Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τι με ενοχλεί σε αυτό το Forum;
Posted 29 May 2009 - 22:31
Posted 29 May 2009 - 22:52

Posted 21 July 2009 - 22:20
Κρίμα πάντως γιατί πιάνουν (για εμένα) χώρο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί καλύτερα

Posted 24 July 2009 - 12:05
Άν και δεν με αφορά προσωπικά,αυτό που δεν μου αρέσει είναι πως μερικά άτομα μπαίνουν,λένε αυτά που έχουν να πούν και μην τους είδατε για τους επόμενους Χ μήνες ή ακόμα και χρόνια.(Όχι ότι εγώ είμαι καλύτερος απο αυτούς έτσι?)
Κρίμα πάντως γιατί πιάνουν (για εμένα) χώρο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί καλύτερα

Στο disclaimer όλων των forum που ξέρω, δεν έχω δει κάποια προϋπόθεση ότι θα πρέπει να είναι active o χρήστης που κάνει register.
Οπότε όποτε του καπνίσει θα μπει για να μετάσχει ή να παρακολουθήσει τις συζητήσεις.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε ενοχλεί κάτι τέτοιο.
Εν τω μεταξύ λες ότι το κάνεις και εσύ αυτό. Δηλαδή σε ενοχλεί ο εαυτός σου;;
Επίσης λες πως πιάνουν άσκοπο για σένα (;;; ) χώρο.
Πίστεψέ με, δεν είσαι ο αρμόδιος για να κρίνει τι πιάνει και τι δεν πιάνει χώρο σε έναν server.
Εν ολίγοις λίγο άστοχο το post σου...
Posted 24 July 2009 - 18:28
.............................
Στο disclaimer όλων των forum που ξέρω, δεν έχω δει κάποια προϋπόθεση ότι θα πρέπει να είναι active o χρήστης που κάνει register.
Οπότε όποτε του καπνίσει θα μπει για να μετάσχει ή να παρακολουθήσει τις συζητήσεις.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε ενοχλεί κάτι τέτοιο.
Εν τω μεταξύ λες ότι το κάνεις και εσύ αυτό. Δηλαδή σε ενοχλεί ο εαυτός σου;;
Επίσης λες πως πιάνουν άσκοπο για σένα (;;; ) χώρο.
Πίστεψέ με, δεν είσαι ο αρμόδιος για να κρίνει τι πιάνει και τι δεν πιάνει χώρο σε έναν server.
Εν ολίγοις λίγο άστοχο το post σου...
ok.εγώ απο την μεριά μου δεν ξαναλέω τίποτα πάνω σε αυτό το θέμα.ζητάω συγνώμη αν προσέβαλα τον οποιονδήποτε και ότι είπα ας το πάρει ο άνεμος.
ωρίστε το πείρε

...................
εγώ ότι είχα να πώ πάνω στο θέμα αυτό το είπα.ας μην επαναλαμβανώμαστε τώρα.
σαπούνια είπες?και κεριά και πορτατίφ και παλτά και γενικώς ότι άλλο μπορει να φανταστεί κανείς.
Edited by legeon, 26 July 2009 - 18:51.
Posted 25 July 2009 - 02:22
Eπιπλέον η λογική του γραπτού λόγου έντυπου και ηλεκτρονικού, ότι scripta manent είναι ακριβώς αυτή. Τίποτα σύμφωνο με τους κανόνες της κοινότητας δεν πιάνει άδικα χώρο και από κανέναν. Το κάθε ποστ να μπορεί να αποτελεί πηγή συζήτησης και προσφοράς στην κοινότητα ακόμη και όταν ο συγγραφέας του δεν είναι παρών/ενεργός στο forum (και αυτή είναι και η ουσία ενός σωστού post για μένα).
Πέρα από αυτό να παρακαλέσω οι τόνοι να διατηρηθούν σε ήπια επίπεδα χωρίς επιθετικότητα και ειρωνία.
Carry on.

Edited by iristella, 25 July 2009 - 02:41.
Posted 25 July 2009 - 15:32
την τελευταια φορα που καποιος στην εξουσια ειχε τετοιες αποψεις, τους εκανε σαπουνια. κοιτα τ αυτοΆν και δεν με αφορά προσωπικά,αυτό που δεν μου αρέσει είναι πως μερικά άτομα μπαίνουν,λένε αυτά που έχουν να πούν και μην τους είδατε για τους επόμενους Χ μήνες ή ακόμα και χρόνια.(Όχι ότι εγώ είμαι καλύτερος απο αυτούς έτσι?)
[Emperor]"Fire at will, Commander!"[/Emperor]Το ότι κάποιος δεν ποστάρει συχνά δεν κάνει λιγότερο σημαντική την αξία των λόγων του. Πολλοί είναι εκείνοι οι χρήστες που προτιμούν να ποστάρουν αραιά και που. Σημασία έχει το περιεχόμενο των λόγων του κάθε χρήστη και όχι το πόσο συχνά ενεργείται. Στο κάτω κάτω η τουαλετα είναι μορφή διασκέδασης και όχι καταναγκαστική εργασία οπότε ο καθένας είναι ελεύθερος να την αμολαει κατά βούληση.
Αμολα τα να γλυτωσεις!
i.e.
Λοιπόν έχω έναν μικρο προβληματισμό που δεν με αφήνει να κοιμηθώ τα βράδια οπότε ας τον μοιραστώ μαζί σας..Είναι κοινώς αποδεκτό ότι η καλύτερες ιδέες σου έρχονται όταν βρίσκεσαι στο W.C...Ρωτάω λοιπόν: Ο εφευρέτης της λεκάνης που βρισκόταν όταν εμπνεύστηκε αυτό το ''Καθημερινό Εργαλείο''???
Spoiler:
Posted 26 July 2009 - 16:50
Θα έλεγα ότι η ανεξέλεκτη απόκληση από τη θεματολογία των threads λόγω "παρεξηγήσεων" (trolling), με αποτέλεσμα να διαβάζεις ένα thread στο οποίο οι posters "συνδιαλέγονται" σε έντονους τόνους εκτός θέματος, είναι για εμένα καπως ενοχλητική.
Βέβαια θα μου πείτε ότι αυτές οι "συνδιαλέξεις" είναι το αλατοπίπερο του forum και ότι οι Moderators υπαρχουν για να διορθώνουν (σβήνουν) ότι περιττό εμφανίζεται. Ναι δεν λέω... έχετε δίκιο και πολύ σωστά έτσι γίνεται. Όμως δεν μπορούν να είναι συνέχεια online για να συμαζεύουν την κατάσταση.
Μήπως μερικές γραμμές ακόμα στο forum rules με θέμα αποκλειστικά το trolling είναι απαραίτητες, ουτως ώστε να αποφεύγονται οι "παρεξηγήσεις" και να είναι και πιό εύκολη/γρήγορη η δουλειά των moderators?
Can you see it ?!
Posted 27 July 2009 - 10:24
Posted 27 July 2009 - 21:36
Οι νέοι ΔΕΝ διαβάζουν τα 1α posts, και εννοείται δεν μπαίνουν στον κόπο να κάνουν ένα search...
Με αποτέλεσμα σε ΚΑΘΕ σελίδα να βλέπουμε posts του τύπου "Έχω δει Death Note, τί άλλο μου προτείνετε???" "Το Monster/Code Geass/Bleach/Soul Eater είναι καλό????" "Το Mononoke/Detroit Metal City/κλπ από πού θα το κατεβάσω???"

Θεωρώ πως το πρόβλημα διαιωνίζεται με την ανοχή κάποιων mods και παλαιότερων μελών που έχουν σχεδόν έτοιμες "copy-paste" απαντήσεις αντί να κοιτάξουν να "ρίξουν καμια καμπάνα" για παραδειγματισμό...

Και δεν θέλω να ξανακούσω την δικαιολογία "όλοι κάποτε ήμασταν/ήσασταν νέοι", γιατί πλέον υπάρχουν τα μέσα (torrents, bakabt, lolipower, anidb, search in thread...) που οι περισσότεροι "παλιοί" δεν τα είχαν...

[/rant]

Posted 27 July 2009 - 23:19

Τώρα πέρα από την πλάκα έχεις εν μέρει δίκιο, αρκετοί δεν κοιτάνε το πρώτο post στο από που να κατεβάσω αυτό το anime και δεν διαβάζουν παλαιότερα posts...
AΛΛΑ.Όσον αφορά το thread από που να κατεβάσω αυτό το anime παρόλο που στο πρώτο post διευκρινίζονται με πρόσφατο edit της Iristella γνωστά sites που έχουν σχεδόν τα πάντα θα πάρω παράδειγμα εμένα και θα σου πω το εξής. Όταν πρωτομπήκα στο forum δεν είχα ιδέα όχι από anime ούτε καν από internet.Δεν πα να μου λεγες για tokyotosho και (τοτε) boxtorrents, νυν bakabt δεν θα καταλάβαινα το Χριστό μου...επομένως χρειάζεται απλά λίγη υπομονή με τα νέα μέλη, σιγά σιγά θα μάθουν όπως έμαθα και εγώ όπως μάθαμε και όλοι μας...Τώρα για το αν διαβάζουν παλαιότερα posts εντάξει λογικό είναι να μην κάτσει ο άλλος να ψάξει 50 σελίδες μπας και βρει κάτι που να του ταιριάζει, εσύ που το χεις δει over 9k φορές συγχύζεσαι λιγάκι αλλά ένας καινούριος δεν το καταλαβαίνει αυτό και δεν είναι και υποχρεωμένος κιόλας...Εγώ απλά συστήνω υπομονή με τα νέα μέλη...

Posted 29 July 2009 - 13:52
Posted 29 July 2009 - 14:05
When you post a new thread, or reply to a topic, you can choose to automatically add that thread to your list of subscribed threads, with the option to receive email notification of new replies to that thread.
Νομίζω είναι αυτό που ψάχνεις αν και καλό θα ήταν για ερωτήσεις τεχνικής φύσεως να μην ποστάρεις εδώ...
Posted 29 July 2009 - 14:20

τουλαχιστον με ψυχαγωγουν με το παθητικο τροπο που μου την πεφτουν

Posted 29 July 2009 - 14:32
*βγάζει το χασαπομάχαιρο από το τσαντάκι*