Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 17:05
Αν και παλι δεν σε καλυψα τι να κανω μαλλον δεν θα καλυφτεις με τπτ.
LOKE οπως και να το δεις αρχισες εσυ και οχι εγω...Εσυ συνεχισες ( και καλα ) αυτο που ειπε η ερι λεγοντας " που εχεις και καιρο εδω μεσα....." καθαρα ειρωνικα.
Κανω λαθος ? Σαν απαντηση ειπα πως δεν με νοιαζει η αποψη σου.
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 17:10
Θα ήταν άσχημο αν μιλούσαν σε σένα και δεν μπορούσες να καταλάβεις τίποτα. Όμως δεν μιλάνε σε σένα. Γενικά, όλα αυτά τα jrock/jdorama threads δεν απευθύνονται σε εσάς, απευθύνονται στο λαό που ακούει jrock/βλέπει jdoramas. Αν ακούγατε jrock/βλέπατε jdoramas, αυτή σας η ασχολία μοιραία θα σας είχε οδηγήσει σε διάφορα websites, όπου μοιραία θα ερχόσασταν σε επαφή μ' αυτήν την slang, επομένως μοιραία θα την μαθαίνατε κι εσείς. Δεν καταλαβαίνω γιατί σας ενοχλεί η slang ενός post το οποίο έτσι κι αλλιώς δεν θα διαβάζατε.Θα το πω αλλιώς. Είναι άσχημο να μιλάνε άλλοι μπροστά σου και να μην μπορείς να καταλάβεις τίποτα. Νιώθεις μειονεκτηκά ή απολίτιστος. Ειδικά αν οι άλλοι το κάνουν ακριβώς για να νιώσεις εσύ άσχημα. Αυτό νομίζω πως ήταν και όλο το νόημα ή τουλάχιστον αυτό το συμπέρασμα έχω βγάλει εγώ.
Πάρτε πάλι παράδειγμα από anime. Naruto/Bleach/One Piece δεν βλέπω. Τα threads των συγκεκριμένων anime είναι τα 3 μεγαλύτερα anime threads σ' αυτό το forum. Μιλάμε για πληθώρα posts, όχι βλακείες. Ε, guess what. Δεν καταλαβαίνω τίποτα απ' ό,τι συζητείται εκεί μέσα. Μπαίνω σ' αυτά τα threads και νιώθω σαν να διαβάζω ξένη γλώσσα. Πείτε μου τώρα εσείς, πόσο λογικό θα ήταν να αρχίσω να γκρινιάζω "σταματήστε να γράφετε chidori/bankai/gomugomu κτλ"; Μάλλον καθόλου, ε; Γι' αυτό και δεν το κάνω. Πολύ απλά, it's not my business. Αφού αυτοί μεταξύ τους συννενοούνται, το forum εκπληρώνει τον σκοπό του.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 17:12
συνεχισα αυτο που ειπε η eri γιατι πηγαινε νοηματικα. Ειπα οτι το συνεχισα γιατι ο pyramid που ειχε ποσταρει ενδοιμεσα θεωρησε οτι αναφερομουν σε αυτον.
Και αυτο λεω οτι εσυ δηλωνεις οτι δε σε ενδοιαφερει η αποψη μου επειδη ειπα οτι δεν εισαι καιρο στο forum πραγμα που ισχυει. Βρισκεις λογικη την αντιδραση σου? Δε τη θεωρεις υπερβολικη και αβασιμη?
Εγω σταματαω εδω τη συζητηση μιας και πρεπει να συναντηθω με τη μητερα μου για φαγητο.
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 17:18
Kon_Okami Αν νιωθεις προσεβλημενος τοτε το προβλημα σου ειναι με οσους αμαυρωνουν την εικονα αυτης της Ηλικιακης ομαδας με τις πραξεις τους.
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 17:23
Εσυ μπορεις να δωσεις αλλη ερμηνεια σε αυτο το σχολιο που εκανα ?
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 17:26
Οπως και να εχει σταματαω εδω γιατι καταντησε παρα πολυ βαρετο.
Αλλαξτε λοιπον θεμα αφου προφανως η αποφαση στο συγκεκριμενο εχει βγει.
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 17:27
Καταπληκτικός ελιγμός.Kon_Okami Αν νιωθεις προσεβλημενος τοτε το προβλημα σου ειναι με οσους αμαυρωνουν την εικονα αυτης της Ηλικιακης ομαδας με τις πραξεις τους.

Κοίτα, κι εγώ θα μπορούσα να μιλάω με τις ώρες για τα αμαρτήματα της δικής σου ηλικιακής ομάδας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχω αρνητική προδιάθεση προς κάθε άνθρωπο που ανήκει σ' αυτήν. Αν το κάναμε όλοι αυτό, μαύρο φίδι που μας έφαγε.

Εμένα με ενοχλεί που αυτό το thread έχει φτάσει στις 51 σελίδες, δίχως να έχει το forum κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Ελληνες, ο λαός της γκρίνιας.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 17:31
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 17:32
Απλά δεν θέλω να ασχοληθώ γιατί με έχει κουράσει να μπαίνω στο Forum και να βλέπω το χάλι εδώ μέσα(μιλάω για το παρών thread και μόνο). Όποτε μπαίνω με πιάνουν νεύρα με αυτά που διαβάζω.
Άμα βρισκόμασταν στο msn ή και από κοντά δε θα ήμουν όπως είμαι τώρα(αποστασιοποιημένος) αλλά και ο δικός μου τρόπος θα ήταν πολύ χειρότερος από της Eri να φανταστείς(ναι δεν συμφωνώ με οτιδήποτε διάβασα σε post σου και σε βρίσκω ακραίο,υπερβολικό και προκατειλημένο). Απλά βρισκόμαστε σε ένα forum και δε θέλω να ξεφύγω πολύ.
Τέσπα εγώ δε θα κάτσω να ασχοληθώ άλλο με το παρών ζήτημα και γιατί βαρέθηκα και γιατί σε λίγο πάω otaku no sekai:kakaka:
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 17:37

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 17:44
Darthnicolas τωρα μαλλον δουλευομαστε ψιλο γαζι. Καταλαβαινω την αναγκη να λες οσα λες, και εγω καποτε ετσι ενιωθα γιατι μου την εδινε που καποιοι ηξεραν περισσοτερα η ειχαν περισσοτερα εξτρα λογο ηλικιας κτλ κτλ κτλ αλλα τουλαχιστον το παραδεχομουν και δεν ελεγα πως ξερω περισσοτερα η εχω ζησει περισσοτερα.
Το λάθος σου είναι ότι νομίζεις πως όλοι σκέφτονται όπως εσύ.Εγώ π.χ. αν δω κάποιον 15χρονο ή λιγότερο να μπορεί να εκφέρει γνώμη που να είναι σωστή και εμπεριστατωμένη δεν θα πάω να το παίξω ανώτερος επειδή είμαι μεγαλύτερος ή κάτι τέτοιο.Μαγκιά του αν είναι μικρότερος και ξέρει να μιλάει πιο καλά από εμένα.Από κει και πέρα το να κατηγοριοποιούμε τους πάντες λόγω ηλικίας και μόνο είναι τελείως κομπλεξικό,αν μη τι άλλο...Αυτό έχει πει ο Kon_Okami 100 φορές και συνεχίζει να το λέει...
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 17:47
Το λάθος σου είναι ότι νομίζεις πως όλοι σκέφτονται όπως εσύ.Εγώ π.χ. αν δω κάποιον 15χρονο ή λιγότερο να μπορεί να εκφέρει γνώμη που να είναι σωστή και εμπεριστατωμένη δεν θα πάω να το παίξω ανώτερος επειδή είμαι μεγαλύτερος ή κάτι τέτοιο.Μαγκιά του αν είναι μικρότερος και ξέρει να μιλάει πιο καλά από εμένα.Από κει και πέρα το να κατηγοριοποιούμε τους πάντες λόγω ηλικίας και μόνο είναι τελείως κομπλεξικό,αν μη τι άλλο...Αυτό έχει πει ο Kon_Okami 100 φορές και συνεχίζει να το λέει...
με καταλαβαίνουν τελικάααααααα

Ναι ναι δεν είμαι εξωγήινος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 17:50