Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#751 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 17:05

Εγω κρινω με βαση αυτο που βλεπω. Οταν βλεπω λαθος συμπεριφορες απο τοσα ατομα κατω των 20 ειναι δυνατον να πω πως ειναι απλα συμπτωματικο ? Εσυ θα το ελεγες ? Και περα απο τα 2 ατομα που σχολιασαν με αρνηιτικο τροπο υπαρχουν και αλλα πολλα που μιλανε με ακομψο τροπο και αλλα που επιτιθονται σε αλλα μελη. Δεν μιλαμε για 1,2,3 αλλα για περισσοτερα.
Αν και παλι δεν σε καλυψα τι να κανω μαλλον δεν θα καλυφτεις με τπτ.

LOKE οπως και να το δεις αρχισες εσυ και οχι εγω...Εσυ συνεχισες ( και καλα ) αυτο που ειπε η ερι λεγοντας " που εχεις και καιρο εδω μεσα....." καθαρα ειρωνικα.
Κανω λαθος ? Σαν απαντηση ειπα πως δεν με νοιαζει η αποψη σου.

#752 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 17:10

Θα το πω αλλιώς. Είναι άσχημο να μιλάνε άλλοι μπροστά σου και να μην μπορείς να καταλάβεις τίποτα. Νιώθεις μειονεκτηκά ή απολίτιστος. Ειδικά αν οι άλλοι το κάνουν ακριβώς για να νιώσεις εσύ άσχημα. Αυτό νομίζω πως ήταν και όλο το νόημα ή τουλάχιστον αυτό το συμπέρασμα έχω βγάλει εγώ.

Θα ήταν άσχημο αν μιλούσαν σε σένα και δεν μπορούσες να καταλάβεις τίποτα. Όμως δεν μιλάνε σε σένα. Γενικά, όλα αυτά τα jrock/jdorama threads δεν απευθύνονται σε εσάς, απευθύνονται στο λαό που ακούει jrock/βλέπει jdoramas. Αν ακούγατε jrock/βλέπατε jdoramas, αυτή σας η ασχολία μοιραία θα σας είχε οδηγήσει σε διάφορα websites, όπου μοιραία θα ερχόσασταν σε επαφή μ' αυτήν την slang, επομένως μοιραία θα την μαθαίνατε κι εσείς. Δεν καταλαβαίνω γιατί σας ενοχλεί η slang ενός post το οποίο έτσι κι αλλιώς δεν θα διαβάζατε.

Πάρτε πάλι παράδειγμα από anime. Naruto/Bleach/One Piece δεν βλέπω. Τα threads των συγκεκριμένων anime είναι τα 3 μεγαλύτερα anime threads σ' αυτό το forum. Μιλάμε για πληθώρα posts, όχι βλακείες. Ε, guess what. Δεν καταλαβαίνω τίποτα απ' ό,τι συζητείται εκεί μέσα. Μπαίνω σ' αυτά τα threads και νιώθω σαν να διαβάζω ξένη γλώσσα. Πείτε μου τώρα εσείς, πόσο λογικό θα ήταν να αρχίσω να γκρινιάζω "σταματήστε να γράφετε chidori/bankai/gomugomu κτλ"; Μάλλον καθόλου, ε; Γι' αυτό και δεν το κάνω. Πολύ απλά, it's not my business. Αφού αυτοί μεταξύ τους συννενοούνται, το forum εκπληρώνει τον σκοπό του.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#753 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 17:12

μιλας για μελη που επιτιθενται σε αλλα, που το βλεπεις αυτο ( ασχετο οτι σιγουρα υπαρχουν αντιπαραθεσεις διαφορετικων αποψεων το οποιο ειναι και λογικο)

συνεχισα αυτο που ειπε η eri γιατι πηγαινε νοηματικα. Ειπα οτι το συνεχισα γιατι ο pyramid που ειχε ποσταρει ενδοιμεσα θεωρησε οτι αναφερομουν σε αυτον.

Και αυτο λεω οτι εσυ δηλωνεις οτι δε σε ενδοιαφερει η αποψη μου επειδη ειπα οτι δεν εισαι καιρο στο forum πραγμα που ισχυει. Βρισκεις λογικη την αντιδραση σου? Δε τη θεωρεις υπερβολικη και αβασιμη?

Εγω σταματαω εδω τη συζητηση μιας και πρεπει να συναντηθω με τη μητερα μου για φαγητο.

#754 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 17:13

@HellasVagabond
Τελικά απάντας σε ότι σε συμφέρει.
Ξαναλέω. Έχεις καταλάβει ότι μας προσβάλλεις όλους όσους είμαστε από 20 και κάτω??? Κι εγώ σ αυτήν την ηλικιακή ομάδα ανήκω.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#755 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 17:18

Loke δεν το ειπες απλα, το ειπες ειρωνικα. Αν δεν καταλαβαινεις την διαφορα δεν μπορω να σε βοηθησω εγω σε αυτο.

Kon_Okami Αν νιωθεις προσεβλημενος τοτε το προβλημα σου ειναι με οσους αμαυρωνουν την εικονα αυτης της Ηλικιακης ομαδας με τις πραξεις τους.

#756 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 17:23

προφανως ειναι ειρωνικο και σημαινει ακριβως το αντιθετο απο οτι εγραψα οτι δεν εχεις καιρο στο forum, πραγμα που ισχυει και μας φερνει πισω στην ερωτηση που σου εκανα πριν.

Εσυ μπορεις να δωσεις αλλη ερμηνεια σε αυτο το σχολιο που εκανα ?

#757 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 17:26

Ειρωνικο δεν σημαινει πως λες κατι και εννοεις το αντιθετο. Ολοι μπορουν να καταλαβουν πως το ειπες οποτε απορω γιατι κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου.
Οπως και να εχει σταματαω εδω γιατι καταντησε παρα πολυ βαρετο.
Αλλαξτε λοιπον θεμα αφου προφανως η αποφαση στο συγκεκριμενο εχει βγει.

#758 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 17:27

Kon_Okami Αν νιωθεις προσεβλημενος τοτε το προβλημα σου ειναι με οσους αμαυρωνουν την εικονα αυτης της Ηλικιακης ομαδας με τις πραξεις τους.

Καταπληκτικός ελιγμός. :stubborn:

Κοίτα, κι εγώ θα μπορούσα να μιλάω με τις ώρες για τα αμαρτήματα της δικής σου ηλικιακής ομάδας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχω αρνητική προδιάθεση προς κάθε άνθρωπο που ανήκει σ' αυτήν. Αν το κάναμε όλοι αυτό, μαύρο φίδι που μας έφαγε. :uhh:

Εμένα με ενοχλεί που αυτό το thread έχει φτάσει στις 51 σελίδες, δίχως να έχει το forum κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Ελληνες, ο λαός της γκρίνιας. :bahhh:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#759 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 17:31

ολοι μπορουν εκτος απο μενα προφανως. Τελος παντων εγω σου ειπα τι εννοουσα αν δε θες να το δεχτεις εγω δε μπορω να κανω κατι για αυτο. Τελος μια συζητησης χωρις νοημα. Παω για φαι...

#760 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 17:32

Εγώ τυχαίνει να συμφωνώ μαζί τους στις απόψεις τους.
Απλά δεν θέλω να ασχοληθώ γιατί με έχει κουράσει να μπαίνω στο Forum και να βλέπω το χάλι εδώ μέσα(μιλάω για το παρών thread και μόνο). Όποτε μπαίνω με πιάνουν νεύρα με αυτά που διαβάζω.
Άμα βρισκόμασταν στο msn ή και από κοντά δε θα ήμουν όπως είμαι τώρα(αποστασιοποιημένος) αλλά και ο δικός μου τρόπος θα ήταν πολύ χειρότερος από της Eri να φανταστείς(ναι δεν συμφωνώ με οτιδήποτε διάβασα σε post σου και σε βρίσκω ακραίο,υπερβολικό και προκατειλημένο). Απλά βρισκόμαστε σε ένα forum και δε θέλω να ξεφύγω πολύ.
Τέσπα εγώ δε θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο με το παρών ζήτημα και γιατί βαρέθηκα και γιατί σε λίγο πάω otaku no sekai:kakaka:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#761 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 17:37

Μπορεις να με βρισκεις οτι θελεις, σεβαστη η αποψη σου , απλα για μενα δεν σημαινει τπτ :)

#762 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 17:42

Μπορεις να με βρισκεις οτι θελεις, σεβαστη η αποψη σου , απλα για μενα δεν σημαινει τπτ :)

Some goes for me

Δημοσιευμένη  εικόνα

#763 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 17:44

Darthnicolas τωρα μαλλον δουλευομαστε ψιλο γαζι. Καταλαβαινω την αναγκη να λες οσα λες, και εγω καποτε ετσι ενιωθα γιατι μου την εδινε που καποιοι ηξεραν περισσοτερα η ειχαν περισσοτερα εξτρα λογο ηλικιας κτλ κτλ κτλ αλλα τουλαχιστον το παραδεχομουν και δεν ελεγα πως ξερω περισσοτερα η εχω ζησει περισσοτερα.

Το λάθος σου είναι ότι νομίζεις πως όλοι σκέφτονται όπως εσύ.Εγώ π.χ. αν δω κάποιον 15χρονο ή λιγότερο να μπορεί να εκφέρει γνώμη που να είναι σωστή και εμπεριστατωμένη δεν θα πάω να το παίξω ανώτερος επειδή είμαι μεγαλύτερος ή κάτι τέτοιο.Μαγκιά του αν είναι μικρότερος και ξέρει να μιλάει πιο καλά από εμένα.Από κει και πέρα το να κατηγοριοποιούμε τους πάντες λόγω ηλικίας και μόνο είναι τελείως κομπλεξικό,αν μη τι άλλο...Αυτό έχει πει ο Kon_Okami 100 φορές και συνεχίζει να το λέει...

#764 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 17:47

Το λάθος σου είναι ότι νομίζεις πως όλοι σκέφτονται όπως εσύ.Εγώ π.χ. αν δω κάποιον 15χρονο ή λιγότερο να μπορεί να εκφέρει γνώμη που να είναι σωστή και εμπεριστατωμένη δεν θα πάω να το παίξω ανώτερος επειδή είμαι μεγαλύτερος ή κάτι τέτοιο.Μαγκιά του αν είναι μικρότερος και ξέρει να μιλάει πιο καλά από εμένα.Από κει και πέρα το να κατηγοριοποιούμε τους πάντες λόγω ηλικίας και μόνο είναι τελείως κομπλεξικό,αν μη τι άλλο...Αυτό έχει πει ο Kon_Okami 100 φορές και συνεχίζει να το λέει...

με καταλαβαίνουν τελικάααααααα:if:

Ναι ναι δεν είμαι εξωγήινος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#765 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 17:50

Βασικά το ίδιο το τόπικ κατέληξε να είναι ενοχλητικό και λυπηρό ταυτόχρονα.
Δημοσιευμένη  εικόνα