Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#826 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 12 May 2008 - 00:01

Εγω παντως αυτο το πλην που εχω πολυ θα ηθελα να μαθω ποιος το εκανε:kill4u:
αν και ειχε καποιο δικιο:emptyonexg1:

Αληθεια καποιου αλλου το rep πως το βλεπεις?:hmmm:

#827 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 12 May 2008 - 00:07

Αληθεια καποιου αλλου το rep πως το βλεπεις?:hmmm:

Δεν μπορεις να το δεις.

#828 Cougar

Cougar

Anime Freak

• Members
  • 325 posts

Posted 12 May 2008 - 00:26

Μπορείς να δεις και καλά μία γενική περιγραφή του rep του, αν πας το ποντίκι σου πάνω στο πράσινο τετραγωνάκι κάτω από το Location/Age/Post αριστερά στο profile ενός χρήστη...

moving_movies_foto_9_thesout_gr.gif

#829 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 12 May 2008 - 01:55

Οχι γιατι αν δεν ηταν θετικο το rep αλλα αρνητικο τοτε μαλλον δεν θα ειχες και την καλυτερη διαθεση απεναντι του και αυτο θα χαλαγε την ατμοσφαιρα του forum.Αλλα και θετικο να ηταν παλι δεν θα επρεπε να φαινεται ποιος το εδωσε γιατι μπορει εσυ να ηθελες να του το ανταποδωσεις,να το εκανε και αυτος με την σειρα του και να συνεχιζοταν ετσι ενας αεναος κυκλος ανταλλαγης reputation.That wouldn't be good:nosey:

Ααααα. Δεν είχα ιδέα ότι δίνεις και negative rep(πως φαίνεται ο άνθρωπος που δεν έχει δώσει ποτέ). Άρα πλέον μπορώ να πω ότι συμφωνώ με την ανωνυμία.

Posted Image

#830 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 12 May 2008 - 02:04

Εγώ πάντως μια φορά που πήρα ένα αρνητικό, ήταν όταν είχα βάλει ένα link σε torrent για την σειρά Naruto και κάποιος/κάποια κύριος/κυρία μου έβαλε αρνητικό rep επειδή λέει είναι παράνομο. Δηλαδή αναρωτιέμαι ποιος/ποια βρίσκεται σε αυτό το forum που ΔΕΝ βλέπει fansubbed anime και περιμένει να τα αγοράσει (ειδικά για μια μεγάλη σειρά όπως το Naruto) :sigh2:
phmava.php

#831 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 12 May 2008 - 05:39

Καλα,εδω εχουν μπει και αρνητικα reputation ακομα και για οπαδικους λογους,τι να λεμε τωρα:confused:

#832 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 12 May 2008 - 05:54

Επίσης με ενοχλεί που η συνήθεια νικά τη λογική π.χ.

Δηλαδή αναρωτιέμαι ποιος/ποια βρίσκεται σε αυτό το forum που ΔΕΝ βλέπει fansubbed anime και περιμένει να τα αγοράσει

Τα κεφαλαία απαγορεύονται. Για έμφαση βάζουμε bold.
Κι εμένα μου έχει ξεφύγει μερικές φορές και κάνω edit για να αλλάξω αυτό(άμα το προσέξω)

P.S. Το παρών post δεν αποτελεί παράπονο ακριβώς απλά δεν είναι κακό να υπενθυμίζουμε κάποια πράγματα

Posted Image

#833 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 12 May 2008 - 10:23

Επίσης με ενοχλεί που η συνήθεια νικά τη λογική π.χ.

Τα κεφαλαία απαγορεύονται. Για έμφαση βάζουμε bold.
Κι εμένα μου έχει ξεφύγει μερικές φορές και κάνω edit για να αλλάξω αυτό(άμα το προσέξω)

P.S. Το παρών post δεν αποτελεί παράπονο ακριβώς απλά δεν είναι κακό να υπενθυμίζουμε κάποια πράγματα

Δεν είναι η συνήθεια που νικάει την λογική στην συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά η λογική που νικάει την τυπολατρία.

Ο κανόνας στον οποίο αναφέρεσαι προφανώς είναι αυτός:

Μη γράφετε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ούτε τον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και το περιεχόμενό του. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που καλείται να διαβάσει το μήνυμα σας, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε με μέτρο έντονους (bold) χαρακτήρες.

Από την εμπειρία μου γενικά σε forums αυτό που απαγορεύεται είναι το να χρησιμοποιείς συνέχεια κεφαλαία, επειδή εκτός των άλλων δείχνει ότι φωνάζεις. Στην συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια οι mods σκέφτηκαν να βάλουν και αυτόν τον κανόνα, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν τον είχα προσέξει τόσο καλά για τον λόγο ότι πολύ απλά δεν βρίσκω κάποιον λογικό λόγο να μου απαγορεύσουν τα κεφαλαία σε περιπτώσεις όπως η παραπάνω. Διότι εγώ όταν χρησιμοποιώ κεφαλαία όντως θέλω να δείξω ότι φωνάζω (εκτός αν αυτό απαγορεύεται). Οπότε για να τελειώνομε μιας και είμαστε και στο κατάλληλο thread ας μου πει κάποιος mod/admin αν όντως πρέπει να αποφεύγονται τα κεφαλαία δια ροπάλου, να το ξέρω από εδώ και πέρα (παρόλου που μου φαίνεται υπερβολικό σαν κανόνας).
phmava.php

#834 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 12 May 2008 - 19:44

Που μου κανουν συνεχεια μα συνεχεια remove το signature...ελεος δηλαδη...αυτο τουλαχιστον αν το κρατησω?? ειναι λιγο πιο μεγαλο απο το κανονικο!!..αλλα ελεος παλι....τοση αυστηροτητα....:mador2:

Tiger-stock-blog-header.jpg

#835 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 12 May 2008 - 20:00

Όχι και λίγο... σχεδόν διπλάσιο από το μέγιστο επιτρεπτο όριο είναι. :oo:

Διάβασε τους κανόνες, για να καταλάβεις γιατί τις αφαιρούμε. Δεν το κάνουμε για να περνάει η ώρα μας, ούτε σου έχουμε άχτι.

:arrow: Υπογραφές (Signatures)

--Το συνολικό πλάτος εικόνων ΚΑΙ κειμένου στην υπογραφή σας δεν πρέπει να ξεπερνά τα 700 pixels.

--Το συνολικό ύψος εικόνων ΚΑΙ κειμένου στην υπογραφή σας δεν πρέπει να ξεπερνά τα 250 pixels.

--Το συνολικό μέγεθος εικόνων στην υπογραφή σας δεν πρέπει να ξεπερνά τα 100 KB.

--Αν θέλετε να βάλετε στην υπογραφή σας μια εικόνα που ξεπερνά τις επιτρεπόμενες διαστάσεις (αλλά δεν ξεπερνά το επιτρεπόμενο μέγεθος), τότε μπορείτε να την βάλετε κρύβοντας την μέσα σ' ένα spoiler tag. Έχετε υπόψην σας ότι το spoiler button έχει ύψος 20 pixels, οπότε αν θέλετε και εικόνα εκτός spoiler tag, φροντίστε να μην ξεπερνάει τα 230 pixels σε ύψος.

--Animated υπογραφές επιτρέπονται.

-- Απαγορεύεται ρητά η διαφήμιση εμπορικών ή μη προϊόντων και υπηρεσιών μέσω links ή banners τοποθετημένα στην υπογραφή. Σε αυτή την περίπτωση οι υπογραφές θα αφαιρούνται με ταυτόχρονη ειδοποίηση του παραβάτη.

-- Οι υπογραφές που ξεπερνάνε το όριο και δεν τροποποιούνται παρά τις παραινέσεις/υποδείξεις των mods θα τροποποιούνται/σβήνονται.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#836 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 12 May 2008 - 20:16

Ναι το ξερω βρε παιδια!!! εχετε δικιο...αλλα αυτο εστω....plz...??Καποια ελπιδα??!!
Ειναι μικρουλη...και πιστευω δεν κολλαει το forum!!! τεσπα ..καντε το remove αν ειναι!!

#837 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 12 May 2008 - 20:24

Κι εμένα μου έχουν δώσει αρνητικό reputation για χαζούς λόγους. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό :beaten:

Τα κεφαλαία καλό θα ήταν να αποφεύγονται όμως δεν υπάρχει πρόβλημα αν τα χρησιμοποιείς για να δώσεις έμφαση σε μία λέξη όπως το παραπάνω post του phm. Αν είναι για παραπάνω από μία-δυο λέξεις καλό θα ήταν να χρησιμοποιούνταν το bold, τα italics, ή τα underlined, αλλά για μία λέξη δεν τρέχει τίποτα :drink:
Το παραπάνω κείμενο στους κανόνες μπήκε κυρίως για άτομα που έγραφαν εξ' ολοκλήρου με κεφαλαία, χωρίς βέβαια να σημαίνει πως δεν είναι κουραστικό και στα υπόλοιπα posts.

Όσο για τις υπογραφές επειδή είχαμε διάφορα προβλήματα κατά καιρούς, έχουμε κάνει και ξεχωριστό thread στο forum feedback. http://www.anime.gr/forums/forum-feedback/3525-%D5%F0%EF%E3%F1%E1%F6%DD%F2-%EC%E5%EB%FE%ED-2.html#post125932
Συγκεκριμένα LastQuincy η υπογραφή σου πολλές φορές (απ' ό,τι θυμάμαι
τουλάχιστον) ήταν 4τραπλάσια σε filesize, ενώ αυτή που έχεις τώρα είναι 200Kb αντί για 100kb που είναι το επιτρεπόμενο όριο. Προφανώς είσαι εκτός ορίων και πρέπει να την αφαιρέσεις :emptyonexg1:

Edited by Phantom Duck, 12 May 2008 - 20:43.

E5VV38U.jpg

#838 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 12 May 2008 - 20:31

Okiez...i'll keep this...i like it very much anyway!!:P

#839 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 13 May 2008 - 15:51

Το δικο μου παραπονο ειναι που τα περισσοτερα μελη γραφουν παραξενα πραγματα αντι για την πραγματικη τους τοποθεσια στο προφιλ τους. Με αυτον τον τροπο μπορει με καποιο μελος που συμπαθουμε να ειμαστε στην ιδια πολη αλλα να μην το ξερουμε, ενω αν το ξεραμε να μπορει να καναμε και παρεα. Ρε παιδια, μια οικογενεια ειμαστε ολοι οι ανιμετζηδες, γιατι να μην γνωριζουμε ποιοι ειμαστε στην ιδια πολη;:emptyonexg1:
Posted Image

#840 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 13 May 2008 - 16:14

για τον ιδιο λογο που δεν εχουμε account με τα πραγματικα μας ονοματα. για το βιτσιο, και τα γουστα μας

1345977285497_zps066ae44a.jpg