Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;
Posted 29 November 2008 - 02:09
Με χαλάει που εξαφανίστηκε το τσιράκι μου ο Μουσάσης και που εδώ μέσα
κάποιοι δεν έχουν την ίδια γνώμη με εμένα, ενώ σαφώς αυτό απαγορεύεται
και θα έπρεπε να έχει γραφτεί και στους κανόνες του φόρουμ.
Posted 29 November 2008 - 09:31
Posted 29 November 2008 - 10:27
κατα τα αλλα ολα καλα ολα ανθηρα ......
Posted 29 November 2008 - 13:24
mogdevli...εσύ πρέπει να μη γράφεις greeklish μπας και μάθεις ορθογραφία γιατί σε λίγο θα μιλάς με greeklish μη χαμογελάς, όταν χαμογελάς δεν μπορώ να σε μαλώνω. ααααα χαμογέλασε...

εγώ νομίζω ότι βελτιώθηκε η ορθογραφία μου...νομίζω δηλαδή
δεν είμαι σίγουρη.
Edited by Erisadesu, 29 November 2008 - 13:30.
Posted 30 November 2008 - 00:46
wannabe τσιρακι mode on: Συμφωνώ απολύτως...
Spoiler:
πισω και σε εφαγα κακομοιρη μου...
που θες να γινεις τσιρακι στη θεση μου...
Posted 04 December 2008 - 15:59
Ακουσα πολλες φορες την καραμελα περι δημοκρατιας εδω μεσα...μπορει να ακουστει οποιαδηποτε αποψη οσο ακραια και αν ειναι...ομως γιατι τοσο μονοπλευρη η δημοκρατια σας?τελευταια φορα που τσεκαρα δημοκρατια δεν ηταν μονο να λεει ο καθενας οτι του κατεβαινει στο κεφαλι αλλα και να υπαρχει σεβασμος απεναντι στους νομους,τον συνανθρωπο και τα ανθρωπινα δικαιωματα...επισης τελευταια φορα που τσεκαρα εδω ηταν το anime.gr και οχι το 4chan...
Ισως εχω εγω το προβλημα που ακομα δεν εχω τοσο διεστραμενο χιουμορ ουτε τοση ανοχη απεναντι στην χονδροειδεστατη βλακεια αλλα μεχρι να τα αποκτησω,τετοιου ειδους δηλωσεις και συμπεριφορες θα με ενοχλουν...
Posted 08 December 2008 - 02:46
Η αφορμη για αυτο το ποστ βρισκεται εδω, εδω και εδω
Ακουσα πολλες φορες την καραμελα περι δημοκρατιας εδω μεσα...μπορει να ακουστει οποιαδηποτε αποψη οσο ακραια και αν ειναι...ομως γιατι τοσο μονοπλευρη η δημοκρατια σας?τελευταια φορα που τσεκαρα δημοκρατια δεν ηταν μονο να λεει ο καθενας οτι του κατεβαινει στο κεφαλι αλλα και να υπαρχει σεβασμος απεναντι στους νομους,τον συνανθρωπο και τα ανθρωπινα δικαιωματα...επισης τελευταια φορα που τσεκαρα εδω ηταν το anime.gr και οχι το 4chan...
Ισως εχω εγω το προβλημα που ακομα δεν εχω τοσο διεστραμενο χιουμορ ουτε τοση ανοχη απεναντι στην χονδροειδεστατη βλακεια αλλα μεχρι να τα αποκτησω,τετοιου ειδους δηλωσεις και συμπεριφορες θα με ενοχλουν...
οπως το ειπες // η δημοκρατια ειναι καραμελα //
εδω δημοκρατια ειναι να λες ελευθερα αυτο που θελουν να ακουσουν αυτοι .

Posted 08 December 2008 - 03:41
αυτο που ειπε ο/η αποπανω.
ειναι υπερβολικα αργο.
πιο αργο και απο το θανατο.
Edited by Pastor_Of_Muppets, 08 December 2008 - 03:47.
Posted 08 December 2008 - 09:58
[/κρυάδα οφφ]
ποιοι είναι αυτοί;
Posted 08 December 2008 - 10:10
οπως το ειπες // η δημοκρατια ειναι καραμελα //
συγγνωμη κιολας φιλε μου αλλα εγω απηυθυνα μια ερωτηση σε αυτους που θετουν τους κανονες σαυτο το φορουμ και δε νομιζω νασαι εσυ ενας απο αυτους...οποτε αν εχεις την καλοσυνη μην κανεις quote αυτα που λεω για να πεις τα δικα σου...τωρα γιατι δεν εχει απαντησει κανεις αυτο ειναι αλλο θεμα...αλλα πλεον συμβαινουν τοσα εκει εξω που ουτε και με πολυνοιαζει πλεον...
Posted 08 December 2008 - 10:27
για το 3ο θα πω ότι ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει/γράφει. και εκτίθετε στην κρίση των υπολοίπων...
Posted 08 December 2008 - 13:08
Posted 08 December 2008 - 13:13
ετσι ειναι αλλα δυστυχως αγαπητη Glastenen, το μονο που σε εχω δει να κανεις ειναι να παραπονιεσαι.απ' όσο κατάλαβα η mono αναφέρεται στο αιώνιο πρόβλημα που υπάρχει σε αυτό το φόρουμ, για το οποίο διαμαρτυρόμεθα (λιγότερο συχνά απ' όσο συχνά συμβαίνει) εγώ, η ερι και λίγος κόσμος ακόμα. όπου κάποιοι μας την λένε for pointing out the obvious and spoiling their wonderful time. guess what it is and you'll find a loli underneath the christmas tree.
αφου φαινεται οτι δεν σε απασχολει τιποτα αλλο εδω μεσα, και αφου σε χαλαει το να βρισκεσαι εδω, γτ καθεσαι?
Posted 08 December 2008 - 13:40
Posted 08 December 2008 - 13:54
επίσης υπάρχει πάντα ο ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ στους browsers. Ώστε να καταλαβαίνει περισσότερος κόσμος τι γράφεις [όχι μόνο εσύ αλλά και κάποιοι άλλοι]. Γιατί αν δεν το έχετε πάρει χαμπάρι εδώ δεν είναι ούτε MSN ούτε irc chat να βιάζεστε και να πατάτε κουμπακια στην τύχη μην τυχόν και δεν προλάβετε να μιλήσετε. Είναι φόρουμ ΕΝΑ ΓΡΑΠΤΟ ΜΕΣΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
όσο πιο σωστά και καθαρά γράφετε τόσο πιο πολύ θα σας παίρνει υπόψη του ο κόσμος...