Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#1441 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 24 October 2008 - 00:33

Λοιπόν ένα ακόμα μάλλον αρνητικό που εντόπισα μόλις τώρα. Αρκετοί τίτλοι θεμάτων είναι στα αγγλικά με αποτέλεσμα η αναζήτηση να γίνεται δύσκολη. Αν γίνεται γράφετε τους τίτλους των θεμάτων στα ελληνικά έτσι ώστε να μην υπάρχει μπέρδεμα.

Τι ακριβώς εννοείς ? Οι τίτλοι των θεμάτων είναι υποχρεωτικά στα ελληνικά από τότε που απαγορεύτηκαν τα greeklish.Σίγουρα δεν μπορούμε να αλλάξουμε έναν έναν, όλους τους τίτλους που είχαν γραφτεί μέχρι τότε :deadga6:

έχω ένα παράπονο... θέλω την συλλογή του adventurer και δεν μου την δίνουν...

Αλήτες...

E5VV38U.jpg

#1442 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 24 October 2008 - 00:47

Εννοεί πχ The Black Hole,Hall Of Fame κτλ

Posted Image

#1443 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 313 posts
  • Location札幌

Posted 24 October 2008 - 04:17

...

Edited by ATANASHIOSU, 24 January 2009 - 08:27.

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#1444 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 24 October 2008 - 11:09

Το πρόβλημα που λες είναι γνωστό, και ψάχνουμε λύση, αλλά υπάρχει ένα workaround προς το παρόν, απλά πατάς και δεύτερη φορά το post message button.

μολις παρατηρησα οτι διωρθωθηκε το προβλημα,thanks σσε ολους τους admin/mod :)

arigatou :)

qzMHWHd.png

#1445 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 24 October 2008 - 14:03

Αυτό ακριβώς εννοώ. Για παράδειγμα το θέμα για Ιαπωνία είναι It's all about Japan. Θα μπορούσε να γίνει τα πάντα για Ιαπωνία.

Άλλα παραδείγματα.

J-Doramas (Live Action Japanese TV series)
Ιαπωνικές τηλεοπτικές σειρές δράσεις

The art of japanese swordmaking
Η τέχνη της δημιουργίας Ιαπωνικών σπαθιών

So you wanna learn Japanese?!! Then check this!!!
Ώστε θέλετε να μάθετε Ιαπωνικά;! Δείτε αυτό!!!

Working/Living in Japan
Δουλεύοντας/ Ζώντας στην Ιαπωνία

Japanese food and drinks!
Ιαπωνικά φαγητά και ποτά

Modern Japan-Ganguro girls
Σύγχρονη Ιαπωνία- Ganguro girls

Japanese Idol of the day!
Το Ιαπωνικό είδωλο της μέρας

Suicide in Japan
Αυτοκτονία στην Ιαπωνία

J-Dramas Recommendation List
Λίστα προτάσεων J-Dramas

Όσοι θέλουν να γράφουν στα αγγλικά ας γράφουν σε κάποιο ξένο forum. Ας κρατήσουμε αυτό στα ελληνικά. Υπάρχουν άτομα που ίσως δεν ξέρουν καλά αγγλικά ή άλλα που όταν ψάχνουν βάζουν ελληνικές λέξεις αναζήτησεις. Καλό θα ήταν να απαγορευτεί η δημιουργία θεμάτων στα αγγλικά. Δε νομίζω να υπάρχει λόγος για τόση ξενομανία; Ειδικα όταν υπάρχουν ελληνικές λέξεις.

Δε νομίζω ότι υπάρχει δα τόσο πρόβλημα και το έχουμε συζητήσει χίλιες φορές το θέμα, πόσο άλλο δηλαδή? Δηλαδή αν πούμε ''Λίστα προτάσεων για J-Dramas'' δεν θα υπάρχει το ίδιο πρόβλημα? Και μετά θα έρθει κάποιος άλλος και θα ζητάει να το λέμε ''Λίστα προτάσεων για Ιαπωνικές σειρές'' λές και όποιος ασχολείτε με το θέμα δεν ξέρει ότι τα λέμε J-Dramas, ή λές και ακόμη και όσοι ξέρουν΄λίγα αγγλικά δεν καταλαβαίνουν έστω λέξεις σαν το modern για παράδειγμα. Ακόμη και σε ποστ όπου χρησιμοποιούνται τα αγγλικά υπάρχει λόγος που γίνεται αυτό, δεν είναι θέμα ξενολατρείας. Μην λέμε πάλι τα ίδια, στη χειρότερη κάντε ψηφοφορία για αυτό να ηρεμίσει όλος ο κόσμος :frozen:
Posted Image

#1446 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 24 October 2008 - 14:10

fuck yeah!

πλακίζω...

#1447 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 24 October 2008 - 14:12

πλακίζω...

Don't tell me that you're "joking"... :terror2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1448 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 313 posts
  • Location札幌

Posted 24 October 2008 - 14:31

...

Edited by ATANASHIOSU, 24 January 2009 - 08:27.

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#1449 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 24 October 2008 - 14:56

Δυο απο τα θεματα που εβαλες ειναι δικα μου.. Να σου πω δεν ξερω γιατι μου ηρθε και τα εκανα στα αγγλικα εκεινη την ωρα... Απλα συνεβη.. Δεν το θεωρησα σημαντικο, αφου ειναι πιο σημαντικο για μενα να την μιλαμε σωστα την γλωσσα οταν την μιλαμε, και να μην αντικαταστησουμε μονιμα καποιες ελληνικες λεξεις με αγγλικες.

Δεν εχω αντιρηση ομως σε μια προτροπη να γινονται τα θεματα στην ελληνικη και μονο. Προτροπη ομως, οχι κανονας, αφου ειδικα σε θεματα διαδικτυου και ανιμε καποια πραγματα μπορεις να τα πεις μονο στα αγγλικα.
Posted Image

#1450 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 24 October 2008 - 14:58

Φονιάδες ! Δολοφόνοι ! Δολοφονήσατε το rep system.

Καλά κάνατε.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1451 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 24 October 2008 - 15:22

Δεν επρεπε να πειραξετε τα tags...
μονο σε μια περιπτωση εχω δει να πεφτει spam...
και εκει χειροτερο σπαμ ηταν το ιδιο το thread...
καλυτερα θα ηταν να υπαρχει μεγαλυτερος ελεγχος στην δημιουργια των offtopic...
δηλαδη πριν ξεκινησει ενα να εχει παρει αδεια απο καποιο admin/mod

#1452 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 24 October 2008 - 15:22

Φονιάδες ! Δολοφόνοι ! Δολοφονήσατε το rep system.

Καλά κάνατε.

Συναδελφε, +1 για το σχολιο σου, αλλα αφου εχουμε μια ευκαιρια να κανουμε ενα θετικο σχολιο για μια αλλαγη στο φορουμ, ας το κανουμε στο ερημο το Τι με φτιάχνει σε αυτό το forum; που εχει γεμισει αραχνες :

έχω ένα παράπονο... θέλω την συλλογή του adventurer και δεν μου την δίνουν...

Your soul is neither ready for this danger nor worthy of this honor :hehehe:

Εγω εχω δει τουλαχιστον πεντε τις τελευταιες βδομαδες:emptyonexg1:

Edited by Adventurer, 24 October 2008 - 15:32.

Posted Image

#1453 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 24 October 2008 - 15:31

και εκει χειροτερο σπαμ ηταν το ιδιο το thread...

Eγώ έχω δει και σε άλλες. Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα,
το θέμα είναι πως κάποιοι χρησιμοποιούσαν το tag system για να "την πουν" σε συμφορουμιστές τους. Πλέον δεν μπορούν, problem solved. Έτσι και αλλιώς είναι σωστότερο να οριοθετεί ο OP ποιά tags ανταποκρίνονται καλύτερα στο thread που ανοίγει.

καλυτερα θα ηταν να υπαρχει μεγαλυτερος ελεγχος στην δημιουργια των offtopic...
δηλαδη πριν ξεκινησει ενα να εχει παρει αδεια απο καποιο admin/mod

Nope, thats content moderation.
Νοιώθουμε πως τα μέλη μας θα πρέπει να έχουν την δυνατότητα να ανοίξουν ένα θέμα που θέλουν χωρίς άλλους περιορισμούς και προαπαιτούμενα από αυτά που αφορούν τους κανόνες λειτουργίας του forum μας. Στην περίπτωση που κάποιο topic δεν συμφωνεί με τους κανόνες μας, απλά κλειδώνεται. Και, as an added bonus, τα μέλη μας μπορούν να δουν τους λόγους για τους οποίους κάποιο topic κλειδώνεται, ώστε να παραδειγματιστούν για το μέλλον.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#1454 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 313 posts
  • Location札幌

Posted 24 October 2008 - 15:38

...

Edited by ATANASHIOSU, 24 January 2009 - 08:29.

#1455 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 24 October 2008 - 16:06

Η χρήση αγγλικών στους τίτλους, χωρίς να είναι υποχρεωτική, βοηθάει στο search optimization. Καλή, χρυσή η ελληνική γλώσσα, αλλά για μηχανές αναζήτησης δεν κάνει. Φανταστείτε να ψάχνετε ένα thread που είχε τίτλο "Δουλευοντας στην Ιαπωνια", και να μην μπορείτε να το βρείτε επειδή εσείς τονίζετε τις λέξεις όταν τις γράφετε. Ή ο τίτλος αντί για "δουλεύοντας" να έχει το λανθασμένο "δουλεύωντας" κι εσείς να γράφετε το σωστό. Στα αγγλικά είναι πιο δύσκολο να κάνει λάθος, και αυτός που ανοίγει το thread, και αυτός που το ψάχνει. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι θα απαγορεύσουμε τα ελληνικά στους τίτλους. Απλά επισημαίνω ένα μεγάλο πλεονέκτημα που ίσως να αγνοείτε.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||