Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#766 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 17:54

Ρε παιδια το πρωι δεν μαλωνατε για τα κοριτσια.
Τωρα πως φτασαμε εδω.
Εμενα παντοτε με αρεζαν οι γυναικοκαυγαδες τωρα τι αισχος ειναι αυτο.
Αντε τελειωνετε.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#767 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 18:05

Το λάθος σου είναι ότι νομίζεις πως όλοι σκέφτονται όπως εσύ.Εγώ π.χ. αν δω κάποιον 15χρονο ή λιγότερο να μπορεί να εκφέρει γνώμη που να είναι σωστή και εμπεριστατωμένη δεν θα πάω να το παίξω ανώτερος επειδή είμαι μεγαλύτερος ή κάτι τέτοιο.Μαγκιά του αν είναι μικρότερος και ξέρει να μιλάει πιο καλά από εμένα.Από κει και πέρα το να κατηγοριοποιούμε τους πάντες λόγω ηλικίας και μόνο είναι τελείως κομπλεξικό,αν μη τι άλλο...Αυτό έχει πει ο Kon_Okami 100 φορές και συνεχίζει να το λέει...

Αφου δεν εχετε καταλαβει γιατι θεωρω ( και βασισμενος σε τι ) πως η ηλικια παιζει ρολο τοτε ισως οντως να παιζει ρολο αλλιως μαλλον θα ειχατε καταλαβει ολα οσα λεω.
Οπως ειπα σεβαστες οι αποψεις αλλα δεν ειμαι και αναγκασμενος να τις συμμεριζομαι. Απλα με αφηνουν αδιαφορο ειδικα εφοσον τοση ωρα μετα και μερικοι εχουν μεινει κολημενοι σε οσα ελεγαν μη θελωντας να κατανοησουν καποια πραγματα.
Αυτα απο μενα, αλλαξτε τωρα θεμα γιατι ο κοσμος θελει αλλα.

#768 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 18:15

Αφου δεν εχετε καταλαβει γιατι θεωρω ( και βασισμενος σε τι ) πως η ηλικια παιζει ρολο τοτε ισως οντως να παιζει ρολο αλλιως μαλλον θα ειχατε καταλαβει ολα οσα λεω.
Οπως ειπα σεβαστες οι αποψεις αλλα δεν ειμαι και αναγκασμενος να τις συμμεριζομαι. Απλα με αφηνουν αδιαφορο ειδικα εφοσον τοση ωρα μετα και μερικοι εχουν μεινει κολημενοι σε οσα ελεγαν μη θελωντας να κατανοησουν καποια πραγματα.
Αυτα απο μενα, αλλαξτε τωρα θεμα γιατι ο κοσμος θελει αλλα.

Οk,απλά αν δεν θες καν να συζητήσεις φέρε ένα μαστίγιο και πες "ότι λέω ισχύει και τέλος".Τέσπα,όντως τέλος το θέμα,γιατί και συ γράφεις όσα λέμε στα άγραφα,κάνουμε και μεις το ίδιο και απλά συζητάμε για ανούσιο λόγο.

#769 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 18:19

Δεν ειπα οτι ισχυει και τελος απλα τοση ωρα λεω λεω λεω και εσεις συνεχιζετε τα δικα σας αγνοοντας οσα σας λεω οποτε να συνεχισουμε τι ? Μια ανουσια συζητηση οπως λες και εσυ ? Δεν υπαρχει λογος.

#770 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 19:52

Βασικά το ίδιο το τόπικ κατέληξε να είναι ενοχλητικό και λυπηρό ταυτόχρονα.

I've seen this before...

Δεν θα ασχοληθώ με το θέμα ελληνικών-αγγλικών
Το μόνο που θέλω να σχολιάσω είναι το θέμα με τις ηλικίες
HellasVagabond, πραγματικά δεν μπορείς να ξέρεις τι σκατά έχει φάει κάποιος είτε είναι 50,30,20 ή 15. Δεν λέω ότι έχεις 100% άδικο αλλά μην τα βάζουμε όλα σ' ένα σακί διότι εμένα προσωπικά με προσβάλει αυτό.
Thats all

Edit: Α, και δεν το λέω ίσα-ίσα για να "σου την πω", απλά το έχω παρατηρήσει κι άλλη φορά και βρήκα ευκαιρία...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#771 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 21:30

Σταματάω να παρακολουθώ το thread χθες το μεσημέρι, μπαίνω τώρα και βλέπω 10 σελίδες flames :blurah5:

Ας ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα. Η όλη συζήτηση ξεκίνησε από την γλώσσα που χρησιμοποιούν τα δύο κορίτσια. Η αλήθεια είναι πως και εγώ μερικές φορές δεν καταλαβαίνω πλήρως τι λένε, αυτό όμως οφείλεται εν μέρει στο ότι δεν ασχολούμαι με το θέμα που συζητάνε (j-music κλπ). Από εκεί και πέρα δεν νομίζω να έχει συζητήσει κάποιος μαζί τους στο forum και να είχε πρόβλημα στην κατανόηση.

Σε ένα forum με 300+ εγγεγραμμένα μέλη να το επισκέπτονται καθημερινά, είναι το λιγότερο ανώφελο να δημιουργήσουμε κανόνες για δύο μόνο άτομα, για μια γλώσσα που λίγο-πολύ χρησιμοποιείται, ειδικά στον χώρο μας. Πάντως είμαι σίγουρος πως οι κοπέλες κατανόηση έχουν, και αν κάποιος θέλει να συζητήσει μαζί τους (και όχι απλά να τις παρακολουθεί) δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα.

Από 'κει και πέρα, η "συζήτηση" που έχει ακολουθήσει είναι ανούσια και μου δίνει την εντύπωση πως συνεχίζει μόνο και μόνο από πείσμα μερικών που θέλουν να έχουν τον τελευταίο λόγο. Το τι έχει περάσει ο καθένας στην ζωή του είναι προσωπικά δεδομένα του καθενός, και κανένας άλλος πέραν του ίδιου δεν μπορεί να το ξέρει. Η ηλικία και η "παλαιότητα" του κάθε μέλους με αφήνει παγερά αδιάφορο. Όσο και να πονάει μερικούς, η ωριμότητα δεν εξαρτάται μόνο από την ηλικία αλλά και από ένα σωρό άλλους σημαντικούς παράγοντες, και αυτό στον κόσμο του internet φαίνεται από την ποιότητα των posts του καθενός. Είναι στο χέρι του καθενός να μας πείσει πως είναι ώριμος.

Δεν θα ασχοληθώ περισσότερο με το θέμα, δεν νομίζω εξ' άλλου πως ύστερα από όλες αυτές τις σελίδες υπάρχει κάτι ουσιαστικό στο οποίο πρέπει να δοθεί λύση.

E5VV38U.jpg

#772 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 22:34

και μιας και είμαι μεγαλύτερος θα γίνει αυτό που λέω...

ΡΚ άλλαξε το νικ σου σε haruhi4ever για να σε παίρνει στα σοβαρά ο κόσμος...

υπάρχει αντίρρηση σε αυτό;

επίσης με ενοχλεί ότι κάποιοι πάνε να αλλάξουν τον κόσμο όλο επειδή δε βολεύει τους ίδιους. Το έχουμε ξαναδεί το παραμύθι συνεχίζουμε...

δεν πιάνω λεπτομέρειες γιατί θα ανοιχτεί καινούριος γύρος και έχουμε δώσει άδεια στον Ειρηνοποιό [ή απλά μας έχει γράψει...]

#773 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 07:55

από μένα καμία, αρκεί να γίνει ο odin "le bijoux"...................... :hahaha::hahaha:

random question ξανθιάς: ο ειρηνοποιός είναι ο δάντε??:nosey:

διτ:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#774 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 09:08

διτ:

Spoiler:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#775 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 09:15

:redcard2:

Άκου εκεί Haruhi....

E5VV38U.jpg

#776 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 09:21

από μένα καμία, αρκεί να γίνει ο odin "le bijoux"...................... :hahaha::hahaha:

:redcard2:

Ακους εκει le bijoux...

#777 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 10:12

μονο ο Κέννυς [σικ] με καταλαβαίνει

#778 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 11:31

Spoiler:

Spoiler:

μποαααα, εμας τους "μικροτερους" δεν μας πειραζει διοτι ή καναμε βαρβατα αρχαια μεχρι και τη δευτερα λυκειου στη γενικη κατευθυνση, ή οι ακομα πιο νεοι κανουνε επιταφιο στη γενικη της τριτης. τα σχολια δικα σας.

Α και κατι ακομα που δεν σχολιασα πιο πριν, καθως τζαμπα το ποστ. Εγω ελεγα τον Hellasvagabond δερβεναΓα, για να μην κατηγορουνται αδικα αλλοι

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#779 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 11:52

από εδώ και πέρα θα καλατσεβω σnν ποντιακήν
και αν κ' εγκρικατε vτo λέω, σα κακαλαμ κι πειράζ

#780 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2008 - 12:17

Πφφφ....κι εγω εκανα αρχαια με το τσουβαλι στο σχολειο...πανω κατω ιδιες χρονιες τελειωσαμε, αλλα εγω στα θεωρητικα μαθηματα, ή κοιμομουν, ή ζωγραφιζα...δεν παρακολουθουσα σιγουρα...
Δημοσιευμένη  εικόνα

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm