Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#736 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 16:23

@Kon_Okami - Σεβομαι ολες τις αποψεις ΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ διατυπωθουν σωστα και οχι με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ καποιων. Αν προσεξες το Ετσι Θελω εχει φανει απο απειρες απαντησεις μελων εδω μεσα. Και ΙΣΩΣ συμπτωματικα η ηλικια αυτων των μελων ειναι απο και κατω απο τα 20.

@Loke - Τα διαβασα αλλα το μονο που ειδα ειναι οτι την μια φερεσαι βασισμενος σε μια παλαιοτητα και την αλλη λες πως δεν υφισταται.
Οσο για τις ηλικιες μεχρι στιγμης εχεις πεταξει 2 φορες κακο σχολιο για μενα και παλι εντελως ενδεικτικα εισαι μικρος. Ισως να μην παιζει ρολο αλλα εγω πιστευω πως παιζει.

@Darthnicolas - Οσο και να ενοχλει τον καθενα κατω των 20 το καποιος μεγαλυτερος να γνωριζει κατι περισσοτερο δεν ειναι λιγο ατοπο ? Απλα ισχυει οπως και να το κανουμε. Δλδ να υπαρχει παντελης ελειψη ρεαλισμου και λογικης ειναι πιο σωστο ??

@Μr AyuMaria - Οπως αναφερε και ενα μελος νωριτερα, ακομα και 3,4,5,6 ατομα να μην γνωριζουν Αγγλικα ειναι ασεβεια ως προς σε αυτα να μιλατε η Αγγλικη εκει που ΔΕΝ ειναι αναγκαια. Δεν αναφερομαι σε λεξεις φυσικα οπως Fansubs αλλα σε προτασεις.

#737 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 16:30

Kenny το οτι εσυ προφανως δεν σεβεσαι με οσα λες την Ελληνικη γλωσσα ειναι κατι που δεν εχω καν την ορεξη να σχολιασω. Απο την αλλη λες πως η τα μελη μαθαινουν την Αργκο που κανουν για μαγκια καποιοι εδω μεσα η ειναι καλυτερα να σου αδειασουν την γωνια.
Η μηπως καταλαβα λαθος απο οσα ειπες ? Δεν νομιζω.

Ναι, σίγουρα... προφανώς δεν την σέβομαι... γι' αυτό και μπορώ να την μιλάω και να την γράφω τόσο καλά. :stubborn:

Η διαπίστωση ότι η ελληνική γλώσσα είναι φτωχή σε ορισμένους τομείς, και ότι κάποιους όρους δεν μπορεί να τους αποδώσει, δεν αποτελεί έλλειψη σεβασμού στη γλώσσα. Είναι αποδοχή της πραγματικότητας. Κάποιοι, από πείσμα ενάντια σ' αυτή τη διαπίστωση, σκαρφίζονται μεταφράσεις. Το αποτέλεσμα είναι να ακούγονται γελοίοι. Παράδειγμα: seeder/leecher = διαμοιραστής/απορροφητής (OMG και 10 LOL). Αν αυτό είναι το μέλλον της ελληνικής γλώσσας που ονειρεύεσαι, count me out. :nosey:

Εδώ και κάμποσες σελίδες σου έχει καρφωθεί στο μυαλό ότι την αργκό την μαθαίνει κανείς για φιγούρα. Λάθος. Την μαθαίνει κανείς από ανάγκη συννενόησης, αφού τα ελληνικά δεν τον καλύπτουν εκεί. Κανείς δεν θα του πει να τους αδειάσει τη γωνιά. Μόνος τους θα αποφασίσει αν θα μπει στο κλίμα, ή αν θα αποχωρήσει.

PS.: Μιας και κοπτεσαι περί σεβασμών... Το ότι δεν έχεις καν την όρεξη να σχολιάσεις αυτά που γράφω είναι έλλειψη σεβασμού απέναντι σε μένα, που έχω την όρεξη και την θέληση να απαντάω σ' αυτά που γράφεις εσύ.

Και τελοσπάντων, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΤΟΜΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΓΓΛΙΚΑ. Η animeclipse δεν είναι και τόσο υπερδραστήρια πια.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#738 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 16:32

Sorry for posting again but I had to say this

Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα

#739 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 16:33

@HellasVagabond
Δεν ξέρω αν το χεις καταλάβει αλλά αυτή τη στιγμή και μας προσβάλλεις όλους τους 20- σε ηλικία και μας μειώνεις. Μπορεί να μην έχουμε τις δικές σου εμπειρίες αλλά δεν παύουμε να έχουμε σκέψη. Όσο για αυτό το έτσι θέλω(btw ρίξε και μία ματιά στους κανόνες του forum. Τα κεφαλαία απαγορεύονται. Για έμφαση βάζε bold)
εγώ δεν έχει τύχει να το διακρίνω κάπου. Μπορεί να είναι παράληψη μου αλλά δεν έτυχε.
Όσο για το θέμα που αναφέρει ο Loke ναι η παλαίοτητα παίζει ρόλο γιατί δεν μιλάει για γενικές απόψεις ή κάτι παρέμφερες αλλά για τις σχέσεις των μελών και την επικοινωνία. Αυτά οπωσδήποτε θέλεις χρόνο για να τα μάθεις(χαρακτηριστικό παράδειγμα η Eri. Μόλις μπήκα και είδα τα post της δε θέλω ούτε να θυμάμαι τι σκέφτηκα. Αλλά μετά από λίγο κατάλαβα ότι την είχα παρεξηγήσει και ότι απλά έχει ένα ιδιόρυθμο humour)

@red pyramid
κι εγώ το ίδιο έλεγα αλλά να που ξαναφούντωσα......

Δημοσιευμένη  εικόνα

#740 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

για τη παλαιοτητα το διευκρινησα τι εννουσα. Ναι γραφω γρηγορα και δεν ειμαι πολυ καλος στην εκφραση λογου ( το εχω πει πολλες φορες αυτο στο forum^^ ) , αλλα πιστευω οτι με την απαντηση στον koukouroukou εξηγησα τι ηθελα να πω.

Εγω θυμαμαι μονο ενα ειρωνικο σχολιο για σενα, αν εχεις την καλωσυνη να μου κανεις quote το αλλο μιας και το θυμασαι...

Μη ξεχνας ομως οτι και εσυ εχει κανεις ενα προσβλητικο σχολιο

.....Μικρε μπορεις να λες οτι θελεις αλλα το γεγονος ειναι πως πολυ απλα δεν με νοιαζει η αποψη καποιου που δεν εχει ζησει τπτ στην ζωη του περα απο ενα σχολειο.......

#741 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

darth plz ασε τα flame mods ;) , αν ειναι να συνεχιστει αυτη η ... συζητηση τουλαχιστον να συνεχιστει σοβαρα.

χιλια Plix

Βασικά και γω σοβαρά το είπα...Απλά έβαλα το σχόλιο για το δικό μου post επειδή είπα πριν no flame...

@Darthnicolas - Οσο και να ενοχλει τον καθενα κατω των 20 το καποιος μεγαλυτερος να γνωριζει κατι περισσοτερο δεν ειναι λιγο ατοπο ? Απλα ισχυει οπως και να το κανουμε. Δλδ να υπαρχει παντελης ελειψη ρεαλισμου και λογικης ειναι πιο σωστο ??

Αυτό δεν είναι ρεαλιστικό,και αν είναι δεν είναι στο 100%....Δεν σημαίνει πως με την ηλικία έρχεται η εμπειρία ότι και να κάνει κάποιος κατά τη διάρκεια της ζωής του...Το λάθος είναι ότι όταν ο άλλος είναι μεγαλύτερος θεωρεί δεδομένο πως ξέρει περισσότερα από κάθε μικρότερο...Αυτό λοιπόν άσε να το κρίνουν οι άλλοι...Over and out.

#742 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 16:35

Kenny αναφερεσαι παλι σε Λεξεις που ισως ειναι καλυτερα να μενουν στα Αγγλικα ( Αν και το αφου βλεπεις αποτυχια την μεταφραση του Seeder\Leecher τοτε ισως να το πεις σε τοσες εταιρειες που βαζουν σε προγραμματα P2P και Ελληνικη μεταφραση πως πολυ απλα για σενα ειναι λαθος και ατοπο ) ενω εγω αναφερομαι στις Φρασεις που χρησιμοποιουν μερικα ατομα μεταξυ τους ενω θα μπορουσαν να το κανουν σε ενα προγραμμα οπως το MSN ( εξαλλου ειμαι σιγουρος πως το κανουν και εκει αλλα εδω ισως να θεωρουν πως "εντυπωσιαζει" ).

Loke μετα απο 2 αρνητικα σχολια μηπως περιμενες να πω πως με νοιαζει τι λες ? Αν θυμαμαι καλα εσυ δεν με ειπες δερβενακα ? Αν οχι τοτε εχεις κανει μονο 1 αρνητικο σχολιο και αλλος εκανε το αλλο 1. Δεν νομιζω πως διαφερει σε κατι ομως αυτο.

Darthnicolas τωρα μαλλον δουλευομαστε ψιλο γαζι. Καταλαβαινω την αναγκη να λες οσα λες, και εγω καποτε ετσι ενιωθα γιατι μου την εδινε που καποιοι ηξεραν περισσοτερα η ειχαν περισσοτερα εξτρα λογο ηλικιας κτλ κτλ κτλ αλλα τουλαχιστον το παραδεχομουν και δεν ελεγα πως ξερω περισσοτερα η εχω ζησει περισσοτερα.

Kon Okami εγω δεν αναφερθηκα στις γενικες συμπεριφορες αλλα εδω υπαρχουν ξεκαθαρες επιθεσεις και σχολια ειτε απο "παλιους" σε νεους ειτε γενικα οπως με την Ερι και το ατομο που την εβρισε η εστω που την αποκαλεσε κατι.

#743 koukouroukou

koukouroukou

Anime Newbie

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 16:46

Βρε παιδιά μου γιατί χάσαμε την μπάλα;;;

Από αλλού ξεκίνησε αυτό το θέμα αλλού πήγε...

@kenny Θα μου επιτρέψεις να πω κάτι πάνω σε αυτό που λες. Η Ελληνική γλώσσα δεν είναι φτωχή. Θα έλεγα μάλιστα πως είναι πολύ πλούσια. Απλά ορισμένες λέξεις ίσως μας ακούγονται πιο όμορφα στα Αγγλικά επειδή έτσι τις έχουμε συνηθίσει. Και παρ' όλο που μου αρέσουν πολύ τα Αγγλικά και παρ' όλο που είναι αναγκαία νομίζω πως δεν είναι απαραίτητο να τα χρησιμοποιούμε αν δεν υπάρχει λόγος.

Αλλά για να είμαι ειλικρινής νομίζω πως το θέμα δεν ήταν τόσο τα Αγγλικά. Κακά τα ψέματα, πολλοί από εσάς που ασχολείστε με αυτά τα θέματα αρκετό καιρό είναι λογικό να ξέρετε πολύ περισσότερα. Σκεφτείτε όμως και εμάς τους έρημους που δεν ξέρουμε... Τι πρέπει να κάνουμε για να σας καταλάβουμε; Να μη συμμετέχουμε σε κάποια θέματα; Να καθίσω ένα βράδυ ολόκληρο, να ξεσκιστώ να μάθω όλη την Ιαπωνική κουλτούρα και τη νέα τάξη του διαδικτύου; (αν και κινούμαι σε αυτό ενεργά εδώ και μία δεκαετία και συγνώμη αλλά τέτοια διάλεκτο δεν την έχω πετύχει σε άλλα φόρουμ. Δέχομαι βέβαια πως ήταν κάτι εξιδεικευμένο)

Θα το πω αλλιώς. Είναι άσχημο να μιλάνε άλλοι μπροστά σου και να μην μπορείς να καταλάβεις τίποτα. Νιώθεις μειονεκτηκά ή απολίτιστος. Ειδικά αν οι άλλοι το κάνουν ακριβώς για να νιώσεις εσύ άσχημα. Αυτό νομίζω πως ήταν και όλο το νόημα ή τουλάχιστον αυτό το συμπέρασμα έχω βγάλει εγώ.

Φυσικά αυτό είναι ένα φόρουμ με κάπως εξειδικευμένα θέματα. Οπότε με την εγγραφή μας εδώ λίγο έως πολύ ξέρουμε πως έχουμε πολύ δρόμο κάποιοι από εμάς για να μάθουμε, αν θέλουμε φυσικά να μάθουμε ως εκεί που μας ενδιαφέρει.

@Loke κατάλαβα τι ήθελες να πεις και το κατανοώ. Εμ.. είμαι κοπέλα!

#744 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 16:47

Για οτι δε σε νοιαζει, δλδ σε πειραξε τοσο πολυ που ειπα οτι δεν εισαι καιρο στο forum ( που ειναι και η αληθεια) γιατι μονο αυτο ειπα. Αν αυτο το θεωρεις σοβαρη προσβολη που εξαιτιας της δε σε νοιαζει τη λεω, ειλικρινα εχω μεινει αναυδος.

Οσο για το αν θελαμε να εντυπωσιαζουμε θα μιλαγαμε full ( η οσο γνωριζουμε) ιαπωνικα η καποια γλωσσα οχι τοσο γνωστη οσο τα αγγλικα..... πιστευω οτι αυτο που λες οχι απλως ειναι μακρια απο την αληθεια, αλλα κατα ενα βαθμο το λες επιτηδες προσπαθωντας να μας μειωσεις.

Το οτι κανουν κατι πολλες εταιριες δε σημαινει κατι, θελαν να βγαλουν ελληνικη εκδοση και βαλαν μια μεταφραση της τυχης πραγμα που το ακολουθησαν και αλλες εταιριες ( μια πιθανη εκδοχη).

Στη τελικη εγω μεγαλωσα και με τις 2 γλωσσες (λογο μητερας που ειναι φιλολογος αγγλικων και σχολειου που ειχε απο τη πρωτη ταξη αγγλικα και τη μανια μου να διαβαζω αγγλικα βιβλια στο πρωτοτυπο για να αποφευγω κακες μεταφρασεις η αστεια τα οποια στα ελληνικα χανουν την αξια τους). Οποτε ναι μερικες φορες μου ειναι πιο ευκολο να πω κατι στα αγγλικα γιατι τυχαινει πρακτικα να φαινεται το νοημα του καλυτερα.

@ koukouroukou συγγνωμη αλλα μεσα στη βιασυνη που να κοιταξω το profile ;) .

Οσο για καποια απο αυτα που ειπες και εγω το ιδιο προβλημα ειχα στην αρχη αλλα στην πορεια τα εμαθα και σιγουρα αν κατι δε το καταλαβαινεις και το ρωτησεις θα υπαρξουν πολλα μελη που θα σε βοηθησουν. Το ιδιο προβλημα το ειχα ως ενα βαθμο και στο insomnia.gr με ορους pc. ( που και εκει αγγλικους ορους χρησιμοποιουν ενω απογορευονται τα παντα εκτος απο ελληνικα και υπαρχουν μεταφρασεις στους ορους των pc)

#745 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 16:48

@Loke - Τα διαβασα αλλα το μονο που ειδα ειναι οτι την μια φερεσαι βασισμενος σε μια παλαιοτητα και την αλλη λες πως δεν υφισταται.

Μόνο που εγώ δεν αναφέρομαι γενικά σε σένα αλλά στην παραπάνω ατάκα σου η οποία έχει γίνει πάνω σε σχόλιο του Loke για σχέσεις μελών.
Αλλά δε βλέπω απάντηση για αυτά που είπα εγώ για το θέμα της ηλικίας στο τελευταίο μου post και σε παρακαλώ πολύ θα την ήθελα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#746 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 16:53

Kon Okami απαντησα ηδη. Δεχτηκα 2 αρνητικα σχολια ( ειτε ενα ατομο ειτε απο δυο ) που η ηλικια τους ειναι απο και κατω των 20.
Ακομα ειδα επιθεση απο ατομο της ιδιας ηλικιακης ταξης σε αλλο μελος εδω.
Ακομα βλεπω το μοτιβο του " η μαθαινετε την αργκο η απλα δεν θα ξερετε τι λεμε " να υποστηριζεται απο πολλα μελη παλι της ιδιας ηλικιακης ταξης.
Δλδ τι αλλο πρεπει να δει καποιος για να θιξει το θεμα ηλικιας ?

Loke αλλο να λες καποιον πως δεν εχει καιρο σε ενα Forum και αλλο απο την μια να τον αποκαλεις Δερβενακα και απο την αλλη να του λες πως η γνωμη του δεν παιζει τον ιδιο ρολο με αλλων επειδη ειναι καινουργιος εδω. Τα εκανες και τα 2 και φαινεται ανετα απο αυτα που εχεις γραψει.
Οσο για τα Αγγλικα και μενα ειναι δευτερη μου γλωσσα και εγω καμια φορα λεω πιο ευκολα κατι στα Αγγλικα αλλα δεν τα χρησιμοποιω οταν δεν ειναι αναγκαιο.

#747 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 16:55

το δερβενακα δεν ηταν δικο μου ποστ στο ειπα και πιο πριν και θα μπορουσες να το ελενξεις με ενα απλο thread search αλλα επελεξες να μη το κανεις......
και εννοω οτι μεγαλωσα με 2 γλωσσες ελληνικα και αγγλικα (γιατι και εστω να διαβαζεις απο μικρος τα βιβλια στα αγγλικα και να γνωριζεις αγγλικα απο 7 χρονων ε σε επηρεαζει οσο να το κανεις)

και παραθετω quote ( sorry melkor)

τι με ενοχλει? με ενοχλει ο Hellasvagabond που εχει δνε εχει μαι βδομαδα εδω μεσα και το παιζει δερβεναγας. chill out please ή για να στο πω κα ιστα ελληνικα μπας και επιλεξεις να μην διαβασεις τα Αγγλικα, χαλαρωσε λιγο.

γουστο μου και καπελο μου αν εγω γραφω στα αγγλικα. καταπιεζω κανεναν ετσι?
οσο για την Yami-chan και την Lucy-br. ναι ουτε και εγω καταλαβαινω αρκετες φορες τι εννοουν. ξερω ομως οτι 99/100 φορες απευθυνονται η μια στην αλλη. οποτε δεν με αφορα το θεμα. οποτε δεν με αφορα πως μιλανε η μια στην αλλη. αν ποτε μου απευθυνουν το λογο, και μου γραψουν με τετοιο τροπο που να μην καταλαβαινω τι λενε , θα τους ζητησω ΕΥΓΕΝΙΚΑ να μου κανουν μια μεταφραση.

οπως περιμενω απο καποιον εδω μεσα που δεν καταλαβαινει τα αγγλικα που γραφω να μου ζητησει ΕΥΓΕΝΙΚΑ να του πω στην μητρικη μας γλωσσα τι ακριβως εννοω.

σαφως βεβαια δεν ειναι και οτι καλυτερο να μην καταλβαινουν οι μισοι τι λενε 2,3, 5 ατομα αλλα:
a little sympathy for the fellow Animefan, you guys. AND a little understanding.

....Loke αλλο να λες καποιον πως δεν εχει καιρο σε ενα Forum και αλλο απο την μια να τον αποκαλεις Δερβενακα και απο την αλλη να του λες πως η γνωμη του δεν παιζει τον ιδιο ρολο με αλλων επειδη ειναι καινουργιος εδω. Τα εκανες και τα 2 και φαινεται ανετα απο αυτα που εχεις γραψει......

προκαταληψη??? ειδες που εκανες λαθος ?

#748 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 16:59

Εχεις δικιο ηταν ο Melkor.....Αλλαζει τι ? Οτι αντι για 1 ατομο ειχα κακο χαρακτηρισμο απο 2 ? Ακομα χειροτερο ειναι αυτο.

#749 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 17:01

Kon Okami απαντησα ηδη. Δεχτηκα 2 αρνητικα σχολια ( ειτε ενα ατομο ειτε απο δυο ) που η ηλικια τους ειναι απο και κατω των 20.
Ακομα ειδα επιθεση απο ατομο της ιδιας ηλικιακης ταξης σε αλλο μελος εδω.
Ακομα βλεπω το μοτιβο του " η μαθαινετε την αργκο η απλα δεν θα ξερετε τι λεμε " να υποστηριζεται απο πολλα μελη παλι της ιδιας ηλικιακης ταξης.
Δλδ τι αλλο πρεπει να δει καποιος για να θιξει το θεμα ηλικιας ?

Είναι η ιδέα μου ή απαντάς σε ότι σε συμφέρει με ότι σε συμφέρει???
Εγώ ρωτάω αν έχεις καταλάβει τόσην ώρα ότι κυρίως με τον τρόπο που μιλάς για άτομα ενός χαμηλότερου ηλικιακού πεδίου από σένα μας μειώνεις και μας προσβάλλεις κατ επανάληψη. Και αυτό μας πιάνει όλους και όχι μόνο τα 2-3 ή όσα άτομα "επιτέθηκαν" σε σένα ή εξέφρασαν ιδέες και αντιλήψεις που δεν συμμερίζεσαι.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#750 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 17:04

οχι αλλαζει το οτι εκανες λαθος και εξαιτιας του λαθους σου εκφραστηκες και εσυ με τη σειρα σου υβριστικα προς εμενα, οταν δηλωσα οτι δεν ηταν δικο μου το ποστ, το αγνοησες και ειπες οτι φαινεται οτι ειναι δικο μου δλδ πχ οτι εχω κακοχαρακτηρα αρα αλλη μια φορα μιλησες υβριστικα.

Ξαφνικα με εχεις προσβαλει 1 φορα παραπανω. Αυτο τι λεει ?

Τουλαχιστον τωρα μπορεις να διαβαζεις τα ποστ μου? γιατι αν εξαιρεσεις το 1 αρνητικο σχολιο μου ολα τα αλλα ποστ εχουν επιχειρηματα ηπιο τονο, και ειναι και αρκετα ευγενικα.