - 21:43

Όσο κακή και ιδέα αν ακούγεται αν έχει λεφτά μέσα θα γίνει πχ το ανιμε με budget μια τυρόπιτα και μια μασημένη τσίχλα συνεχίζει ακάθεκτο και επικερδές στο live action θα κολώσουν.


                                                                                                                                                09pntFA.png?1


#6 D.Dragon

D.Dragon

    kaido worldomination loll

  • Members
  • 3,599 posts

Posted 21 July 2017 - 22:33

Αν κάτσει η φάση με καλό μπάτζετ και καλή παραγωγή θα εκτοξεύσει ο Όντα τις μετοχές του σε δις. Είδη δλδ είναι η σειρά το κόμικ μπουκ με τις περισσότερες πωλήσεις μετά τον σούπερμαν και τον μπάτμαν.

Αν είναι αποτυχία θα σπάμε πλάκα με αυτό και η ζωή συνεχίζεται.

Πάντως αμφιβάλλω αν υπάρχει η τεχνολογία να μεταφέρει το όραμα του Όντα.


Posted Image

#7 Zem@c

Zem@c

    "D Will Bring Another Storm"

  • Members
  • 1,994 posts

Posted 22 July 2017 - 17:09

θα ταν γαματο να εβγαινε μια ταινια για καθε αρκ.. Πολυ συνοπτικα... και χωρις εισαγωγες.. κατευθειαν στο ψητο... οπως πχ ειχαν κανει ταινια μπλου-ρεη το Αραμπαστα αρκ.. και ηταν και πολυ καλομπορω να πω... !


9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."


#8 Scarlet D.

Scarlet D.

    Έχω δει και χειρότερα.

  • Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 22 July 2017 - 23:21

η εμπειρια μου στα live action μεχρι στιγμης ηταν ΟΛΕΣ κακες εμπειριες. Εκτος ΙΣΩΣ απο το death note, δεν θα μπορω να αντεξω το κριντζ μιας τετοιας τεραστιας σειρας σε live action



#9 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 22 July 2017 - 23:44

Καποιες παραγωγες σωζονται σχετικα λογο σκηνοθεσιας καμια φορα αν και μονο το Κενσιν εχω πετυχει καλο ως στιγμης ισως και κανα gantz και Desu notto πιο χαριστικα. Τα υπολοιπα , και ειδικα οι αμερικανικες εκδοχες με επιυκια , δεν βλεποντουσαν...

Ωστοσο ναι αν επεφτε χρημα κατι θα γινοτανε, καπως θα το μπαλωνανε τα εφε για λιγοτερο κραξιμο, αλλα εδω το ανιμε κιεχουν καταντήσει οσο πιο στο ποδι μπορουνε στο λαιηβ θα κολωσουνε? Σιγουρα θα πουλησει εξαλου οσο κακο κιαν ειναι διοτι ουαν πιςς. Προσωπικα δεν ξερω αν θελω να το δω πραγματικα διοτι ειναι και σειρα δρασης με τονους υλικο και δυσκολη ακομα και σοβαρα να την επερναν να βγει καλη, θελει budget, its not our typical slice of life story που σοζεται και με φθινη σκηνοθεσία και εφε. Ελπιζω να μη δουμε δευτερη εκδοχη του δραγκονμπολ μονο. Το μονο θετικο της υποθεσης ειναι οτι παει γιαα σειρα κιοχι για ταινια.

Edited by GhostPrince, 22 July 2017 - 23:48.

フカフカ

#10 Scarlet D.

Scarlet D.

    Έχω δει και χειρότερα.

  • Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 23 July 2017 - 00:13

ρε συς δεν ξερω... μηπως το θεμα με τα live-action ειναι το κριντζ που αποκτουμε οταν εχουμε ηδη δει το anime και βλεπουμε ξαφνικα κατι ηθοποιους να προσπαθουν να αντιγράψουν τους χαρακτηρες που τοσο αγαπησαμε;

Οταν ειδα το ghost in the shell, δεν ειχα δει το anime... και ακομα συνεχιζω να μην το εχω δει... ειναι στα pending τι να κανουμε... το θεμα ειναι οτι το απολαυσα σε αντιθεση με αλλα live-action που εχω δει



#11 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 23 July 2017 - 00:50

To gits ηταν πολυ καλη παραγωγη ομως ασχετως κατα ποσο εκαναν τα δικα τους η οχι και ναι ηταν απολαυστικο αν μη τι αλο, σε αντιθεση με κατι αλλα που ειναι μεχρι και στο τεχνικο κομμάτι κακιστα εκει εξω.
フカフカ

#12 GokussjGod

GokussjGod

    Anime Fan

  • Members
  • 220 posts

Posted 23 July 2017 - 00:59

To οτι θα ειναι σειρα και οχι ταινια ειναι θετικο γιατι οντως ετσι δεν θα το πετσωκοψουνε τοσο πολυ, και δεν πολυ ξερω, γιατι μονο τις live action ταινιες του dragon ball εχω δει και ειναι δυσκολο, αλλα ισως δεν ειναι ρυκολο να παζεις τοσους ιδιαιτερους χαρακτηρες απο ανιμε, και να καλα ακουσατε χρησιμοποιησα πληθηντικο διοτι υπαρχουνε αλλες 2 live action ταινιες συνολικα στo db, που εγιναν την περιοδο 89-90, μια κινεζικη που δεν ειναι πολυ καλη γιατι απλα εχει ως βαση την πρωτη animation  του dragon ball με τον goku μικρο και αλλη μια κορεατικη που παρα το χαμηλο προυπολογισμο, ακουλουθησε πιστα την αρχικη ιστορια και αν γινοτανε στις μερες μας με μεγαλο buget σιγουρα θα γαμουσε, δειγμα εδω: https://www.youtube.com/watch?v=iunYqUuTxo0&t=103s



#13 MariaD

MariaD

    Starting...

  • Banned
  • 26 posts

Posted 26 July 2017 - 14:41

ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!



#14 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 27 July 2017 - 18:26

Θα είναι μλκ! Ε εντάξει, εδώ ταινίες και δεν μπορούν να φτιάξουν σωστά, στην σειρά θα τα καταφέρουν.

Πάρτε σαν παράδειγμα τις σειρές που βασίζονται σε υπερήρωες. Από υπόθεση πάνε μια χαρά αλλά τε εφέ μπάζουν από ποτέ.

Το αναφέρω αυτό γιατί αν δεν πέσουν λεφτά στα εφέ τις γαμάτες μάχες που υπάρχουν στο anime και το manga ξεχάστε τις.

Πως θα κάνουν το gatling gun του Luffy αν δεν πέσει άπειρο cg. Καλά μπορεί να υπερβάλω αλλά πιστεύω ότι θα πατώσει οικτρά!

Η ιδέα του Zem@c έχει περισσότερη βάση στην πραγματικότητα και αυτοί θα βγάλουν τα moneyz και οι fans θα μείνουν ικανοποιημένοι.  :dazed:

 

 

 

Πάντως αμφιβάλλω αν υπάρχει η τεχνολογία να μεταφέρει το όραμα του Όντα.

 

x2

 

Τέλος δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα παρουσιάσουν τους ζωόμορφους χαρακτήρες της σειράς. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι αν είναι με practical fx π.χ. ο beast στα τελευταία Xmen!  :beaten:


Edited by Hazuki, 27 July 2017 - 18:29.

rsrGbGx.gif

#15 Kaidou

Kaidou

    Anime Master

  • Members
  • 1,906 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 27 July 2017 - 19:01

Λεγεται οτι θα ριξουν απιστευτο χρημα στην σειρα. Αλλα για να ειναι ετοιμοι να κανουν κατι τετοιο πρεπει να εχουν αποφασισει ποιο θα ειναι το μεγεθος της σειρας και αν θα ειναι πιστη αντιγραφη του original ή θα την φερουν πιο πολυ στα μετρα μιας τηλεοπτικης υπερπαραγωγης (τα οποια απεχουν πολυ απο τα standars μιας Χολιγουντιανης υπερπαραγωγης).


Edited by Kaidou, 27 July 2017 - 19:01.

image.jpg