Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#721 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 15:51

Δεν περιμενα κατι περισσοτερο απο καποιον ακομα νεοτερο του Loke.
Η μαγκια εδω μεσα παει και ερχεται, τον λογο δεν τον καταλαβαινω οποτε μαλλον στην τελικη ειναι ενα ηλικιακο θεμα που χαιρομαι για το γεγονος οτι εμεις ποτε δεν βιαζομασταν να μεγαλωσουμε και να μαγκεψουμε μπας και εντυπωσιασουμε καποιον.

#722 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 15:54

Απίστευτο....αν αυτά που γράφεις δεν είναι μεγαλείο ανωριμότητας μέχρι εκεί που δεν πάει, τι άλλο να πώ. Κόψε κάτι, ούτε 118 να ήσουνα. Άτομα μεγαλύτερα απο εσένα εδώ δεν προσέβαλαν ποτέ κανένα χρήστη, και μας λές για ωριμότητα?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#723 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 15:55

πρωτον δε γνωριζεις τη μπορει να εχω ζησει στο διαστημα αυτο.

Αλλα ας θεωρησουμε οτι εχω ζησει οντως μονο σχολειο κτλπ.

Αυτο δεν εχει καμια σχεση με το γεγονος οτι εισαι καινουργιος σε αυτο το συγκεκριμενο forum και ερχεσαι και δηλωνεις διαφορα για το πως ειναι το forum και πως συμπεριφερονται οι χρηστες μεταξυ τους χωρις να μπορεις να το γνωριζεις αυτο στο λιγο χρονο που εισαι εδω.

Χωρις να περιλαβουμε τη περιπτωση του οτι εχεις παρεξηγησει καποιους η οτι η συμπεριφορα καποιον μελως μεταξυ τους μπορει να φαινεται ακραια αλλα αυτο να επιτρεπεται επειδη μπορει να γνωριζονται μεταξυ τους in RL, ειτε μιλανε msn και εχει δωσει ο ενας στον αλλο την αδεια.

#724 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 15:58

στην τελικη 28 δηλωνεις οτι εισαι 7 χρονια μεγαλυτερος μου, σιγουρα εχεις ζησει παραπανω αλλα αυτο δε σημαινει οτι οτι πεις θα το δεχτουμε αυθαιρετα ( εδω και 58 να ησουν σιγουρα θα σκεφτομουνα πολυ σοβαρα το τι μου εχεις πει αλλα δε θα το δεχομουν ως αμασητη τροφη).

και μεσα στο forum υπαρχουν μερικα μελη της ιδιας ηλικιας με σενα, η και μεγαλυτερης ηλικιας, οι οποιοι εκφραζουν παρομοια πραματα με μενα στο θεμα η μιας και δε θυμαμαι ακριβως τι ειπαν και δε θελω να βαζω λογια στο στομα τους, φανηκε να εχουν αντιθετες αποψεις απο εσενα, οποτε δε νομιζω οτι ειναι η μαγκια και η ηλικια μας το προβλημα εδω περα.

ps. Με εκανες να κανω και double post. ( ας προσεχα παραπανω ;) )

#725 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 16:00

Ωραία, η ειρωνία των Loke και Somnium σε ενοχλεί. Στα δικά μου επιχειρήματα μπορείς να απαντήσεις, ή προέχει να τσακωθείς μαζί τους; :sigh2:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#726 koukouroukou

koukouroukou

Anime Newbie

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 16:02

Συγνώμη βρε παιδιά αλλά τελικά με κάνετε να αισθάνομαι συνεχώς όλο και πιο άσχημα...

Και γιατί;

Επειδή μάλλον υπάρχει θέμα παλαιότητας κάποιων μελών!

Τελικά είναι πολύ κουραστικό τη μία να γίνεται θέμα για τις ηλικίες, μεγάλοι μικροί κ.τ.λ. και την άλλη "είσαι κανούριος άρα δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς!"

Εγώ νόμιζα πως εδώ είναι ένας χώρος που συναντιούνται όσοι άνθρωποι ασχολούνται με τα anime, άσχετα από την ηλικία τους, άσχετα από την παλαιότητα τους στον συγκεκριμένο χώρο και άσχετα από τις γνώσεις τους.

Ούτε καν οι moderators δεν μπορούν να συμφωνήσουν αναμεταξύ τους.

Κρίμα... Γιατί μου αρέσουν τα anime αλλά θέλω να με αντιμετωπίζουν οι άλλοι ως ίσο μέλος μίας κοινότητας χωρίς να παίζει ρόλο αν γράφτηκα χτες στο φόρουμ, αν είμαι 15 ή 35.

Μήπως έχουμε χάσει το νόημα; Εδώ βρισκόμαστε για να περνάμε καλά και για να συζητάμε όλοι μαζί γιαυτά τα κοινά που έχουμε που όλοι τα αγαπάμε.

Κάνω κάπου λάθος;;;

#727 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 16:05

koukouroukou αν νομισες οτι λεω οτι τα νεα μελη δε μπορουν να μιλανε ζηταω συγγνωμη δε εννοουσα αυτο με το γραψιμο μου.

Φυσικα και εχεις /εχετε ακριβως τα ιδια δικαιωματα.
Εγω απλως λεω οτι με το να ειναι πολυ λιγο καιρο στο forum δεν ειναι ευκολο να καταλαβει το χαρακτηρα του καθε μελους, τις σχεσεις μας μεταξυ μας κτλπ.
Ειναι αρκετα ευκολο να παρεξηγησεις καποιον απο μερικα ποστ του.

Οσο για τις ηλικιες ο hellasvagabond τις εθιξε, για οποιο λογο ηθελε να τονισει.

#728 HellasVagabond

HellasVagabond

Anime Fan

• Members
  • 191 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 16:06

Απίστευτο....αν αυτά που γράφεις δεν είναι μεγαλείο ανωριμότητας μέχρι εκεί που δεν πάει, τι άλλο να πώ. Κόψε κάτι, ούτε 118 να ήσουνα. Άτομα μεγαλύτερα απο εσένα εδώ δεν προσέβαλαν ποτέ κανένα χρήστη, και μας λές για ωριμότητα?

Απο οσο εχω δει δεν εχω προσβαλει κανεναν, αντιθετα με εχει προσβαλει 1 μελος εδω μεσα 2 απανωτες φορες. Το οτι λεω την αληθεια οτι δηλαδη οσοι μολις τελειωσατε το σχολειο νομιζετε πως εχετε φαει την ζωη με το κουταλι πειραζει μερικους τι να κανουμε , αυτο πολυ απλα ισχυει και δεν αλλαζει οποτε ας τους ενοχλει.

Kenny το οτι εσυ προφανως δεν σεβεσαι με οσα λες την Ελληνικη γλωσσα ειναι κατι που δεν εχω καν την ορεξη να σχολιασω. Απο την αλλη λες πως η τα μελη μαθαινουν την Αργκο που κανουν για μαγκια καποιοι εδω μεσα η ειναι καλυτερα να σου αδειασουν την γωνια.
Η μηπως καταλαβα λαθος απο οσα ειπες ? Δεν νομιζω.

Koukouroukou αστους αφου δεν καταλαβαινουν δεν θα τους αλλαξεις εσυ μυαλα, εχουν καιρο μεχρι να αλλαχτουν απο μονα τους οποτε μην χαλας το σαλιο σου.

#729 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 16:12

Εδώ είναι το νέο thread για flame?:oo: *χαρά χαρά*

Παιδιά αράξτε λίγο,τα χετε βάλει όλοι με έναν...Δεν παίρνω το μέρος κανενός γιατί βαριέμαι να ψάχνω ποιος φταίει και γιατί,αλλά έτσι που το πάτε θα μπει σαν feature του forum σε λίγο καιρό "εξοστρακισμός"...
Χαλαρώστε λίγο είπαμε να λέμε τι μας ενοχλεί αλλά όχι και να αρχίζουμε καυγάδες...

Αυτά στην πλατεία μόνο και με παρεϊτες!:beaten:

#730 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 16:12

Σε αυτο θελω να σταθω.Το οτι βλεπεις ακομα και τους mods να εχουν διαφορετικη γνωμη και να το συζητανε δειχνει τη δημοκρατικοτητα του forum.Αν μη τι αλλο θα ηταν πολυ ευκολο να εχουμε περασει ολοι μια γραμμη και να λεμε ολοι τα ιδια αντι να το συζηταμε με τα μελη αλλα και μεταξυ μας,οποτε δεν νομιζω οτι αυτο πρεπει να εκλαμβανεται ως κατι το αρνητικο.

Ωραία, η ειρωνία των Loke και Somnium σε ενοχλεί. Στα δικά μου επιχειρήματα μπορείς να απαντήσεις, ή προέχει να τσακωθείς μαζί τους;

Χ2.
Και εγω εκανα ενα post σχετικα μετην ''ελληνοποιηση'' του forum και ουδεμια απαντηση ελαβα.Απεναντιας,απο το τελευταιο μου Post βλεπω spam και αποπειρες για flame.Να υπενθυμισω οτι το παρον ειναι για να εκδηλωνουμε τα παραπονα μας σχετικα με το forum και να τα συζηταμε.Καλο θα ηταν να στραφουμε σε αυτην την κατευθυνση σιγα σιγα και οχι να τρωγωμαστε για καβγαδες.

#731 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 16:13

Συγνώμη βρε παιδιά αλλά τελικά με κάνετε να αισθάνομαι συνεχώς όλο και πιο άσχημα...

Και γιατί;

Επειδή μάλλον υπάρχει θέμα παλαιότητας κάποιων μελών!

Τελικά είναι πολύ κουραστικό τη μία να γίνεται θέμα για τις ηλικίες, μεγάλοι μικροί κ.τ.λ. και την άλλη "είσαι κανούριος άρα δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς!"

Εγώ νόμιζα πως εδώ είναι ένας χώρος που συναντιούνται όσοι άνθρωποι ασχολούνται με τα anime, άσχετα από την ηλικία τους, άσχετα από την παλαιότητα τους στον συγκεκριμένο χώρο και άσχετα από τις γνώσεις τους.

Κρίμα... Γιατί μου αρέσουν τα anime αλλά θέλω να με αντιμετωπίζουν οι άλλοι ως ίσο μέλος μίας κοινότητας χωρίς να παίζει ρόλο αν γράφτηκα χτες στο φόρουμ, αν είμαι 15 ή 35.

Μήπως έχουμε χάσει το νόημα; Εδώ βρισκόμαστε για να περνάμε καλά και για να συζητάμε όλοι μαζί γιαυτά τα κοινά που έχουμε που όλοι τα αγαπάμε.

Κάνω κάπου λάθος;;;

Κι όμως κάνεις. Στο ότι υπάρχει θέμα παλαιότητας μελών. Γενικά δεν υπάρχει. Εγώ είμαι ένα μήνα μόνο εδώ κι όμως οι περισσότεροι και μια χαρά με καλοδέχτηκαν και η γνώμη μου ένιωσα ότι έστω και για κάπους μετράει.

Τώρα το θέμα της ηληκίας μάλλον είναι κόλλημα του HellasVagabond. Δεν το έχω δει να αναφέρεται πουθενά αλλού εκτός από το παρών thread.

Και HellasVagabond πρέπει να σου πω ότι όχι δε βιαζόμαστε να μεγαλώσουμε(μπορεί να μου εξηγήσει κανείς από που προέκυψε αυτό???)
Και δεν έχει σημασία αν μία άποψη βγαίνει από το στόμα 8χρονου ή 80χρονου, εσύ το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να την σεβαστείς κι ας μη σε ενδιαφέρει ή σε νοιάζει(αν θυμάμαι καλά έλεγες για σεβασμό νωρίτερα στα κορίτσια. Μόνο ο σεβασμός προς εσένα υπάρχει???)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#732 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 16:14

Επαναλαμβανεις αυτα περι ζωης με το κουταλι. Γιατι δε διαβαζεις αλλη μια φορα τα 2 συνεχομενα ποστ μου πιο πανω και να μου απαντησεις.

Αν θες φυσικα.

#733 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 16:17

Απο οσο εχω δει δεν εχω προσβαλει κανεναν, αντιθετα με εχει προσβαλει 1 μελος εδω μεσα 2 απανωτες φορες. Το οτι λεω την αληθεια οτι δηλαδη οσοι μολις τελειωσατε το σχολειο νομιζετε πως εχετε φαει την ζωη με το κουταλι πειραζει μερικους τι να κανουμε , αυτο πολυ απλα ισχυει και δεν αλλαζει οποτε ας τους ενοχλει.

//flame mode on:burningbe3:
Όσο σου τη σπάει εσένα να μιλάμε σαν να έχουμε φάει τη ζωή με το κουτάλι άλλο τόσο ενοχλεί και τον καθένα κάτω των 20 να έρχεται κάποιος και να το παίζει ειδήμων επειδή είναι μεγαλύτερος...:nosey:

#734 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 16:19

darth plz ασε τα flame mods ;) , αν ειναι να συνεχιστει αυτη η ... συζητηση τουλαχιστον να συνεχιστει σοβαρα.

χιλια Plix

#735 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2008 - 16:19

ΩΠΑ ΚΑΥΓΑΣ!!! :oo:

Κατσε να μπω μια που ειμαι και ζεστος...

:hahaha:

Λοιπον απο μια γρηγορη ματια που εριξα:

- για το θεμα των ελληνικων, αγγλικων, emoticons κτλ...

Και εγω εχω βρει την διαλεκτο των fan-girls ακαταλαβιστικη. Νομιζω οτι πραγματι σηκωνει καποιο moderation.. Ειμαστε σε φορουμ και οχι σε chat οποτε εχουμε την υποχρεωση ο αλλος που διαβαζει τα ποστ μας να μπορει να τα καταλαβαινει. Σε πρωτο βαθμο στο φορουμ μας υποστηριζουμε την χρηση ελληνικων και απαγορευουμε την χρηση greeklish κατι λογικο και σωστο εφοσον ειμαστε ελληνικο φορουμ. Επισης πολλοι πιστευουμε οτι εχουμε μια υποχρεωση να σεβομαστε την γλωσσα μας και να μην την βιαζουμε. Το γεγονος οτι υποστηριζεται στο φορουμ το ατονικο συστημα και η ορθογραφια ειναι προαιρετικη, νομιζω οτι πρεπει να τους αφηνει ολους ευχαριστημενους εφοσον ειναι μια μεση λυση. Τα αγγλικα τωρα επιτρεπονται μονο σε μη ελληνες χρηστες η σε αυτους που δεν εχουν ελληνικους χαρακτηρες στο πληκτρολογιο, κατι που επισης ειναι λογικο μια που η αγγλικη διδασκεται ως δευτερη γλωσσα στα σχολεια μας. Την χρηση ομως των emoticon διαλεκτων δεν την βρισκω λογικη εφοσον ειναι μια ανεπισημη διαλεκτος οπου η πλειονοτητα των χρηστων δεν την καταλαβαινει. Σε αυτη την περιπτωση μια απλη παρεμβαση των mod ετσι ωστε να παραμενουν τα post κατανοητα ειναι επιθυμητη.

- περι παλαιοτητας των μελων

Αυτο δεν ισχυει για την θεματικη ενοτητα του φορουμ (manga, anime, japan). Οσο χρονων και να ειναι καποιος δεν νομιζω οτι κανει διαφορα, και εφοσον ο καθενας τηρει με ευλαβεια τους κανονες του φορουμ τοτε η ηλικια η η παλαιοτητα στο φορουμ δεν παιζουν ρολο. Η ηλικια παιζει ρολο μονο σε συζητησεις εκτος του πεδιου του φορουμ οπως κοινωνικα θεματα, πολιτικη, κτλ οπου το ποσο χρονων εισαι, το επιπεδο μορφωσης σου, και οι εμπειριες σου παιζουν καποιο ρολο.
Δημοσιευμένη  εικόνα