Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;

• Please log in to reply
2194 replies to this topic

#556 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2008 - 22:51

Κάτω αριστερά σε κάθε post, βλέπετε τα εξής 3 κουμπάκια.

(Posted Image/Posted Image), Posted Image, Posted Image

Το Posted Image Posted Image είναι για το reputation. Το πατάτε και διαλέγετε αν θα δώσετε θετικό ή αρνητικό.

Τα reputations επίτηδες φτιάχτηκαν ανώνυμα, για να μην δημιουργούνται rep wars.

Και επειδή δεν έχουν όλοι αυτό το skin μπορείτε να δείτε και εδώ :wis:
phmava.php

#557 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2008 - 00:06

Και τα report ανώνυμα είναι?:oo:

#558 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2008 - 01:14

Οχι οτι εχει διαιτερη σημασια,αλλα δεν ειναι ανωνυμα.Εχει τυχει μαλιστα στο παρελθον περιπτωση που εμλος εκανε report ''στολιζοντας'' αλλο μελος αντι να δωσει rep (το οποιο εινια ανωνυμο) με αποτελεσμα να δουν ολοι οι mods τα 'γαλλικα'' του...

Γενικα,report κανουμε μονο για παραβιαση των κανονων.

#559 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2008 - 12:48

Απλά το ανέφερα γιατί αν ήταν ανώνυμο θα μπορούσε κάποιος να κάνει report τον τάδε "γιατί του την σπάει" :nosey:

Better that way ^_^

#560 ssj4_goku

ssj4_goku

Anime Freak

• Members
  • 352 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2008 - 18:57

Με ενοχλούν αυτοί που γράφουν στα τοπικς για ανιμ ενώ έχουν διαβάσει τα μανγκα.
Με ενοχλεί ότι σχολιάζουν για την συνεχεία του εκάστοτε ανιμ άνευ σποιλερ(καμιά φορά ξεφεύγει και κανένα μικρο) και με προϊδεάζουν για το τι έπεται.:)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#561 boukaw7

boukaw7

Anime Fan

• Members
  • 164 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2008 - 21:51

είναι ανιμε και όχι ανιμ ( χωχωχωχω ο άκαιρος! )

#562 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2008 - 22:53

είναι ανιμε και όχι ανιμ ( χωχωχωχω ο άκαιρος! )

μου τη σπαει να τα θελετε ολα στην λεπτομερια xD :hahaha:

αλλα μου τη σπαει κυριως γιατι λογο του keyboard μου κανω και εγω τετοια λαθη:nosey:

στο φορουμ γενικα με ενοχλει ο kenny που εχει αμοιξει πολεμο στο EL thread :hahaha:

peace bro ^^ :congrats:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#563 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2008 - 23:10

Με ενοχλούν αυτοί που γράφουν στα τοπικς για ανιμε ενώ έχουν διαβάσει τα μανγκα.

Οντως αυτο μου τη δινει κι εμενα. Αλλο το ανιμε, αλλο το μανγκα ρε παιδια:nanana:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#564 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 01:23

στο φορουμ γενικα με ενοχλει ο kenny που εχει αμοιξει πολεμο στο EL thread :hahaha:

peace bro ^^ :congrats:

Αυτό ακριβώς

Επίσης μου τη σπάει που δεν έχουμε αρκετές φώτος της Lucy

αλλά για να είμαι ειλικρινής μου τη σπάει που και πού η επιμονή ορισμένων να επιβάλουν την αποψή τους.

Επίσης,αν και το έχω συναντήσει ελάχιστα,δεν μπορώ να πώ ότι δεν με ενόχλησαν κάποιες περιπτώσεις λογοκρισίας,π.χ. στο Hentai τοπίκ που είχαν γίνει κάποιες γκουχ γκουχ 'διορθώσεις' σε εικόνες που ποσταρίστικαν.Ξέρω ότι έχουμε και ανήλικα στο φόρουμ αλλά θεωρώ ότι απο τη στιγμή που υπήρχε η ένδειξη 18+ την ευθύνη παίρνει αυτός που μπαίνει και οι γονείς του.

Αλλά πέρα απο αυτά μια χαρά φόρουμ είναι,no reallly serius complaints....
Δημοσιευμένη  εικόνα

#565 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 02:16

Απλά το ανέφερα γιατί αν ήταν ανώνυμο θα μπορούσε κάποιος να κάνει report τον τάδε "γιατί του την σπάει" :nosey:

Τα reports υπάρχουν για να ειδοποιούμαστε έγκαιρα αν κάποιο μέλος παραβαίνει κάποιον κανόνα. Αυτό έλειπε, να γίνονται report posts επειδή δεν συμπαθείτε κάποιο μέλος του forum. Για αυτήν την δουλειά μπορείτε να τα βρείτε μεταξύ σας μέσω ΠΜ ή όπως αλλιώς θέλετε. Εμείς δεν έχουμε καμία ανάμειξη με αυτό :wis:
Και ναι, μπορούμε να δούμε ποιο μέλος έκανε report.

Όντως παιδιά λίγη προσοχή δεν βλάπτει, εξ' άλλου για αυτόν τον λόγο έχουμε το spoiler tag.Έχω κάνει edit πάρα πολλά Posts πολλών μελών προκειμένου να βάλω spoiler tags.

Έχετε υπ' όψιν σας πως σε πολλά ξενόγλωσσα forums στο thread μιας σειράς απαγορεύεται η αναφορά στο manga, ακόμα και μέσα σε spoiler tags. Σε spoiler tags μπαίνουν μόνο spoilers του anime. Εδώ που τα λέμε δεν έχουν κι άδικο.

Εξ' άλλου για αυτόν τον λόγο υπάρχουν τα threads για τα manga, για να βγάζετε εκεί τα εσώψυχά σας. Και εννοείται πως και εκεί χρησιμοποιείτε κανονικά τα spoiler tags αν θέλετε να αποκαλύψετε την πλοκή.

δεν μπορώ να πώ ότι δεν με ενόχλησαν κάποιες περιπτώσεις λογοκρισίας,π.χ. στο Hentai τοπίκ που είχαν γίνει κάποιες γκουχ γκουχ 'διορθώσεις' σε εικόνες που ποσταρίστικαν.Ξέρω ότι έχουμε και ανήλικα στο φόρουμ αλλά θεωρώ ότι απο τη στιγμή που υπήρχε η ένδειξη 18+ την ευθύνη παίρνει αυτός που μπαίνει και οι γονείς του.

Ας μην ξεχνάμε όμως πως το forum μας είναι PG 13. Μπορεί στον τίτλο να έχουμε βάλει "18+" όμως αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως μπορούμε να ποστάρουμε αβέρτα ό,τι θέλουμε χωρίς καθόλου ενδοιασμούς :terror2:

μου τη σπάει που δεν έχουμε αρκετές φώτος της Lucy

Πολύ Lucy πέφτει τελευταία, σιγά την γκόμενα στο κάτω κάτω:hahaha:. Αχεμ... ναι! Τέλος πάντων, για αυτόν τον λόγο έχουμε την Gallery, για να την γεμίσετε με ό,τι θέλετε (όχι με hentai εννοείται :hahaha:)

E5VV38U.jpg

#566 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 02:36

αλλά για να είμαι ειλικρινής μου τη σπάει που και πού η επιμονή ορισμένων να επιβάλουν την αποψή τους.

Όσο γι' αυτό, σου συστήνω μια βόλτα σε μερικά κατεστραμμένα ελληνικά fora όπως το phorum.gr, το insomnia.gr (πρώην μέλος) και άλλα... εκεί θα δεις τι πάει να πει επιβολή άποψης. :terror2:

Σε σύγκριση μ' αυτούς, εδώ κάνουμε καλαμπούρι. Μια χαρά περνάμε. :congrats:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#567 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 10:13

Μιλούσα για χρήστες,όχι μόντς.

Συνδέεται με το απο πάνω.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#568 Shadowstrike

Shadowstrike

White Noise/Black Silence

• Members
  • 370 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 12:32

Αυτό ακριβώς

Επίσης μου τη σπάει που δεν έχουμε αρκετές φώτος της Lucy

Επίσης,αν και το έχω συναντήσει ελάχιστα,δεν μπορώ να πώ ότι δεν με ενόχλησαν κάποιες περιπτώσεις λογοκρισίας,π.χ. στο Hentai τοπίκ που είχαν γίνει κάποιες γκουχ γκουχ 'διορθώσεις' σε εικόνες που ποσταρίστικαν.Ξέρω ότι έχουμε και ανήλικα στο φόρουμ αλλά θεωρώ ότι απο τη στιγμή που υπήρχε η ένδειξη 18+ την ευθύνη παίρνει αυτός που μπαίνει και οι γονείς του.

Αλλά πέρα απο αυτά μια χαρά φόρουμ είναι,no reallly serius complaints....

+1 +1..]
αλλα οπως και να εχει δεν πρεπει οι εικονες να περνανε εκτος οριων..οσα ορια ηλικιας και να βαλεις ιμο..

Τα reports υπάρχουν για να ειδοποιούμαστε έγκαιρα αν κάποιο μέλος παραβαίνει κάποιον κανόνα. Αυτό έλειπε, να γίνονται report posts επειδή δεν συμπαθείτε κάποιο μέλος του forum. Για αυτήν την δουλειά μπορείτε να τα βρείτε μεταξύ σας μέσω ΠΜ ή όπως αλλιώς θέλετε. Εμείς δεν έχουμε καμία ανάμειξη με αυτό :wis:
Και ναι, μπορούμε να δούμε ποιο μέλος έκανε report.

Όντως παιδιά λίγη προσοχή δεν βλάπτει, εξ' άλλου για αυτόν τον λόγο έχουμε το spoiler tag.Έχω κάνει edit πάρα πολλά Posts πολλών μελών προκειμένου να βάλω spoiler tags.

Έχετε υπ' όψιν σας πως σε πολλά ξενόγλωσσα forums στο thread μιας σειράς απαγορεύεται η αναφορά στο manga, ακόμα και μέσα σε spoiler tags. Σε spoiler tags μπαίνουν μόνο spoilers του anime. Εδώ που τα λέμε δεν έχουν κι άδικο.

Εξ' άλλου για αυτόν τον λόγο υπάρχουν τα threads για τα manga, για να βγάζετε εκεί τα εσώψυχά σας. Και εννοείται πως και εκεί χρησιμοποιείτε κανονικά τα spoiler tags αν θέλετε να αποκαλύψετε την πλοκή.

Ας μην ξεχνάμε όμως πως το forum μας είναι PG 13. Μπορεί στον τίτλο να έχουμε βάλει "18+" όμως αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως μπορούμε να ποστάρουμε αβέρτα ό,τι θέλουμε χωρίς καθόλου ενδοιασμούς :terror2:

Πολύ Lucy πέφτει τελευταία, σιγά την γκόμενα στο κάτω κάτω:hahaha:. Αχεμ... ναι! Τέλος πάντων, για αυτόν τον λόγο έχουμε την Gallery, για να την γεμίσετε με ό,τι θέλετε (όχι με hentai εννοείται :hahaha:)

WTB LUCY HENTAI AT 1KKK E PER PIECE!!! :congrats::congrats::hahaha:

τι σιγα την γκομενα ρε? θες κανα ξεγυρισμενο μπαν απο την ζωη μηπως?
αγαπαμε lucy..:hahaha:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#569 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 16:36

Ενω το dark style ειναι τοσο ωραιο μ τη σπαει γιατι δεν δειχνει τα banners κ πιανει παραπανω χώρο απο την οθονη μ...:sigh2:

#570 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2008 - 18:41

Με ενοχλεί ότι σχολιάζουν για την συνεχεία του εκάστοτε ανιμ άνευ σποιλερ(καμιά φορά ξεφεύγει και κανένα μικρο) και με προϊδεάζουν για το τι έπεται.

βασικα αμα ενα τοπικ για ανιμε εχει 15 σελιδες ξερω'γω, μετα τις πρωτες 10 λογικο δεν ειναι να μην μπαινουν σποιλερ ταγκζ? δν υποτειθεται οτι μετα απο καποιες σελιδες συνεχιζουν να διαβαζουν το τοπικ αυτοι που εχουν δει το ανιμε?