Αυτό ακριβώς
Επίσης μου τη σπάει που δεν έχουμε αρκετές φώτος της Lucy
αλλά για να είμαι ειλικρινής μου τη σπάει που και πού η επιμονή ορισμένων να επιβάλουν την αποψή τους.
Επίσης,αν και το έχω συναντήσει ελάχιστα,δεν μπορώ να πώ ότι δεν με ενόχλησαν κάποιες περιπτώσεις λογοκρισίας,π.χ. στο Hentai τοπίκ που είχαν γίνει κάποιες γκουχ γκουχ 'διορθώσεις' σε εικόνες που ποσταρίστικαν.Ξέρω ότι έχουμε και ανήλικα στο φόρουμ αλλά θεωρώ ότι απο τη στιγμή που υπήρχε η ένδειξη 18+ την ευθύνη παίρνει αυτός που μπαίνει και οι γονείς του.
Αλλά πέρα απο αυτά μια χαρά φόρουμ είναι,no reallly serius complaints....
+1 +1..]
αλλα οπως και να εχει δεν πρεπει οι εικονες να περνανε εκτος οριων..οσα ορια ηλικιας και να βαλεις ιμο..
Τα reports υπάρχουν για να ειδοποιούμαστε έγκαιρα αν κάποιο μέλος παραβαίνει κάποιον κανόνα. Αυτό έλειπε, να γίνονται report posts επειδή δεν συμπαθείτε κάποιο μέλος του forum. Για αυτήν την δουλειά μπορείτε να τα βρείτε μεταξύ σας μέσω ΠΜ ή όπως αλλιώς θέλετε. Εμείς δεν έχουμε καμία ανάμειξη με αυτό 
Και ναι, μπορούμε να δούμε ποιο μέλος έκανε report.
Όντως παιδιά λίγη προσοχή δεν βλάπτει, εξ' άλλου για αυτόν τον λόγο έχουμε το spoiler tag.Έχω κάνει edit πάρα πολλά Posts πολλών μελών προκειμένου να βάλω spoiler tags.
Έχετε υπ' όψιν σας πως σε πολλά ξενόγλωσσα forums στο thread μιας σειράς απαγορεύεται η αναφορά στο manga, ακόμα και μέσα σε spoiler tags. Σε spoiler tags μπαίνουν μόνο spoilers του anime. Εδώ που τα λέμε δεν έχουν κι άδικο.
Εξ' άλλου για αυτόν τον λόγο υπάρχουν τα threads για τα manga, για να βγάζετε εκεί τα εσώψυχά σας. Και εννοείται πως και εκεί χρησιμοποιείτε κανονικά τα spoiler tags αν θέλετε να αποκαλύψετε την πλοκή.
Ας μην ξεχνάμε όμως πως το forum μας είναι PG 13. Μπορεί στον τίτλο να έχουμε βάλει "18+" όμως αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως μπορούμε να ποστάρουμε αβέρτα ό,τι θέλουμε χωρίς καθόλου ενδοιασμούς 
Πολύ Lucy πέφτει τελευταία, σιγά την γκόμενα στο κάτω κάτω
. Αχεμ... ναι! Τέλος πάντων, για αυτόν τον λόγο έχουμε την Gallery, για να την γεμίσετε με ό,τι θέλετε (όχι με hentai εννοείται
)
WTB LUCY HENTAI AT 1KKK E PER PIECE!!!

:congrats:

τι σιγα την γκομενα ρε? θες κανα ξεγυρισμενο μπαν απο την ζωη μηπως?
αγαπαμε lucy..