Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#1456 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 16:29

Noμίζω αν αναλογιστεί κανείς ότι το σύνολο των post γίνεται στα ελληνικά το να υπάρχουν κάποιοι τίτλοι στα αγγλικά είναι μικρό κακό imo. Ιδιαίτερα αν αναλογιστούμε ότι γενικότερα το θέμα των anime είναι ένα θέμα "ξενόφερτο" και δεν ξεκίνησε από την Ελλάδα, οπότε βασικοί όροι στην ορολογία είναι λογικό να έχουν φτάσει στο ελληνικό κοινό μέσω της αγγλικής.
Επιπλέον θεωρώ ότι το να λέει κάποιος ότι μέσω της χρήσης της αγγλικής αποκλείεται μερίδα του forum, ή ότι οι τίτλοι δεν γίνονται κατανοητοί, είναι λίγο άτοπο καθότι αν κάποιος πράγματι δεν γνωρίζει αγγλικά είναι λίγο δύσκολο να έχει πρόσβαση σε manga και anime (και στο internet γενικότερα) όπου η συντριπτική πλειοψηφία τους δεν μεταφράζεται στα ελληνικά. Θα ήταν ίσως προτιμότερο ,εάν θέλουμε να προωθήσουμε την γλώσσα, μας ως πρώτο βήμα να ενθαρρύνουμε τους χρήστες να γραφουν σωστά ελληνικά .

Και κάτι γενικό, επειδή το παρατηρώ τώρα τελευταία αρκετά συχνά. Σίγουρα δεν εξαρτάται μόνο από την anime.gr team η "υγεία" του forum αλλά και από τους ίδιους τους χρήστες. Λογικό είναι λοιπόν και οι ίδιοι να βοήθουν τους καινούριους να εγκλιματιστούν πιο γρήγορα ή να επεμβαίνουν σε κάποιες καταστάσεις όσο περνάει από το keyboard τους. Όταν θέλουμε να κάνουμε μια παραίνεση σε κάποιον άλλο χρήστη όμως, καλό είναι να χρησιμοποιούμε ήπιους τόνους σε vms pms posts κοκ. Νομίζω οι πιθανότητες να συναιτιστεί κάποιος αυξάνονται πιο πολύ με το μέλι παρά με το μαστίγιο ne?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 24 Οκτώβριος 2008 - 16:38

#1457 LexKuro

LexKuro

Anime Newbie

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 16:34

παιδια εγω νομιζω οτι υα greeklish επρεπε να επιτρεποντε γιατι γραφω χρονια ετσι και μου ειναι αρκετα δυσκολο να το συνι8ισω και νομιζω πως και αλλοι 8α εχουν το ιδιο προβλημα

#1458 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 16:40

παιδια εγω νομιζω οτι υα greeklish επρεπε να επιτρεποντε γιατι γραφω χρονια ετσι και μου ειναι αρκετα δυσκολο να το συνι8ισω και νομιζω πως και αλλοι 8α εχουν το ιδιο προβλημα

Θα το συνηθίσεις man, σε όλους είναι λίγο δύσκολο στην αρχή αν έχουν μάθει σε greeklish. Μετά από λίγο καιρό όμως, ούτε καν θα σε απασχολεί...^^

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#1459 LexKuro

LexKuro

Anime Newbie

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 16:44

αυτο που πραγματικα μου τη σπαει ειναι το (ω) και τπ (υ) τα γραφω συνεχεια (θ) και (ς):P

#1460 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 16:48

κοιτα, σου υποσχομαι οτι αν μαθεις να γραφεις σωστα ελληνικα, θα σου παραγγειλω μια κουτα βελγικα γλυφιτζουρια απο το ιντερνετς

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1461 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 313 Δημοσιεύσεις:
  • Location札幌

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 17:24

...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ATANASHIOSU: 24 Ιανουάριος 2009 - 08:25

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#1462 LexKuro

LexKuro

Anime Newbie

• Members
  • 55 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2008 - 17:27

""κοιτα, σου υποσχομαι οτι αν μαθεις να γραφεις σωστα ελληνικα, θα σου παραγγειλω μια κουτα βελγικα γλυφιτζουρια απο το ιντερνετς""

δεν τροω πραγματα που χαλανε τα υπεροχα μου δοντια :P

#1463 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2008 - 01:05

ενα Thread πρεπει να φιαχτει που να λεει ποσο warning εχει ο καθενας μας

qzMHWHd.png

#1464 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2008 - 01:21

ενα Thread πρεπει να φιαχτει που να λεει ποσο warning εχει ο καθενας μας

Δεν νομιζω να μας ενδιαφερει ποσα warning εχει ο καθενας......:nosey:

#1465 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2008 - 01:31

δε με ενδιαφερει ποσα warning εχουν οι αλλοι,ποσα warning εχω εγω με ενδιαφερει.Και επειδη πολυ φοβαμε οτι μπορει να μην εχω δει κανενα που εχω φαει ας φιαχτει ενα thread να βλεπουν ολλοι ποσα warning εχει ο καθενας.Δεν υπαρχει αλλωστε και ενα με τις κιτρινες/κοκκινες καρτες για το adn???

qzMHWHd.png

#1466 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2008 - 07:59

Rin δεν είναι αυτός ο σκοπός του warning system. Από ότι βλέπω, έχεις ορθώς λάβει 20% warnings για spoiler tags. Τα warning του καθενός είναι προσωπικό θέμα, και δεν έχουν καμία σχέση με το ADN.

Μπορείς να δεις και εδώ το πόσο warning έχεις.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#1467 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2008 - 15:59

thanks dante

οντως τα warning ειναι προσωπικη υποθεση,απλα δε σκεφτηκα τη δημιουργεια Link που μπορεις να βλεπεις ποσα εχεις φαει,χωρις να βλεπουν οι αλλοι,για αυτο προτεινα Thread

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Rin: 30 Οκτώβριος 2008 - 16:16

qzMHWHd.png

#1468 AristidisK

AristidisK

The white power magician

• Members
  • 159 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2008 - 22:48

:tensai:Πάντος εγώ προτιμώ να γράφω στα greek!
[IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:A8OX73M6xu8g-M:http://www.justanimeltd.com/images/FullMetalAlchemistEng.jpg[/IMG]:king:THE BEST ALCHEMIST EVER.:chigau:
:mador2:Don't forget it:hehehe::kill4u::head:

#1469 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2008 - 01:07

:tensai:Πάντος εγώ προτιμώ να γράφω στα greek!

Τάσος Πάντος;

#1470 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2008 - 02:00

εμενα με ενοχλει οτι εδω και 25 μερες κοντα εχω μπορεσει να μπω στα σιτε 7 φορες γιατι μου βγαζει μεχρι και τωρα προβλημα...