Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#1426 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 22 October 2008 - 16:50

τι με ενοχλει στο φορουμ?
αυτα:
Spoiler:
I could do this all day.
το φορουμ ειναι για Animu και Mangu.
ναι ομορφο το σπαμαρισμα.
Δεν εχω "κατι" με τα παιδια που δημιουργουν τετοιου ειδους θεματα,αλλα πιστευω καλιστα οτι αυτα μπορουσαν να τα συζητησουν και με τους οποιους real life friends (imaginary or not) χωρις να καθομαστε να αναλυουμε την εκαστοτε πολιτικη /θρησκευτικη/πολιτισμικη ερωτηση (πες με πολλες φορες και ΜΑΛ@ΚΙΑ) που μας εκατσε μονο και μονο για τη δημιουργια σουσουρου και trolling.

come on people.
we are better than this.
οντως το site δεν ειναι οπως το αφησα.

αν στην τελικη θελετε να ρωτησετε κατι τοσο που αν δεν το κανετε θα σκασετε καντε το σε κατι τετοιο

Edited by Phantom Duck, 23 October 2008 - 18:30.
Links Fixed

Posted Image

#1427 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 22 October 2008 - 17:04

fail hyper linking is fail...:hahaha:

αφου ειστε τοσο εξυπνοι γιατι δεν ανοιγετε εσεις τοπικς να μιλαμε εκει?

ΥΓ με το συμπαθειο κι ολας.

Με το συμπάθειο κιόλας, αλλά
μετά από ατάκες του στυλ:

να πουλησετε το φορουμ σε ενα ιδιωτη να βαλει ταξη, τι χαζη ειναι η ΝΔ? lol

Εγω παντος εχω να πω πως τα θεματα στο Ανιμε γενικα που τσεκαρω εγω, ειναι τοσο ασοβαρα οσο σοβαρα ειναι τα ανιμε που σηζητιουντε εκει, ποιον θα πλακωνες ποιον θα κανες φιλο κλπ, οσο καλη διαθεση και να χεις σπανια βρισκω κατι καλο να ποσταρω.

Βασικα θα προτεινα μερικες λυσεις για το φορουμ οπως:

Αλλαγη ονοματος κατι σαν off topik .gr

ή επισης μιας και η συνθηεια δεν αλλαζει και ισως πολοι να χουν κανει bookmark την οφφτοπικ σελιδα του animegr να ανοιγουμε εκει κανα θεμα για ανιμε, να δειτε τι καλα που θα παει.

..., καθώς και τα θέματα που πας και ανοίγεις σε θεματικό forum, περιμένεις να μην σου κάνει πλάκα και ο άλλος?...:stubborn:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#1428 Batman D

Batman D

Anime Newbie

• Members
  • 48 posts

Posted 22 October 2008 - 17:10

H πλακα ειναι παντα δεκτη εφ οσον ειναι καλοπροαιρητη.
HARD WORK SURPASS TALENT :chigau:

#1429 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,795 posts

Posted 22 October 2008 - 18:39

LOL το site έχει 86 views από Artic Region :P

rsrGbGx.gif

#1430 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 22 October 2008 - 19:53

LOL το site έχει 86 views από Artic Region :P

Ρε εδώ μας επισκέπτονται 15 φορές περισσότεροι Κορεάτες παρά Ιάπωνες...για την Αρκτική θα κολλήσουμε? :hahaha:

Jh0Lmx3.png

#1431 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 22 October 2008 - 21:43

κάνουμε θραύση στην Κορέα ε;

#1432 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 23 October 2008 - 07:29

Υep, επίσης επιβεβαιώνεσαι απόλυτα θείο, το Βέλγιο βρίσκεται επίσης πολύ ψηλά στην κατάταξη...:hahaha:

http://www.anime.gr/forums/psistats.php?do=regions

Jh0Lmx3.png

#1433 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 23 October 2008 - 09:56

http://www.anime.gr/forums/psistats.php?do=regions

[off topic]
τα link για τις χωρες βγαζουν στο site της CIA:terror2:
[/off topic]

#1434 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 23 October 2008 - 14:45

τι με ενοχλει στο φορουμ?
αυτα:

Spoiler:
I could do this all day.
το φορουμ ειναι για Animu και Mangu.
ναι ομορφο το σπαμαρισμα.
Δεν εχω "κατι" με τα παιδια που δημιουργουν τετοιου ειδους θεματα,αλλα πιστευω καλιστα οτι αυτα μπορουσαν να τα συζητησουν και με τους οποιους real life friends (imaginary or not) χωρις να καθομαστε να αναλυουμε την εκαστοτε πολιτικη /θρησκευτικη/πολιτισμικη ερωτηση (πες με πολλες φορες και ΜΑΛ@ΚΙΑ) που μας εκατσε μονο και μονο για τη δημιουργια σουσουρου και trolling.

come on people.
we are better than this.
οντως το site δεν ειναι οπως το αφησα.

αν στην τελικη θελετε να ρωτησετε κατι τοσο που αν δεν το κανετε θα σκασετε καντε το σε κατι τετοιο

Κι ενιωθα και τυψεις για την απουσια μου απο το φορουμ τον τελευταιο καιρο..
Πομ καλε μου, ξερεις ποια ηταν η αντιδραση μου οταν αντικρυσα παλι το φορουμ?
απλα

Facepalm.
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#1435 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 313 posts
  • Location札幌

Posted 23 October 2008 - 18:15

...

Edited by ATANASHIOSU, 24 January 2009 - 08:28.

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#1436 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 23 October 2008 - 20:54

το reputation system οπως γνωριζουμε ειναι ευαλωτο σε abuse απο haters. Επισης δεν νομιζω οτι προσφερει δα και κατι ουσιαστικο στο φορουμ.

Ειναι εφικτο να αντικατασταθει με ενα "thanks" συστημα? Το εχω δει σε αρκετα φορουμς. Αν σου αρεσει κατι που εχει γραψει καποιος, πατας το "thanks" κουμπι και απλα αναγραφεται στο ποστ του οτι του εχουν δωσει thanks για το ποστ αυτο. Και abuse δεν μπορει να γινει, και δεν χρειαζονται πια τα ποστ της μιας σειρας του τυπου "μπραβο ωραιο thread"

O Phantom ξερει γιατι μιλαω αφου χρησιμοποιειται ευρεως στο greekcomics φορουμ. Απλα δεν ξερω αν μπορει να προστεθει σε αυτο το φορουμ.
Posted Image

#1437 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 23 October 2008 - 21:02

Αν φύγει το reputaion, σίγουρα δεν θα αντικατασταθεί από το thanks. Είναι τεράστιο οπτικό spam να βλέπεις κάτω από κάθε post πόσοι δώσανε thanks σ' αυτό το post. Εκεί κι αν γίνεται abuse.

Η μόνη άλλη διαφορά που έχει το thanks από το reputation είναι ότι στο thanks δεν υπάρχει αρνητική επιλογή. Τώρα αν κάποιος μαζεύει πολλά αρνητικά reputations και δυσανασχετεί μ' αυτό, πιθανότατα πρέπει να σκεφτεί ότι γράφει πράγματα που οι υπόλοιποι δεν θέλουν να διαβάζουν.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1438 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 23 October 2008 - 21:09

Τώρα αν κάποιος μαζεύει πολλά αρνητικά reputations και δυσανασχετεί μ' αυτό, πιθανότατα πρέπει να σκεφτεί ότι γράφει πράγματα που οι υπόλοιποι δεν θέλουν να διαβάζουν.

μπηχτη ηταν αυτη?

εχω "much to be proud of" rep ακομα και με μπολικες κοκκινες. Οποτε πολλοι περισοτεροι ειναι ευχαριστημενοι με αυτα που γραφω..

:wis:

τεσπα, καλυτερα βγαλτε το τελειως το rep system. Αλλωστε αυτο το φορουμ δεν ειναι popularity contest.
Posted Image

#1439 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 23 October 2008 - 21:21

Τώρα αν κάποιος μαζεύει πολλά αρνητικά reputations και δυσανασχετεί μ' αυτό, πιθανότατα πρέπει να σκεφτεί ότι γράφει πράγματα που οι υπόλοιποι δεν θέλουν να διαβάζουν.

Η ότι υπάρχουν πολλές φορές κομπλεξικά άτομα που χρησιμοποιούν το reputation system για να "την πουν" σε κάποιο άλλο μέλος.
Αυτό το βλέπω συχνά τελευταία...

Για το θέμα του reputation έχει δίκιο ο ayuman, πράγματι έχει στο παρελθόν χρησιμοποιηθεί ως flaming platform και μόνο από πολλούς και διάφορους. Η ως μέσο επιβράβευσης των flammers από άλλα μέλη...Επιπρόσθετα, είμαστε και ανίκανοι να το κάνουμε να δουλέψει σωστά μέχρι τώρα, είτε με προβλήματα στην απεικόνιση των points, είτε με προβλήματα javacript στην κατάθεση του reputation.

Μια λύση θα ήταν να αφαιρέσουμε την δυνατότητα να δίνουν τα μέλη αρνητικό reputation, αν και λίγα θα κατάφερνε μιας και το flaming γίνεται συνήθως μέσω των reputation comments.
Θα μπορούσαμε να τα αφαιρέσουμε και αυτά, αλλά τότε θα ευνουχιζόταν εντελώς ως feature. Σε κάθε περίπτωση, ένα σύστημα παρόμοιο με αυτό που αναφέρεις ayu-mania δεν θα μας χρησίμευε, μιας και αφορά κυρίως τεχνικά forums και threads που αναφέρονται σε τεχνική υποστήριξη κτλ...

Θα δούμε τι θα κάνουμε, duly noted...

Jh0Lmx3.png

#1440 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 posts

Posted 23 October 2008 - 22:09

αμα spammara θα είχα πολλά παράπονα αλλά... εδώ γράφω την εβδομάδα μια φορά οπότε όλα καλά μου φαίνονται ^^:oo:
έχω ένα παράπονο... θέλω την συλλογή του adventurer και δεν μου την δίνουν...
Posted Image

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey: