Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;
#361
Posted 18 December 2007 - 02:30
Όπως καταλαβαίνω το πρόβλημά τους ας καταλάβουν όχι μόνο οι mods άλλα και αυτοί που δεν μπορούν να συζητήσουν πολιτισμένα την κοινή λογική οτι για να μπορείς να συζητήσεις για τα πάντα, θα πρέπει πρώτα να μπορείς να συζητήσεις.
#362
Posted 18 December 2007 - 04:05
Όσον αφορά τους emo. Είμαστε ανοιχτοί προς οποιοδήποτε θέμα, αρκεί να μην είναι του στυλ (τι φάγατε το μεσημέρι, ποιος είναι ο καλύτερός σας φίλος κλπ).
Η ιστορία έχει δείξει πως το συγκεκριμένο θέμα (emo) καταλήγει πάντα σε flames. Εφ' όσον δεν μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση, αποτρέπουμε την συζήτηση πριν προκύψει flame. Επαναλαμβάνω πως έχουν γίνει αρκετά emo threads και τα αφήσαμε να εξελιχθούν αλλά όλα στράβωσαν στην συνέχεια.
Πιστεύω πως πολλοί έχουν την καλή θέληση να συζητήσουν σοβαρά, απλά αν εμφανιστεί ένας τυχαίος flamer/troll σε τέτοια ευαίσθητα θέματα, στην συνέχεια παίρνει στον λαιμό του και τους υπόλοιπους μιας και δημιουργείται ολόκληρη αλυσιδωτή αντίδραση και αντιπαράθεση γύρω από το θέμα.
Ίσως ύστερα από λίγο καιρό να ξαναδώσουμε μια ευκαιρία στο εν λόγω θέμα, θα δείξει.
#363
Posted 18 December 2007 - 12:58
τότε γιατί ο sakusuki στα offtopic έκανε απλά μια ερώτηση για να του εξηγήσουν γιατί δεν ήξερε και κλειδώθηκε?Όσον αφορά τους emo. Είμαστε ανοιχτοί προς οποιοδήποτε θέμα, αρκεί να μην είναι του στυλ (τι φάγατε το μεσημέρι, ποιος είναι ο καλύτερός σας φίλος κλπ).
#364
Posted 18 December 2007 - 13:02
Η ιστορία έχει δείξει πως το συγκεκριμένο θέμα (emo) καταλήγει πάντα σε flames. Εφ' όσον δεν μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση, αποτρέπουμε την συζήτηση πριν προκύψει flame. Επαναλαμβάνω πως έχουν γίνει αρκετά emo threads και τα αφήσαμε να εξελιχθούν αλλά όλα στράβωσαν στην συνέχεια.
καλύτερα τώρα;
εδιτ: λέω να καθιερώσω αυτόν το συνδυασμο φοντ-σαιζ-κολορ...
#365
Posted 18 December 2007 - 13:03
για να γραφει στο φορουμ,παει να πει οτι εχει ιντερνετ.τότε γιατί ο sakusuki στα offtopic έκανε απλά μια ερώτηση για να του εξηγήσουν γιατί δεν ήξερε και κλειδώθηκε?
και στο ιντερνετ βρισκεις πραγματικα ολες τις απαντησεις.
Το συγκεκριμενο θεμα θα τραβουσε πολλες και διαφορετικες αποψεις χωρις στην τελικη να δωσουμε να καταλαβει και τιποτα το παιδι.
(sakasuki πηγαινε στο What the heck *is* emo anyway?)
#366
Posted 18 December 2007 - 13:15
Ε προφανώς δεν είστε ανοιχτοί έστω και αν είναι προς το παρόν....Όσον αφορά τους emo. Είμαστε ανοιχτοί προς οποιοδήποτε θέμα, αρκεί να μην είναι του στυλ (τι φάγατε το μεσημέρι, ποιος είναι ο καλύτερός σας φίλος κλπ).
είδες τι εύκολο που είναι να το κάνει κι άλλος?

btw δεν είπα οτι δεν μπορεί να το ψάξει , σίγουρα μπορεί και ας το είχε κάνει δεν με αφορά, με ενοχλεί που δεν μπορεί να το συζητήσει...
αν υπάρχει διάθεση για κάποιους να συζητήσουν ένα θέμα ή διάθεση ακόμα και να τσακωθούν γιατί να το απαγορέψεις? είτε λέγεται greeklish είτε λέγεται emo! (στο offtopic πάντα)
#368
Posted 18 December 2007 - 13:27
διάθεση να τσακωθούν; να κλείσουν ραντεβού με ΠΜ και να παίξουν μπουνίδια, εμάς τι μας αφορα;
greeklish πάνε με όλα [όπως η κόκα κόλα].
Αν είμαστε τόσο κλειστοί όπως λες, τότε καλό δρόμο και μη βροντήξεις την πόρτα όπως βγαίνεις... Σίγουρα θα βρεις πιο διαλλακτικά και δημοκρατικά φόρα... εκτός αν είσαι εδώ για να κάνεις αντάρτικο
#369
Posted 18 December 2007 - 13:29
#370
Posted 18 December 2007 - 13:33
δεν καταλαβαίνω ποίο είναι το πρόβλημά σου???Αν είμαστε τόσο κλειστοί όπως λες, τότε καλό δρόμο και μη βροντήξεις την πόρτα όπως βγαίνεις... Σίγουρα θα βρεις πιο διαλλακτικά και δημοκρατικά φόρα... εκτός αν είσαι εδώ για να κάνεις αντάρτικο
εδώ δε λέμε τα παράπονα του φόρουμ? αν δεν μπορείτε να δεχτείτε κάποια πράγματα που δεν μου αρέσουν είτε εμένα είτε σε άλλον στο φόρουμ κλείσε το τόπικ...
Αν ήθελα θα έφευγα δεν περιμένω απο σένα ούτε απο κανέναν άλλο να μου πει που θα πάω και που όχι...
και άν δεν σε αφορούν κάποιοι που τσακώνονται είτε εσύ είτε οποιοσδήποτε άλλος μπορεί απλά να μην ανοίξει το συγκεκριμένο ποστ...απλό??
#371
Posted 18 December 2007 - 13:35
κάτι τέτοια ακούω και τα λαμπάκια στην αφάνα μου ανάβουν περισσότερο
εδιτ: το πρόβλημά μου είναι ότι εγώ και κάποιοι άλλοι μαλάκες, περνάμε τον ελεύθερο μας χρόνο εδώ μέσα για να είναι το φόρουμ λειτουργικό. Κάποιοι άλλοι χειρότεροι μαλάκες δίνουν και χρήματα για να μπορώ εγώ και εσύ να λέμε/γράφουμε τις παπαριές μας. Εσύ [και ο κάθε εσυ] μπαίνεις διαβάζεις 5-10 θρεντς, ποστάρεις και σε 5 από αυτά και άντε άυριο πάλι... κάποιοι διαβάζουν ΟΛΟ το φόρουμ για να μην καταλήξει μπουρδέλο... το πιο εύκολο πράγμα είναι να πω, βγάλτε με από μοντ και αύριο έχω κάνει ένα φόρουμ σαν τα μούτρα μου... το πιο εύκολο... Και τι θα φάω μπαν; Άλλος λογαριασμός και τα ίδια ή άμα βαρεθώ εξαφανίζομαι... απλά και όμορφα...
προσπαθούμε να αποφύγουμε μία κατάσταση [εμο] και δεν είμαστε ανοικτοί...αυτό καίει τον κόσμο... μαααααααααααααλιστα
#372
Posted 18 December 2007 - 13:35
διαβάζεις τι γράφουν οι από πάνω ή απλά ποστάρεις έτσι να περνά η ώρα σου;
Η ιστορία έχει δείξει πως το συγκεκριμένο θέμα (emo) καταλήγει πάντα σε flames. Εφ' όσον δεν μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση, αποτρέπουμε την συζήτηση πριν προκύψει flame. Επαναλαμβάνω πως έχουν γίνει αρκετά emo threads και τα αφήσαμε να εξελιχθούν αλλά όλα στράβωσαν στην συνέχεια.
καλύτερα τώρα;
Συμφωνα με αυτη την λογικη ισχυουν τα παρακατω
Επειδη οι "αναρχικοι" μπαινουν στα πανεπιστημιο να καταργηθουν τα πανεπιστημια
Επειδη καποιοι παρκαρουν σε θεσεις για αναπηρους να καταργηθουν οι θεσεις για αναπηρους
Επειδη υπαρχουν πειρατικα παιχνιδια να καταργηθουν τα παιχνιδια
Επειδη καποιοι πανε στο νοσοκομειο χωρις να εχουν σοβαρο προβλημα, να πας στο νοσοκομειο μονο αμα πεθαινεις
Επειδη καποιοι βαφουν με σπρευ την μιση ΑΘηνα να καταργηθουν τα σπρευ
Επειδη στις ειδησεις βγαινουν ολοι στα παραθυρα κ πλακωνωνται να καταργηθουν οι ειδησεις
Επειδη ποναει το χερι σου κοφτο
και 1002 αλλα...
το να απαγορευεις κατι ειναι παντα η ευκολη λυση
<3 Μρ Αγιου-Μανια
#373
Posted 18 December 2007 - 13:36
Και στο κάτω κάτω σεβαστείτε και λίγο τους mods/admins! Δηλαδή νομίζεται ότι τους αρέσει να το κάνουν αυτό; Ότι τους αρέσει να διαβάζουν κάθε μαλακία που κατεβαίνει στου καθενός το κεφάλι; Και όχι μόνο θέλετε να τους ανεβαίνει η πίεση από αυτά που διαβάζουν αλλά θέλετε και να τους χαλάτε τα μάτια με greeklish!
Λοιπόν, όταν κλειδώθηκε το Topic των emo Κλειδώθηκε λόγω άσχημου προηγούμενου. Και απ'ότι είδα 2 topics ανοίχτηκαν και τα δύο κατέληξαν σε flame war. Οπότε καλά έκαναν και τα έκλεισαν! Υπάρχουν κάπου και όρια.
#374
Posted 18 December 2007 - 13:39
#375
Posted 18 December 2007 - 13:40
να διαπιστωθει ο θανατος σου...τι να πας να κάνεις στο νοσοκομείο όταν πεθάνεις??

<3 Μρ Αγιου-Μανια