Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;
Posted 09 May 2008 - 08:47
Posted 09 May 2008 - 08:52
Posted 09 May 2008 - 08:58
για πάντε διάβασε την πρώτη σελίδα του portal να δεις που πήγαν.
Posted 09 May 2008 - 09:03
Posted 09 May 2008 - 11:47
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 09 May 2008 - 14:35
Posted 11 May 2008 - 19:26
Με ενοχλεί το ότι αν κάποιος κάνει add στο reputation σου, σου λέει που και πότε ακόμα και γιατί(αν έχει γράψει κάποιος) αλλά όχι ποιος...
This.Τα reputations επίτηδες φτιάχτηκαν ανώνυμα, για να μην δημιουργούνται rep wars.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 11 May 2008 - 19:37
Posted 11 May 2008 - 20:10
*baka mode on*
kapoios na mou metafrasei ta 3 parapano posts?Mporei
[right]Εγκο ντεν καταλαμπε τίποτα Ο_ο
[/right]
Τί είναι το reputation? Για ποιό site μιλάτε*scratching head*
Posted 11 May 2008 - 20:29
Himawarinosekai για αυτό το forum μιλάμε. Στα post σου κάτω αριστερά δεν έχει ένα εικονίδιο με έναν ζυγό???? Άμα πας από πάνω θα σου γράψει "add to (username)'s reputation". Σκέψου το σαν το συστηματάκι με τα thumps up/down στο youtube(τουλάχιστον έτσι το έχω καταλάβει εγώ)
Posted 11 May 2008 - 20:52
Himawarinosekai για αυτό το forum μιλάμε. Στα post σου κάτω αριστερά δεν έχει ένα εικονίδιο με έναν ζυγό???? Άμα πας από πάνω θα σου γράψει "add to (username)'s reputation". Σκέψου το σαν το συστηματάκι με τα thumps up/down στο youtube(τουλάχιστον έτσι το έχω καταλάβει εγώ)
Ευχαριστώ! Δηλαδή αντί να πεις σε κάποιον μπράβο συμφωνώ και να γεμίζεις τον τόπο με άχρηστα ποστσ σαν αυτό που γράφω τώρα, μπορείς απλά να κάνεις ένα add to reputation...ε?
Posted 11 May 2008 - 23:36
Οχι γιατι αν δεν ηταν θετικο το rep αλλα αρνητικο τοτε μαλλον δεν θα ειχες και την καλυτερη διαθεση απεναντι του και αυτο θα χαλαγε την ατμοσφαιρα του forum.Αλλα και θετικο να ηταν παλι δεν θα επρεπε να φαινεται ποιος το εδωσε γιατι μπορει εσυ να ηθελες να του το ανταποδωσεις,να το εκανε και αυτος με την σειρα του και να συνεχιζοταν ετσι ενας αεναος κυκλος ανταλλαγης reputation.That wouldn't be good:nosey:Ναι αλλά δε θα μπορούσε να σου έρχεται τουλάχιστον ένα mail να σου λέει ποιος ώστε να μπορείς κι εσύ να τον ευχαριστήσεις????
Posted 11 May 2008 - 23:50
Οχι γιατι αν δεν ηταν θετικο το rep αλλα αρνητικο τοτε μαλλον δεν θα ειχες και την καλυτερη διαθεση απεναντι του και αυτο θα χαλαγε την ατμοσφαιρα του forum.Αλλα και θετικο να ηταν παλι δεν θα επρεπε να φαινεται ποιος το εδωσε γιατι μπορει εσυ να ηθελες να του το ανταποδωσεις,να το εκανε και αυτος με την σειρα του και να συνεχιζοταν ετσι ενας αεναος κυκλος ανταλλαγης reputation.That wouldn't be good:nosey:
Βέβαια με αυτή τη λογική πάλι κάποιος μπορεί να στείλει pm ότι έδωσε reputation,και έτσι ο κύκλος να ξεκινήσει...
Posted 11 May 2008 - 23:53